Eşime artık cinsel arzu beslemiyorum, ne yapmalıyım?

Şimdi diyeceksiniz aldatıyor musun hayır öyle bir durum yok. Olmadı da olmasın da. Lakin geçmişte yaşadıklarım o kadar çok ki hangisini anlatsam bilemedim. Eşim iyi biridir sessiz sakin bir dediğimi iki etmeyen ve çok iyi bir baba. Bir kere bile kavga çıkarmayan sorumluluk sahibi vs. Lakin hamileliğim de hep aldatıldigimi öğrendim kaç kişiyle ilişki yaşamış kaç kişiyle buluşmuş bir çok sitelere girdiğini ve en kötüsü gaylara gittigini. Şimdi diyeceksiniz niye boşanmadin. Yapamadım korktum hamilelik psikolojisi mi tam bilmiyorum ama sevdiğim için kendi içimde atlatirim dedim geçer dedim sevgimin gücüne inandım. Ama öyle olmadı zaman geçtikçe ilerdice maalesef sevgim kalmadı. Çok ağladım çok cabaladim sinir krizleri geçirdim. Lakin olmadı ya. Sonra da bende biten bitti. Ama affettim bir kere yıllar geçti daha herhangi birşeyini görmedim. Ama artık cinsel Arzum ona karşı yok. Olmuyo canım yanıyor öpünce sıkılıyorum. Önceleri böyle değildim aksine isteyen hep bendim. Ama şimdi öyle değil. Bu arzu geri gelir mi ya bundan başka bir sıkıntım yok. Sadece gelsin istiyorum yapamıyorum çok zorlanıyorum. 5 yıllık evliyim. Son Üç buçuk yıldır böyle.

Eşime artık cinsel arzu beslemiyorum, ne yapmalıyım?