+1 yılGece çoğu zaman yüzükoyun uyuyunca kanın yoğunlukla toplandığı yer kasıklardır. Penis bir kas grubu olduğundan, kanın en çok bulunduğu yer pump olur.
Spor yaparken yoğunlukla calistirdiginiz bölgenizin şişmesi gibi düşünün.121 Yorumla- +1 yıl
Yine kan vücudun orta bölümünde toplanacaktir ama yüzükoyun yatildiginda uyarıldığı kadar uyarilmaz
- +1 yıl
Ben çok fazla kardiyo yapmiyorum. Ayda 1 bilemedin 2 defa. :)
Kardiyo gibi yüksek oranda nabız arttırmak için ağırlık calisma programıma süper set ekliyorum.
Yani dambil chest press yaparken hiç dinlenmeden üstüne cable chest fly ekliyorum. İki hareketi de belirli bir sayı olmaksızın 4 set yapıp, her set arasi 5 dakika dinlenerek uf uf uf yansın yağlar. - +1 yıl
Aynı yöntemi sırt, bacak ya da omuz içinde yapılabilir.
- +1 yıl
Bölgesel yağ yakamazsın. İnsan anatomisi öyle çalışmıyor. Sen olman gereken mevcut kilonun-10 altına düşeceksin ki şikayetçi olduğun yer gitsin. Sonra kas kütlesi arttırmak için temiz beslenme yapacaksın.
- +1 yıl
Ne yazık ki ne yaparsan yap, 1000 tane mekikte çeksen bölgesel yağ yakamazsın. Olman gereken kilo atıyorum 70 ise, 60 kadar zorlayıp zayiflayacaksin. Sonra temiz beslenmeyle kas hacmi artacak. :)
- +1 yıl
Korkacak bir şey yok. Kendini resetliyorsun. Vücutta bir şeyleri inşaa etmek kolay değil. Yağ yakmak daha da zor. Vücudunun mevcut yağı enerji olarak kullanıp, hücreye taşıyarak yakması için zorlaman lazım:)
- +1 yıl
Beslenme planında peynir, yoğurt, süt gibi gıdalar olmasın. Sabah kahvaltısı yapma. Uyanır uyanmaz yataktan kalk, kesinlikle su içme, egzersiz planini uygula. Eve gelince su ic, duş yapıp, üstüne bir sade filtre kahve iç... Öğlen 12-1 arasi protein ağırlıklı bir öğün tüket... Akşam en geç 7 gibi bol yeşillikli ve protein ağırlıklı öğün tüket ve kapat günü...
Tabii aralarda bol su tüketmeyi unutma. - +1 yıl
En az 5 kilometre kadar yürüyüş+koşu kıvamında karışık bir egzersiz şart... Hemen üstüne karın egzersizleri, şınav gibi vücut ağırlığıyla yapılan egzersizler yapabilirsin.
- +1 yıl
Rica ederim 👍
- +1 yıl
HER sabah mı oluyor
- +1 yıl
Hemen hemen 😃
- +1 yıl
kötüymüş
- +1 yıl
Eh bazen kötü bazen fırsat... 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılÇünkü onlar bir
15 Yorumla- +1 yıl
Koptum yaaa
- +1 yıl
Kanka çok fenasın sjssjsjsj @everkeğii
- +1 yıl
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
+1 yılOnların istekli olmadığı an var miki
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılIslak rüyalar görürsenz olmaması elde degl
13 Yorumla- +1 yıl
Bizim baska dertlerimz var cünkü
Gece fazla hayal kuruyorlardır
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hormonlarin ataga gecmesinden
01 YorumlaGorsel temsili ben 😂😂😂
05 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi benimkinde yok heralde bu durum
21 Yorumla- +1 yıl
Ayy demee 🤭
- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılEwet normal
04 Yorumla- +1 yıl
Çünkü uyurken penis uyarlanıyor tuvaletini yapınca iniyor hemen
- +1 yıl
Ewet
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler