Şimdi diyeceksiniz aldatıyor musun hayır öyle bir durum yok. Olmadı da olmasın da. Lakin geçmişte yaşadıklarım o kadar çok ki hangisini anlatsam bilemedim. Eşim iyi biridir sessiz sakin bir dediğimi iki etmeyen ve çok iyi bir baba. Bir kere bile kavga çıkarmayan sorumluluk sahibi vs. Lakin hamileliğim de hep aldatıldigimi öğrendim kaç kişiyle ilişki yaşamış kaç kişiyle buluşmuş bir çok sitelere girdiğini ve en kötüsü gaylara gittigini. Şimdi diyeceksiniz niye boşanmadin. Yapamadım korktum hamilelik psikolojisi mi tam bilmiyorum ama sevdiğim için kendi içimde atlatirim dedim geçer dedim sevgimin gücüne inandım. Ama öyle olmadı zaman geçtikçe ilerdice maalesef sevgim kalmadı. Çok ağladım çok cabaladim sinir krizleri geçirdim. Lakin olmadı ya. Sonra da bende biten bitti. Ama affettim bir kere yıllar geçti daha herhangi birşeyini görmedim. Ama artık cinsel Arzum ona karşı yok. Olmuyo canım yanıyor öpünce sıkılıyorum. Önceleri böyle değildim aksine isteyen hep bendim. Ama şimdi öyle değil. Bu arzu geri gelir mi ya bundan başka bir sıkıntım yok. Sadece gelsin istiyorum yapamıyorum çok zorlanıyorum. 5 yıllık evliyim. Son Üç buçuk yıldır böyle.
Merhaba, maalesef eşin sendeki imajını tamamen kaybetmis cinsel anlamda, yaptığı hata sadece kadınlarla değil, erkeklerle bile birşeyler yaşaması ya da düşünmesi, seni daha çok soğutmus. Cinsel arzunun geri gelmesinin bir yolu yoktur emin ol bu konuda
16 Yorumla
Soran1 yılYani ömür boyu cekicem bunu
Soran1 yılYok ya ne boşanması bir kere affetik artık şimdi kusursuz ilerliyor bakalım
Soran1 yılÖyle yapıyorum elimden geldiğince inan ki. Herhangi bir yanlış yapmak için yazmadım bu yazıyı öyle derdim olsa buraya mi kaldım ortalık abaza dolu. Sadece insan bazen içini açmıyor acaba bu durumdan kurtulan var mı diye merak ettim. Teşekür ederim desteğiniz için
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSeneler önce aldattıktan sonra, yavaş yavaş tüm heyecan, arzu ve şehvetin söndü mü yani?
Onun sana cinsel yaklaşımı ve isteği nasıl peki? Daha mı iyi, daha mı kötü?09 Yorumla
Soran1 yılDaha iyi daha arzulu hep istiyo güzel kelimeleri eksik olmaz. Her zaman beni yüceltir.
- 1 yıl
Yani neredeyse mükemmel bir partner ama sen tamâmen soğuk yapan tripli kadın modunda mısın
Soran1 yılYok değilim şimdi bile anlamazsın içimde yaşıyorum biseyleri artık evladım var düşünmek zorundayım
- 1 yıl
Seks yaparken karşılık vermiyor musun, ya da ne bileyim haz almıyor musun? Sıklığı nedir?
Adam farkında mı? Olay cinsellikten öte duruyor
Soran1 yılFarkındaysan evliliğin ilk başlarında hep isteyen bendim yazdım aşırı istekli kadindim eşime karşı hep de isterdim gocunmazdim. Ona hep sürprizler yapardım her çeşit gecelik iç çamaşıri vs neler neler. Takiii bunları öğrenene kadar midem bulandi.
- 1 yıl
Hepsi neyse de gay ne yav.. Adam bulduğu deliğe girmiş
Soran1 yılBide bişey soylucem burada neden beni sorguluyosun yine ben mi hatalı oluyorum yaaa inanılır gibi değil bide cevap veriyorum sana
Soran1 yılEvet ondan sonra tiksindim galiba
- 1 yıl
Çünkü sorunu sen içinde yaşıyorsun. Adamın umurunda bile değil belli ki
Burada acı çeken ve desteğe ihtiyacı olan sensin. E soruyu da sen sorduğuna göre senin üstünden kadar konuşuyoruz.
İstemezsen anlatma tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılo zaman boşanmalısınız
00 Yorumla Hem arzu istek gidiyor hemde ona inat başka birilerini düşünüp mastürbasyon yaparken çok zevk almak sizin canınızı sıkıyor. Kaç yıldır evlisin
01 Yorumla
Soran1 yılBöyle bişey niye yapayım ya nerden çıkardiniz bunu
- Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
1 yılGelmez bir daha o istek. O iş bitmiş. Ne kadar parçaları yerine yapıştırsana o ilk hali gibi olmaz olmayacak.
00 Yorumla
1 yılKadın darbe yedikten sonra böyle olur. Senin için üzücü bir durum senin yerinde kim olsa aynısını yapar. Ama yinede Bur şekilde hayat devam ediyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılbaska erkeklerede ilgin yoksa, bu ciddi sikinti senin icin. cunku kadinligini kaybetmek bu.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılYaşadiklarin senin ona karşi ilgini tüketmiş bitirmis.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir süre uzak durun. Kendinizi bastırın. Yapmak için bir sey yapmayın. O istiyor diye de beraber olma. Kendine biraz zaman ver.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Böyle biriyledeğil cinsellik aynı yatağa bile girilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNedeni nedenleri gözünün disarda olmasi olabilirmi sence
09 Yorumla
Soran1 yılYa amca git gözünü seveyim
Cevap sahibi1 yılNeden amca diyosun teyzecigim sen baňa
Soran1 yılSen bana mı diyosun gözü dışarı da eşime mi
Cevap sahibi1 yılEşine söylüyorum eşine sana ne diye soylim yazdiklarin eşini işaret ediyor çünkü
Soran1 yılÖzür dilerim bana dedin sandım
Cevap sahibi1 yılEyvallah sorun yokda ben okuduğumu yorumluyorum yani eşinin yaptığı iç açıcı bi durum değil maalesef Allah yardimcin olsun
Soran1 yılTeşekür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim istersen konusalim gizliden cikayim yaz
Cevap sahibi1 yılSessiz kaldin
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kafandakiler bitmedikça durum değişmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Baskasi ile ol amasyada gizlice
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkasını mı arzu ediyorsun
014 Yorumla
Soran1 yılBu sorudan bunu mu anladın sen ya ne alaka şimdi
Cevap sahibi1 yılEşini Arzu etmiyorsan ne yapıyorsun onu da yazman lazım
Soran1 yılCinsellikge ihtiyaç gözüyle bakmıyorum
Cevap sahibi1 yılNiye geri gelsin istiyorsun peki
Soran1 yılEşim ya hani o biseyler yaşamak istiyo zorlanmamak için aayyy nasıl okuyosun yazıyı
Cevap sahibi1 yılCevap veremeyince böyle oluyor işte. Eşin bile yok ortada
Soran1 yılNey
Cevap sahibi1 yılAffettim deyip arzu etmiyorum demek parasını yiyorum demektir
Soran1 yılYaa sen iyi misin kafayı mı yedin bir git surdan yaaa vallahi billahi nasıl insanlar var ya
Cevap sahibi1 yılSen kendin meleksin di mi kocası aldatmış boşanmamis affetmis ama cinsellik istemiyorum he he canım yedik desene başkasini arzu ediyorum diye
Soran1 yılKardeş işine bak yaw
Cevap sahibi1 yılGit kocana sahip çık burada adamın hakkında atip tutma
Soran1 yılNe o yaranami bastın anlayın işte sizin gibi erkekler istenmiyor sevilmiyor şimdi gidip bol bol h*vla
Cevap sahibi1 yılSen düşün bunu koca parasını yerken cinsellik olarak istemiyorum diye mazeret uydur başkasını düşünüp mastürbasyon yap 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılGenc bi erkek partner edin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Al karşına konuş mutlu değilsen gereğini yaparsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılZamanla azalıyor istek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAsla daha geri gelmez o istek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ayrıl
00 Yorumla
1 yılBesledigin baska biri var mı
00 YorumlaKonusmaliyz
00 YorumlaAyrıl abla
00 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
1 yılNe olduki
00 YorumlaNeden böyle oldun
00 Yorumla
1 yılBana anlat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEsimde bana karşı öyle
07 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılBizdede ayni durum var esim cinsellige karsi cok ilgisiz ayda bir anca birlikde oluyoruz bi yanlışımda olmadi ama 1 yildir bu sekildeyiz nerdeyse
Soran1 yılOnla ben bir değiliz ki
Cevap sahibi1 yılNe farkiniz var
Soran1 yılO kara ben ak belki o yüzdendir
Cevap sahibi1 yılOrası öyle tabi ☺️
Cevap sahibi1 yılYaş kaç senin
Hadi ya üzücü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGay miiiii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenle ol
00 Yorumla
Detaylı bilgi