Soru net... f*ck mi kendime nasıl aşık ederim bağlarım sevgiye donustururum.. fb likten sevgililige geçen oldu mu..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Soru net... f*ck mi kendime nasıl aşık ederim bağlarım sevgiye donustururum.. fb likten sevgililige geçen oldu mu..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Millet duygularından sıyrılıp basit yaşamak istiyor. Sen fb'ni manita mı yapacaksın? boş ver 🙄
Of bilmiyorum güzel bir ilişki istiyorum fb olmak kendime yakistirmiyorum
o ister istemez oluyor daha çok birlikte zaman geçirriseniz zaten cinsellik bağlatıyor bir süre sonra
Cinsellik bağlatiyormu
ilişkiye baslayıp bir süre geçmeden cinselik yasanması bile sıkıntıyken cinsellikle baslayıp ilişkiye gitmesi imkansız gibime geldi
Çok doğru dedin kanka
erkeği seks ile ancak yatağa bağlarsınız gönlünüze değil
Bağladım mi yani şimdi
bunu mu anladın
Evet
cinsellik ile erkek ancak yatağa bağlanır yani ilişkiniz seksten öte gitmez
gönlünüze bağlayamazsınız dedim
yani aşık edemezsiniz. çok da açık yazdım ama sen nasıl böyle anladın ben de anlamadım
Gönül bağı için ne yapmaliyim
fb de gönül bağı oluşturamazsın
gönül bağı kuracak adam zaten fb olmaz
Bencede çok haklısın ne yapmalıyım Peki nasıl bir yol izlemeliyim
Nekadar tavsiye etmesemde , disarda birlikte vakit gecirmek. Yatak disinda baska seylerle anilar biriktirmek. Guzel bir dunya yaratabilmek. Kucuk bir ihtimal belki oyle olabilir
Ama o hiç plan yapalım demiyor bende demiyorum ondan bekliyorum hep
O etmezki canisi , cunku senin gibi dusunmuyo. O sadece bir seye odakli , senin teklif etmen lazim. Ama kirilmandan korkuyorum , hayirda diyebilir. ya da tamamen uzaklasabilir.
Bir erkegi asagdaki arkadasin yorumuna inanma , bir erkegi cinselikle bagliyamasin. Binlerce kadin var iliskiye girebilecek.. cok yanlis bir dusunce
Tamamen uzaklaşır diye korkuyorum canisi
Olabilir , cunku fb sadece cinselik anlamda bir birliktelik. Disarda birseyler yapmaya teklif edersen bir beklentiye ( ciddi iliski ) istedigini hisederse uzaklasabilir.
Uf ya napicam peki
Bu birliktelik seni duygusal anlamda bagliyosa , bu iliskiyi sonlandirmak en iyisi obur turlusu seni cok uzer. Seninlen o iliskiyi yasayip baskasiyla konusup ve bir gun sana benim ciddim iliskim var diyebilir. Yani herseyi ince ayrintisina kadar dusunmen lazim. ya da hersey goze alarak anlat ucunda tamamen kaybetmek bile olsa.
Neguzel konuştun çok da haklısın bir gün çıkıp sevgilim var artık derse çok üzülürüm... anlatmak ve ne istedini açıkça belli etmekten başka çare yok sanırım.. bunun için gidecek olan gitsin zaten
Merhaba, çok kolay bir şey değil bu, ama imkansız da değil tabiki
olmaz be fb kalmalı sonu kötü olur
Niye sonu kötü olur
o zaman seni kullanmaya başlar fb aşık olunmaz
Niye olunmasin çok saçma belki tenine kokusuna alismakla başlayacak aşk sevgi
Dönüşmez dönüştüğünü zannedersin kullanıp atar
Seni şimdi ne s1kiyor düşündüm de :D
Sen anca hayal kurarsın öyle, kimse vermiyo sana malum
Sen nerden biliyorsun bunu :D
Hayale alışmışin belli gerçeği yok çünkü
Gerçeğini ben hiç tercih etmedim çünkü duygu olmadan biriyle seks yapamıyorum hanım efendi :)
Yok artık ya
Hangi sehir
Sanane be
Abi olmaz o iş
Niye
Nasıl başladıysa öyle gider hikaye. Acı tecrübeler var. Dinlemek istersen beklerim
maalesef doğru
Vardır