Bir önceki ilişkimde böyle bir sorun yoktu. Yani benim öpmem yetiyordu ve hiç öyle sorun yaşamamıştım onla. şu an ki ilişkimde sevgilim sporcu kafayı spor ile bozmuş biri, erekte halinde yeterince sert değil o da pek kendine yediremiyor sönüyor hemen, mesela bi oral yapayim dedim baya ugrastktan sonra oldu, neden olur böyle bir durum. ?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Muhtemelen aldıgı ilaçlar hormonlarini aşagıya çekti.. Doktora gidip bir hormon testi yaptırsın.. Muhtemel gene tedavisi verirler.. Birde ufak çaplı bir diyet.. Sorunu çözerler:))
Aldığı ilaçlar yüzünden ama sana söylemiyor belli ki
Kullanmadım dedi valla
Doktora gidip test yaptır yalanı ortaya çıksın
Söyleyeceğim teşekkür ederim
Belki aldıgı takviyeler
Belki elle çok tatmin olmuştur
Spor yaparken kullandıkları takviyeler herşeyi bitiriyor bunu zamanla anlıyorlar iş işten geçmiş oluyor
İlaçlardan vücut için alıyorlar bu da bozuyor dengeyi
Benden saklıyor ozaman
Bazı erkeklerde bu sorun olabiliyor. Tedavi olması gerek
Tedavisi nasıl ki
Doktora görünmesi gerek
Haydar Dümen lik soru
Hahahaha
İlaç kullanıyor ondan büyük ihtimal
Kullanmıyorum diyor ama stereoidden mi bahsediyorsun
Evet
günde 1 kg tavuk yiyor 5 öğün yiyor ama steroid denemedim dedi bilmiyorum
Asıl spor yapan adamın sert olur ben spora giderken normal zamanımda bile erekte geziyordum
valla bende anlamadım söndü böyle, birde çabuk geldi, fakat önceki ilişkimde hiç öyle sorun yoktu o da spor yapıyordu ama öyle deli gibi değil
Aynı CHP gibi desene iktidar sorunu var
Spor yaparken ilaç alıyorsa etkiliyor olabilir
kan sulandırıcı mı kullanıyor
Onu sormadım hiç
Ne alaka
azdırmıyorsun daha ne olabilir?
Yaşlar kaç
28
Dimdik olmalı
Gym ilemş uğraşıyor
Evet
Normaldir Steroid vs kullanıyorsa yapar bazı enerji içecekleri var su veya sütle karıştırılan onlarda yapar bilgin olsun eğer ki tekrar malum işe başlamak istersen doğal macunlar var onlardan yedir 1 litre ılık su içir 30 dakika içinde etkisini görürsün
Malum iş😄😄 sagol ya. Söylemeye de çekiniyorum da, banada psikolojik dedi
Daha nasıl açıklayayım 😂😂😂malum iş o iş vs vs anla işte
Güldürdün sağol valla ajsjsjs
Rica ederim umarım yardımı olmuştur ha bu arada evlilik düşünmüyorsan fazla takılma derim
evlilik için erken, ama cinsellik te önemli benim için , sonuç olarak evliliğin çoğu cinsellik
E yani düşün kararını ver sonra vay yandım deme 😁😁
Haha bir akrep kadını olarak benim için sorun :D hafiften soğudum
Öğrendiğim iyi oldu 😂😂😂akrep kadınlarından uzak durulacak kara listeme alayım sizleri (mizah amaçlıdır)
Hahaha yok be, şöyle söyleyeyim, baştan aşağı tutkulu oluyoruz ve tutkulu yaklaşılsın isteriz bu tutkuya rağmen böyleyse sorun. Ama şöyle bi özelliğimiz var sonuna kadar da devam ederiz, bi hata yanlış görürsem ayrılırım genelde. sevgilime ait olmayı severim hemen başkasına gitmem :D
Kara listeden çıkaralım hemen cidden böylemisiniz ve bana neden denk gelmedi böylesi biri şansıma tükürcem rüzgar esiyor 😂😂😂
Ben böyleyim şahsen. Ama adam gibi değer göremiyorum işte, banada hep cinsel yaklaşanlar geliyor adam gibi seven yok
Adam gibi sevene denk gelmiyoruz maalesef diyelim hep bir kazık atma derdi acaba nereye kadar
Allah sonumuzu hayır etsin valla soğudum artık bazı şeylerden
Amiin herkes soğudu heleki bu devirde evlenmeye çalışana allah yardımcı olsun birbirine denk gelemezsen yandın demektir umarım kalbine ve kollarına uygun birini bulursunda sayımız azalır 😁😁
İnşallah bulacağım inşallah olumsuz düşünmemek lazım:D sende güzel düşün güzel olsun
Akışına bıraktım artık gelenlere bile aman bacım şaapılacak kulak arkası bile kalmadı diyorum 😁
Hayırlısı valla😁 teşekkür ederim sohbet için … iyi geceler diliyorum kendine cici bak
Rica ederim efenim umarım bir nebzede olsa için rahatlamıştır iyi geceler demeden önce yine sıkılırsan yazabilirsin kafan dağılır (yürümüyorum sana )
İyi geceler tatlı rüyalar sende kendine cici bak 😊😊
Güçsüz kalmış
Doktora görünsün
İğrenmis olabilir
Stres borç kaygi
Kalkmiyor iste
Bende yok 🤷🏻♂️
Stres olabilir. Ama sürekli olması ilginç
Kalkıyordur istemsiz