Sevgilimle sevişirken boşaldı. Ben boşalmadım Çünkü erken oldu. Ikınciyi denerken sürekli sertleşme sorunu oldu yani sertleşiyor ama geri yumuşuyordu sonra tekrar sertleştirdik sevişirken tekrar boşaldı üçüncüde aynı şekil oldu ve gerçekten sinirlendim ve banyoda kendim yaptım. Doktora mı gideyim falan dedi kadınlığımda mı problem var diye ben darladım bu sefer sizce neden böyle oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılProblem olabilir. Heycan olabilir. Doktors gidip tedavi olmali. Ya da ecz. Ler de sertlestirici ve geciktirici hap ya da kremler var onlari alip kullanmali. Zaten yavas yavas duzelir duzenli seks hayatiniz varsa. Düzenli degilse hemen duzelmesi cok zor. Tibni yardim almali ya da ilaclar kullanmali. :) bol sans
01 Yorumla
Soran+1 yılSertleştirici jel kullandı galiba geç etki etti dedi. Birden boşaldım falan dedi kendiside utandı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Kadınlığını sorgulamana gerek yok o çocuk bi doktora görünsün
011 Yorumla
Soran+1 yılGidicem dedi
Soran+1 yılSorunu kendimde aramaya başlayacağım çünkü
Soran+1 yılBen 25 o 36 çirkin değilim iş yerindekiler peşimdeydi valla bende bu dürzüye baktım yakışıklı bişeyde değil :D
Soran+1 yılAy yok be ben kırmızı dantellileri giydim kaymak gibiydim kıl tüy yok kokularımı sürmüşüm makyajımı yapmışım daha napim
Soran+1 yılBilmiyorum valla 😅😅😅 yazık mu olur mezarlık mı olur 😂
Konsantre olamamıştır ya da yakın zamanda elle yapmisa çok olmayabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılAdam üç kere boşaldı kardeşim
Soran+1 yılBende anlamadım anasını satim ya daha doğru düzgün müdahale bile etmedik 😏
Onun erken boşalma. Nedeni var doktoruyla danışması lazım evlendiğimizde sorun yaşayabilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılİlaç tedavisi mi var
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken boşalma + sertleşme problemi, iktidarsızlık. Tedavi olması gerekiyor.
Anlamadıgım sen niye kendinde buldun sıkıntıyı?
029 Yorumla
Soran+1 yılBişeyi mi beğenmedi arzulamadı da mı sertleşmesi geri yumuşuyor dedim
Cevap sahibi+1 yılNeden begenmesin ki? Ayrıca begenmese boşalması da olmazdı bence.
Sertkeşiyorsa tahrik oluyordur ama sert tutamıyor. Tedavi gerektiriyor
Soran+1 yılÇok kötü bi durum erkek açısından
Cevap sahibi+1 yılTabiki. Kadınına karsı mahcup oluyorsun ve kadınını tatmin edemiyorsun.
Ayrıca istediğin seksi de yaşamıyorsun.
Soran+1 yılelle deniyo ben kurudum acıtıyo bu sefer bırak dedim ya ya
Cevap sahibi+1 yılYani sonucta seninde ıslaklıgın tahrik olmana baglı. Hevesin kacınca, tahriğın azalınca kurur. Penisi görünce ıslanan bir şey değil, daha cok duygusal ve hormonal. Erkeğin becerisi de kadını daha cok azdırır.
Hepsi üst üste gelince, kuruması cok aşırı normal.
Cevap sahibi+1 yılBenim en büyük korkularımdan.
Soran+1 yılValla napıcam bilemedim kalbini kırmadan nasıl reddedecem bilmiyorum tekrar isticek çünkü erkekliğini göstermek için
Cevap sahibi+1 yılValla cocugu begeiyorsan ve denemek istiyorsan deneyebilirsin. Erkek tecrübe kazandıkça düzelir şimdi. Ama sende kadın olarak düzgün bir şey istiyorsun anlıyorum da.
Başta planım var falan filan diye iptal et. Sonra zamanla da ayrıl gitsin.
ya da bir kere de olmaz de geç. Zor karar
Soran+1 yılİyi bi insan aslında evlenmeyi de düşünüyorduk ama şimdi ben akrep burcuyum bilemedim 😀
Cevap sahibi+1 yılAahaha yani bilemem bak :D Burclardan ziyade isteklisin belli. :D Bu asılamayacak bir problem değil ama kesinlikle kısa sürede asılamaz ve erkeğin b ir kere bunu kabul etmesigerekiyor ve senin zevk almanı da umursması lazım :D
İyi insan olması güzel ama yetmiyor işte, sende bir yerde kadınsın :)
Soran+1 yılYa anlatıyorda anlatıyor erken boşalmamak için aklıma başka şeyler getiriyorum getirmesem erken boşalacam Napacam bilemedim seni arzulamadığımdan değil yanlış anlama falan filan dedi çok seks olaylarında taragı yok arkadaşın bunları anlamamasını normal karşılıyorum da bunun çözümü için neden bu yaşa kadar beklemiş anlamadım 36 yaşına gelmişsin kardeşim
Cevap sahibi+1 yılBunların çözümü için hatunda lazım :D Seks ile düzelir erkek mastürbasyon ile değil. mastürbasyon daha kötü yapar. Seni anlıyorum ama :D
Düzelene kadar sert bir şey olamaıcak bile düşün. Ki kadın olarakta hardcore işleri daha cok seviyorsunuz, (bizde seviyoruz şimdi :D ) ve bunun arzusu daha cok üzerseni
Soran+1 yılBak ben kırmızı dantellileri giydim. Kıl tüy yok zaten lazerliyim ahhaha makyajımı yapmışım bebek yağıyla yumuşacık yapmışım kendimi kokularımı sürmüşüm bileydim bu kadar hazırlanmazdım hepsi boşa gitti valla moral yerlerdeydi
Cevap sahibi+1 yılOha benim için gitti be :D :D yazık valal ne diyim :D
Hiç bir şey yapamazsan bari o güzel vajinayı güzelce yalaman lazım adam olarak be.
Soran+1 yılYaladı onda problem yok ama kendi boşaldı ahahahah😂
Cevap sahibi+1 yılYalarken mi boşaldı? 😱😱😱
Cevap sahibi+1 yılDilini iyi kullanabiliyor muydu bari :D
Soran+1 yılYaladı bi beş dakka fena değildi Allah var 😀 neyse biraz deliğine denk getirdim başını hafif hafif oynatıyorum boşaldı pat diye
Cevap sahibi+1 yılOha :D :D vajinanın üstüne mi öyle bosaldı :D kötü ya cidden. Adama da üzüldüm sana da ayrı üzüldüm
Benim ilk tecrübemde fenaydı ama bu kadar değildi 😅
Soran+1 yılValla kötüydü şimdi mesaj atmış seni rahatsız eden ne vardı başka diye ter kokuyorsun diyemedimmmm ben özen gösteriyorum karşı taraf böyle özensiz oluyor ya çıldırıyorum bi parfüm dedeorant sık ya
Cevap sahibi+1 yılAma arkadaşım şimdi o da cidden ugrasmıs ya kötü olsun diye. Bak cinselliği anlarım ama kendien bakmamak nedir sevgiline giderken...
Duşa gireceksin bir kere, koltuk altı roll-on diye bir şey var. Bir de orjinal parfümün olmayabilir ama bir deodorant dediğin gibi ya da kolonya bari... kolonya 😂😂
Telef deriz ya. Resmen telef etmiş seni.
Soran+1 yılKurbanlık koyun gibi harcadı beni hahahaha 😀 ama haspam geciktirici spreyi unutmamış sanki çok işe yaradı önce temizliğine önem ver ayıcık
Soran+1 yılGüzel donunu giy güzel atletini giy bende bilirim beyaz külotla gelmeyi 😂😂😂😂 bende bilirim kılımı almamayı 😂
Cevap sahibi+1 yılAaa deme öyle. Onun sayesinde paramparça etti seni.
Ama etmesi gerektiği yeri değil kalbini ve hayallerini 😂😂
Temizlik için hiç bir bahane yok. O direkt kirlilik direkt. Benim sevgilim yok ben kılsız geziyorum sürekli. Günlük duş vs vs. Bu kendine saygıdır.
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂 Beyaz külot nedir yaa
Korkunc korkun kabus resmen. Düşünmk bile istemiyorum :D Beyaz külot alsa sevgilim alır yakarım onu. İnsanlık sucu resmen :D
Soran+1 yılİnsanlık adına seks adına güzel iç çamaşırı ve dedeorant 😂😂😂 benim kendime saygım var ayol pis gezmem ben anlamıyorum ben bu insanları
Cevap sahibi+1 yılKEsinlikle :D :D Ya zaten sen kırmızı dantel dediğin an zaten kendine bakan biri oldugun anlasılıyor 😂 O dantellinin altından kıl çıkması neredeyse imkansız :D:D
Benim bir kere başıma geldi bu arada. ORal yapacağım kadının orası öyle bir kokuyordu ki anlatamam 🤢
Cevap sahibi+1 yılUyudun mu ya muhabbet kesilid :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende problem yok erkekte var çözülür ama merak etme doktora veya psikoloğa gitsin
06 Yorumla
Soran+1 yılBen elimden geleni yaptım ama sinirlerim bozuldu
Cevap sahibi+1 yılBana yazın isterseniz şişe bir kaç fikir verebilirim.
Cevap sahibi+1 yılBozulur tabi zirvedeyken yere düşerseniz hasar alırsınız
Cevap sahibi+1 yılAma şevkini kırma. Olay sende bitiyor
Soran+1 yılBen bişey yapmadım kendisi mahcup oldu
Cevap sahibi+1 yılDüzeltmek ve süreyi uzatmak sizin elinizde.
- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalıyor, boşalınca genelde hemen sertleşemez hem hassas olur hem de yeterince kan gitmez. O sebeple farklı yöntemler denemeniz gerekli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni elime geçirsem iki büklüm ederdim de erkek görürdün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFilmin en güzel yerinde reklam girmesi gibi ya çok sinir bozucu
211 Yorumla- +1 yıl
Sevişirkende boşalan ne bilim
Cevap sahibi+1 yılHarbiden gecenin içine eder öylesi
- +1 yıl
Öyle bi gece güzel olurdu şimdi
Soran+1 yılAy sorma bir de üç kere şamarlıcaktım oğlanı
- +1 yıl
Başına mı geldi ypksa
Cevap sahibi+1 yılŞamarlasaydın daha da erken gelirdi boş ver iyi ki yapmamışın😂😂
Soran+1 yıl@sevimlideli canım soruyu sorduk ya ahahhaha
- +1 yıl
İki anonim şu an bebek ondan
- +1 yıl
Haklı erken gelir 😂😂
Soran+1 yılÜzüldüm lan ama garibim :))
- +1 yıl
Eline alsan okşasan tamamda sevişirken boşalmak farklı ya olmaamsı lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlerde cok sorun yasarsiniz bu şekilde erken boşalma ve sertleşme sorunu varsa eger. Sen hep zevk almadan yarida kalirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılTam olucam boşalıyor ve yarıda kalıyorum ve sinirlerim geriliyor
Cevap sahibi+1 yılİlk defa mi birlikte oldun
Soran+1 yılBirikte olmadık ki sadece sevişecektik sürtünecekti yani
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılorada mısın
Yaslariniz kac. Duzenli iliski yasiyormusunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi bir hatun bulamadık gitti. 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılBulanları görüyorsun hayatım
Cevap sahibi+1 yılAma napiyim hayatım gördüğüm de hep bulmuş oluyor, yanlış zaman yanlış yerde olmakla ilgili bir şey herhalde. Senin gibi bir hatunum olsun, her türlü mutlu ederim inan. 😌
Cevap sahibi+1 yılTanışmak, konuşmak isterim seninle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlışık olmadığı için normal
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce böyle bi problemle karşılaşmadım
Cevap sahibi+1 yılTecrübe sanırım
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bosaldiktan sonra biraz beklemek gerekir
08 Yorumla
Soran+1 yılBekliyoruz
Soran+1 yılŞimdi erken boşalmamak için başka şeyler düşünüyor bu seferde sertleşme problemi oluyor eğer konsantre olursa erken boşalacak anlatabildim mi
Soran+1 yılErken geliyo ıkı üç farketmiyor ki
Soran+1 yılAy 7 dk en fazla
+1 yılGeçmiş olsun macun ttarzi şeyler deneyin
04 Yorumla
Soran+1 yılBence doktorluk
- +1 yıl
Önce macun
Soran+1 yılAyol bi sebebini öğrenelim
- +1 yıl
Erken boşalma sorunuysa doktor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAbaza ve tecrübesiz
03 Yorumla
Soran+1 yıl36 yaşında
- +1 yıl
İşte yasa bakmıyor bu iş
Soran+1 yılBilemedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu normal değil mi
22 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Cevap sahibi+1 yılBen de hep böyle yaşadım ama
+1 yılOral yapıyon mu
00 Yorumla