Eşimle büyük bir kavga ettik ben hatalı olmamama rağmen yine de düzeltmek istedim 3 ay boyunca elimden geleni yaptım bana mısın demedi her anlamda uzaklaştık günaydın iyi geceler olduk. Sonra ben de artık uğraşmamaya karar verdim çünkü artık bıktım içimden gelmedi. Geçen hafta biraz biraz konuşmaya başladık ama bir şey hissetmiyorum barışalım uzatmayalım falan dedi ben de tamam dedim ama gönülsüzdüm. Cinsel anlamda bir şeyler yaşadık ve yaşıyoruz ama benim hiçbir isteğim kalmadı hiçbir şekilde keyif alamıyorum ha kocam ha dışarıdaki adam gibi çok hissizleştim ona karşı. Eşim de fark etti numara falan yaptım ama anladı şimdi de bu yüzden bana surat yapıyor ama açıkçası pekte umursamıyorum benden uzak kalınca daha mutlu olduğumu fark ettim bu arada biz önceden böyle değildik her açıdan çok iyiydik bu olan şeyler beni bu hale getirdi boşanmak istemiyorum bir çözüm istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim. Eşinle aranızdaki sorunları çözüp evliliğe devam etmek istiyosun anladığım kadarıyla. Cinsel hayatının eskisi gibi olması için kadınlar olayı kafasında bitirir. Sen eşinin sana bu yaptıklarından sonra artık onu bitirmişsin. Eşini arzulayabilmen için öncelikle onu kocan gibi hissetmen lazım. Sana kendini kocan gibi hissettirmek için eşin neler yapıyor? Bir de isteğin hiç mi yok? Yani gün içinde isteğin varken o eve gelince onunla bir türlü isteğin gelmiyor gibi durum var mı
018 Yorumla
Soran+1 yılHiç gelmiyor iyi tarif ettin
Cevap sahibi+1 yılEşin yokken evdeyken nasıl? Yani şunun için soruyorum. Sendeki istek tamamen mi gitti yoksa kocana karşı ilgin mi gitti. O yüzden evde yalnızken nasıl isteğin
Soran+1 yılKendim istekliyim eşime karşı isteksizim isteyemiyorum onu
Cevap sahibi+1 yılBüyük kavga neydi peki. Sende nasıl bu sonuca yol açtı
Soran+1 yılKavga oldu bitti ben uzatmadım barışmaya çalıştım ama ters tepti o soğuk yapınca ben de uğraşmayı bıraktım onun için. Zamanla isteğimi kaybettim soğudum ondan şimdi de o yüz yapıyor yine isteğim yok diye arrık erkek olarak göremiyorum sanırım
Cevap sahibi+1 yılEvet erkek olarak göremiyorsun. Kafanda bitirmişsin. Zoraki ilişkiye giriyosun onda da rol yaptığını hissetmiş. Erkek olarak görmek için kocanın çaba sarf etmesi lazım. Yoksa onu asla isteyemezsin. Evli kalıp da yatak olmaması ise sıkıntı
Soran+1 yılEvet sıkıntı. Düzeltmek istiyorum ama eşim küstükçe daha da soğuyorum trip atan karılar gibi
Cevap sahibi+1 yılErkeğe trip hiç yakışmaz. O yüzden belki de erkeksi gelmiyor gözünde. Seni tahrik edecek bi hamlesi de mi yok ev içinde
Soran+1 yılYok hiç
Cevap sahibi+1 yılİyi de sen kendi kendine isteklenemezsin ki. Trip atana kadar seni tahrik edecek sözşler söylesin. Hareketler yapsın. Önceden yapar mıydı
Soran+1 yılÖnceden daha iyiydi şimdi hiç erkek gibi bile gelmiyor anca surat yapsın normalde kadınlar surat yapar erkekler şikayet eder bizde tam tersi
Cevap sahibi+1 yılOnu erkek gibi görmen için ne yapması lazım mesela. Seni istediğini belli mi etmeli ne yapmalı
Soran+1 yılBilmiyorum triplerine artık son vermeli yapıcı olmalı bir şeyler yapmalı
Cevap sahibi+1 yıl3 aydır kendini kadın gibi hissetmiyosun dimi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBildiğimiz yöntemle mi idare ediyosun
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılBaya benzeşiyoruz bu konuda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Onu kendine bağlaman ilgili hale getirip bu sorunu aşman çok kolay aslında
00 YorumlaNeden bosanmiyon böyle nereye kadar gidebilir sana bişey sormak istiyorum
00 YorumlaZaman bazen ilactir
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zamana bıraktım zaten
Soran+1 yılBenim isteksiz
Soran+1 yılEvet
+1 yılBirbirinize düşman olmadan boşanın ayrılın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılcinsel hayatınızı renklendirmeniz lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevmediğin adama nasıl ilişki yaşayabiliyor sun
00 Yorumla
+1 yılBirileriyle konus kafani dagit
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılBitmiş bu aşk
00 Yorumla Sexting yap
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası