- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu işin kadını erkeği yok. Hepimiz dinlenmiş, yenilenmiş, yep yeni güne başlamanın coşkusu ve motivasyonu ile her açıdan enerjik ve dinç uyanırız her sabah. Bu sağlıklı çalışan cinsel organlar demektir aynı zamanda ve nerede ise tamamı, idrar kesesinde biriken idrarın G noktamıza verdiği şişkinlik, baskı, sitres sonucu sertleşiriz ve taş gibi oluruz. Hazır kalkık bulmuş iken hemen üstüne oturayım, içime alıp, zevkini çıkarayım deseniz ne kadar haz alır erkek derseniz olay cinsel dürtü, beklenti olmadığı için ağrılı ve sancılı bir durum da yaratanilir yani.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak insan vücudu sağlıklı bir uyku düzenine sahipse sabah saat 5:30-6:00 aralığında tam olarak dinlenmiş be dinçleşmiş olur. O saatten itibaren de hormonal olarak belki de bir test mekanizması olarak beyin ereksiyon olayını sağlar. Sabah ereksiyonu hemen her erkekte yaşanan birşeydir ve yaşla değil sağlıkla alakalı bir konudur.
10 Yorumla
Standart günlük sperm birikimi sayesinde olmaktadır. Ancak önceki günden bir kaç defa cinsel ilişki yaşayan kimselerde görülmesi zordur. Bir veya daha fazla gündür seks yapmayan erkeklerde vücut dinlenmiş olarak uyandığı için hormon salınımı ve sperm birikimi sayesinde cinsel organı kendisinden önce uyanır.
12 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı. Son cümle güldürdü 😄🙂👍🏻
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Hayır erkeklerde cinsel organı kaldıran ve cinsel dürtüleri harekete geçiren hormonlar sabah saat 4 ila 10 arasında daha çok salgılanır bunun sebebi budur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHormonlardan dolayı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılSabahları cinsel istek oluyor genelde, onunla ilgili bir durum olabilir. Bayanlarda da genelde oluyor ama organ farklı olduğu için daha farklı şekilde oluşuyor :D
12 Yorumla
Soran+1 yılKadınlarda belli olmuyor tabi doğal olarak 🙂
- +1 yıl
Evet ama ıslanma durumu olabiliyor :)
Bilmiyorum baş belası bir durum o yüzden ayrı yerde yatıyorum😬
14 Yorumla
Soran+1 yılKimden ayrı yerde? 🤔
Soran+1 yılYatma zaten insanın kendi yatağı gibisi yok 🤤
+1 yılSabah ereksiyonları REM uykusunun zamanlamasına karşılık gelir. REM uykusu penise giden kan akışını artıran nörolojik uyarıcıları etkilediğinden, uyku döngüsünün bu bölümünde penis ereksiyonu daha olasıdır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m +1 yılValla çok cinselligi düşünen biri değilim diğer abazalar gibi direk cevap atmicam ama bazen elleyek oksadigin şey sertlesmezkenbsabah dimdik oluyor cozemiyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Neden kızlar bunu merak ediyor peki 🤔 rüya olur uzun süre bosalmamissa yine olur olmadı idrar yollarıyla da alakalı olbilir seçenek çok yani 😅
10 YorumlaHayır rüya ile alakası yok. Yetişkin sağlıklı ve cinsel rahatsızlığı olmayan erkeklerde doğal bir durum bu.
Kısacaı bunun aksi oluyorsa o kişinin bir sıkıntısı var demektir10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamamen sağlıkla ve rahat uyuyup dinlenmeyle alakalı bir durum ve ergenlikten itibaren yetişkin her erkekte her sabah ve genellikle her uykudan sonra mutlaka olur. Cinsellikle istekle arzuyla rüyayla alakası yoktur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz cinsellik sormasanız tadından yenmez paylaşımlarınız :)
14 Yorumla
Soran+1 yılNe demek bu?
Cevap sahibi+1 yılSize yakışmıyor cinsellik soruları bence raat ol. Kötü bişi demedim ya 😂😂😂
Soran+1 yılNiye peki?
Cevap sahibi+1 yılKaliten buna müsait diiiillll
Gizli Üye(36-45)+1 yılFizyolojik olarak, uyarılma sırasında atardamarlarla kan hızlıca penise pompalanır, penisin kavern odacıklarının duvarları gevşeyerek genişler ve içlerine daha fazla kan alarak şişer ve büyürler. Böylece penis kanla dolarak büyür ve sertleşir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılgece uykuda yükselen büyüme hormonuyla paralel artan testosteron ile alakalı bir olay. rüyayla falan ilgisi yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlara alakasi yok ama bu fotoyu kullanabilir miyim
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana ait değil pinterestten aldım 😊
Cevap sahibi+1 yılTsk ederim 😊 bayıldım
Soran+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılErkekleri mi merak ediyosun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHer sertlesmenin cinsellikle alakasi yok ama kan dolasimiyla alakali hele sabahları olan çiş etkisi çok fazla 😂
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim cevap için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Rüya değil genelde idrar sıkıştirinca oluyor bazen çiş yapana kadar inmiyor
10 YorumlaBence vücut dinlendiği için insanın canı seks istiyor ben hep kalkık uyanıyorum🙂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMakina dolu ondan ama. oyle. mastla olmaz güzel bir ilişki yaşarsa kafanın boşalması lazım
10 Yorumla
+1 yılKüçük Abdestin Gelmesiyle Alakalı %70 Felan Diyebiliriz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik ile alakalı değil ya da seksüel bir sebebi yok.
10 Yorumla
+1 yılArada sabahları olur rüyayla bir ilgisi yok ve cinsel arzuyla da bir ilgisi yok aslında
10 Yorumla
+1 yılSizi mutlu etmeye hazır olmak için
12 Yorumla
Soran+1 yıl😄😁
- +1 yıl
Sabah sabah ağzınızı tatlandırmak bizim en büyük görevlerimizden 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet her sabah böyleyim benden önce uyanıyor ve beni uyandırıyor 😊
13 Yorumla
Soran+1 yılSaat kurmaya gerek yok desene
Cevap sahibi+1 yılEvet genelde yüz üstü yatarım böyle olunca hemen uyanıyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılYüz üstü yatınca sıkışıyor uyandırıyor 😊 ters dönünce de fırlıyor boxerın kenarından 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstek belirtisi rüyada olabilir anlık gelen seç istehide olabilir
10 Yorumla
+1 yılÇok fena oluyor ya
10 YorumlaSağlıklı olan her erkekte oluyor
10 Yorumla
+1 yılTam şu an öyle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Keşke sadece sabahları olsa.7/24 inmiyor aq
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHer sabah olmasa da zaman zaman oluyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin seks saati ler sabah olduğu için
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılVücut dinlendiği için ereksiyon olması çok normal
10 Yorumla %80 tuvaletin gelmesiyle alakalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar bizi saksoyla uyandirsin diye
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeredeyse her sabah dimdik
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAzgınlıktan
Cevap sahibi+1 yılSen de istek oluyor mu peki
+1 yılRüya ile alakalı değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılBilim bulamadı cevabı. 😄
10 Yorumla Her sabah normal
10 Yorumla
+1 yılHer sabah olmaz ama mesela şu an sert
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılHer sabah olur
10 Yorumla
+1 yılGenelde öyle oluyorum şuanda olduğu gibi
11 Yorumla- +1 yıl
Tam bir baş belası ya bu 😆
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısmen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmasin mi isterdin :)
10 Yorumla
+1 yılDemir gibi şuanda
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat