İstekli bir genç kızım. Devamlı mastürbasyon yapmak orgazm olmamı engeller veya ileride sorun oluşturur diye korkuyorum. Bakireyim. Sadece fb ilişkisi olsun da istemiyorum, duygusal anlamda da karşılıklı bir şeyler olmalı diye düşünüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır mastürbasyon yaparak ya da sextingle rahatlıkla boşalabilirsin çok sıkıştırıyor sık sık yapma ihtiyacı geliyorsa beyin oraya odaklı mastürbasyon yaptıkça tekrar istiyorsa sana tavsiyem plates yap sokağa çık yürü kitap oku beyin orayı düşünmeden vaz geçer rahat edersin. Bu konuda sorun varsa sormanda mahsur yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok doğru çok fazla mastürbasyon yapmak kilitoral orgazm tetikleyip alışkanlık yapıyor ve ileride vajinal orgazm olamassin zevk haz alırsın ama orgazm seviyesine gecemessin buda seni üzer çünkü vajinal orgazm da o kilitoral orgazmdaki g noktasındaki dokunuş senin kontrolündeki noktayı bulamassin vajinal orgazmda el ile yardım etdip kilitoraldeki g noktasına ulaşmak ve uyarmak zorunda kalırsın kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKelimesi kelimesine katılıyorum. Bakirim. Bir şeyler hissettiğim biriyle yaşamak isterim ama hiç sevgilim de olmadı bu zamana kadar. Bilmiyorum ne yapacağım fb bile bulabilecek kabiliyette biri olarak görmüyorum kendimi çekingenliğimden dolayı. Günde üç defadan devam edeceğim gibi...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılşu an kendine yetiyorsan sorun yok ama karşılıklı duygular beslediğiniz biriyle cinsel anlamdabirliktelik yaşamanız daha anlamlı olur. fb de herkesin yapacağı şey değil cesaret ister yani
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
54Cevap
+1 yılDuygu olmalı, duygu olmadan bunu yapmak için daha çok zaman ve tecrüben olmalı. Bir sevgili ile denemeler yapılabilir.
00 Yorumla
+1 yılArayışına tercihine bağlı ister sevgilinle ister fb ile ister dümdüz hiç bir sıfat olmadan sadece begendigin bir erkekle o sana kalmış bir secim tercih
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. mastürbasyon uapman orgazm olmani engellemez. bahane aramak istiyosan daha yaratici seyler bulabilirsin. bahane degilse zaten cevabini aldin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon yapmak ilerde orgazm olmanı engelleyecek hic bişey yapmaz sen evlenmeden FB falan düşünme
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Bu gidişin sonu iyi değil, bul birini evlen yoksa erkekler arası teleferikci olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik de kolay değil, hele bu devirde ve şartlarda
Gizli Üye(25-29)+1 yılFb olarak arama direkt sevgili yap öyle yaşa ama fb de bazen sevgililige donebiliyor ve evet yapinca istek azaliyor bir sure sonra merak duygusu gidiyor cunku
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBul kendine birini hem cinsel hem duygusal anlamda doyursun seni ama sevgili olursanız daha iyi olur diğer ilişkiler saygısızca
20 Yorumla
+1 yılTam uzamni sana yardımcı olurum inleye inleye bosaltieim tld da
00 Yorumla
+1 yılBeni secersen sana hem sevgimi hem parami veririm :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. İşte burada buldun. Yaz bak sana nasıl yardımcı olacaklar şimdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. FB ilişkide duygu elbet olur ama bu sevgili gibi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yapma, kimseye güven olmuyor, ifsa siteleri bunun örneği. En iyisi birini sev ve evlen, yaş kaç
06 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesin
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılBende aynı, semt neresi
Soran+1 yılKapıya mı gelecektiniz😄
Cevap sahibi+1 yılFbuddy arıyana bak utandı 😀 istemez misin, sana uzun uzun oral yapan efendi, güvenilir biri olsun 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye sevgili yapıp onla seks yapmak yerine yeterince bile tanımadığın seksden sekse gördüğün ve senim dışında kimşerşe seks yaptığından emin olmadığın fb ile yapmak istiyorsunki?
00 Yorumla
+1 yılSevgili ol kafa yapısı uyan biriyle ikisi bir arada olsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılFB ilişkisi daha iyi kıskanma yok baglanma yok sadece cinsel dürtüler olabiliriz aslında 😂
00 Yorumla
+1 yılBen f*ck buddyede karsi degilim Şu an bitane var arada gorusuyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılevet haklısın fb dedipin kişiyede guven olmalı istersen fb olurum
00 Yorumla Orgazm olmanı engelleyecek tek şey partnerin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. mastürbasyon alistirmamak konusunda düşünceni takdir ediyorum çok doğru yaklaşım... Ama amaç ihtiyaç gidermek ise bunu istediğin gibi de yapabilirsin belki oral seni kendine getirir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bu olayı yaşamalısın seni hem duygusal hem de bu anlamda mutlu eden bir erkeği bulduğunda çok mutlu olcaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyle düşünüyorum. Duygusallık olmalı bu istediğimizi daha da artırır ve alınan zevki heyacanı artırır diye düşünüyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. yani hoşlandığın birini bulursan fb ye gerek yok hem sevgili tadında beraber olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgili tadında ama sevgili değil demek istediğiniz bu sanırım. Ama bulmanız imkansıza yakın..
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet, duygusal yatırım yaptığım müddetçe bana şantajda bulunabilir. Fakat fb bir ilişkide böyle şeylerin yaşanması az bir ihtimal
Cevap sahibi+1 yılBende öyle birisini arıyordum ama yok maalesef benim de karşıma çıkmadı maalesef..
Cevap sahibi+1 yılKadınların geneli de duygusuz olmaya başladı kısaca
Soran+1 yılTartışmaya çok açık bir konu, evlenene kadar cinsellik yaşamayı doğru bulmuyordum. Ama şimdi bu şekilde düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılYani aslında kadınların zevk aldığı her şeye uyarım ben ama çok yanaşmıyor ben yanaşsam da. Konuşmak iyi gelirdi ama yazan yok maalesef
Cevap sahibi+1 yılAslında baya yalnızım maalesef..
Cevap sahibi+1 yılSiz en iyisi reelde gözünüzde kestirdiğiniz birisiyle konuşun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuş birileriyle sevgili yap o zaman, çok zor değil kızlar için. Hem bakirel8ğini vermeden de yapabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman onun adı sevgili oluyor 😄
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru adam ile olır
Olgun ve net biri ile00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Fbbb iyidir basın ağrımaz vuruş devam et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ya ilk önce givenilir olmalı
00 Yorumla
+1 yılBu konuda yardımım dokunabilir tabi istersem
00 Yorumla
+1 yılSevgili niye düşünmüyosun ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Fb ile idare et sevgili bulana kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor ya fb bile bylamad Ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİster misin peki konuşmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. merak etme bir şey olmaz masta devam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Fenerbahçe ilişkisi şart
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sana bağlı durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılo nasıl oalcak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılO kolay. Çözeriz
00 Yorumla
+1 yılOrtada kalirisn
00 Yorumla
+1 yılSevgili yap kendine
00 YorumlaSevgili yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen gibi birini bul
00 Yorumla
+1 yılBence de beni seçebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBenim fb ilişkim olmultu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yap
00 Yorumla
+1 yılSağlam bir partner ile sanalda takılabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenmeyi dene
00 YorumlaAşık olman lazm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu internette yaşaya bilirsin sadık kalirsan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenle duygusali da yaşarsın zevkini de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanışırsak olur :)
00 YorumlaKendin gider yeter
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum artık yaşamam gerekiyormuş gibi hissediyorum
Soran+1 yılİnsanların bu konuda fikirlerini merak ettiğim için olabilir mi?
FB ilişkisi iyidir
00 Yorumla
+1 yılHaklı isyan
00 YorumlaOlur neden olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNerelisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi