Sevgilimle ikimizde istekliydik önce koltuğa uzanıp ön sevişme yaptık sonra odama gittik. Soyunduk öpüştük yatağa uzandık birşeyler yaptık ama ne ben orgazm oldum ne o geldi pek uzun sürmedi zaten başka pozisyona geçelim derken bi baktım kondom çıktı çıkacak inmiş penisi dedim ne oldu birden bilmiyorum dedi çok garip. Sizce neden olur bu sorun beni mi istemiyor beğenmiyor yoksa prezervatiften mi oldu? Başka bir sorun mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Heyecan yapıp geciktiriciyi fazla kullandiysa ya da psikolojisi bozuk lafa başka bir yerdeyse son ihtimal de çok soğuksa
Hap felan kullanmıyorda eski sevgililerinde kondom kullanmamış o yüzden olabilir dedi ama yinede garip geldi içime kurt düştü
Alakası yok arkayı bir yokla da sprey kullanmıştır ve ya hap kullanmistir çoğu erkek kullanıp söylemez kafa aşırı güzelde olabilir
erkeklerın genelınde böyle bır sorun yok sana sertlesmeyen denk gelmıstır :D
Zaten neyse dedik uzanalım sarmaş dolaş uzanıp oradan buradan konuşmaya başladık telefonuna mesaj gelip durdu birkaç defa aradı birisi açmadı bakmadı bile dedim belki önemlidir hayır dedi. Yabancı sevgilim kiliseye gidiyor dedim ne oldu böyle nereye gidiyorsun kilise için bi olay varmışda onunda bulunmasını istemişler falan gitti öyle.
ne kondomu ya ınan sevgılısısnde kondomla sıkcekce ohooo
Onerebilecegim yöntemler var engel yerim yazamiyorum
Hissetmemiş demek ki senden de çok zevk almamış belli ki
İstemediğim bir karıyla sevişirken ben
İstemiyorsa neden sevgilim? Yani gidip yatacağı bir sürü kız varken neden özellikle geldi bugün
Slak karı ben bunu makarasına söyledim ama bir derdi vardır o da oraya yansımıştır.
Zaten neyse dedik uzanalım sarmaş dolaş uzanıp oradan buradan konuşmaya başladık telefonuna mesaj gelip durdu birkaç defa aradı birisi açmadı bakmadı bile dedim belki önemlidir hayır dedi. Yabancı sevgilim kiliseye gidiyor dedim ne oldu böyle nereye gidiyorsun kilise için bi olay varmışda onunda bulunmasını istemişler falan gitti öyle.
Kondom yu&neden olur çoğu zaman
Hic bilmiyorum, oyle bi derdim hic olmadi
Prezervatifsiz deneyin
İçime gelmez biliyorum ama yinede kazayla hamile kalırım diye korkuyorum
Ertesi gün hapı var
ya da ilaç felan kullanmış olabilir sana söylemiyor olabilir
Biriyle mi yattı acaba ya 🙄
O da olabilir bilemeyiz
Birdaha dene bakalım kalkacakmı
Birdaha ver sen dene şansını
Beni bir takip et burdan demeyeyeyim diyeceğimi😂
Gitmeden öpüştük vesaire bu problemi çözeceğiz bebeğim dedi bi hastalığı mı var acaba sorsam mı
Takip et beni bir örnek anlatacağım
Büyük sıkıntı
Çok mastürbasyon yaptığı için olabilir
Kokuyosundur
Hayır ya o gelmeden duş aldım temizledim kendimi
Seninsikene sor
Yaşlar kaç