Cinsel Yaşam Olmamanız gereken biriyle mecburiyetten birlikte oldunuz mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Güncellemeler1 yıl Tehdit vb anlamında Olmamanız gereken biriyle mecburiyetten birlikte oldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Öyle bir şey yaşamadım. Seks iki tarafın da arzusu ve rızası varsa yapılır. Bir tarafın arzusu ve rızası yoksa ona seks denmez tecavüz denir. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. olmam yok 0 0 Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl O nasıl olacak? Olmadım. Olduklarım hep arzuladıklarımd. 1 1 Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Ona tecavüz deniyor. Yorumla
ckgizlihesap Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Oldum sonra sevdim bağlandım onsuz yapamaz oldu ve beni aldattı. 0 0 Yorumla
cool_biri Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl oldum ama mecburiyetten değil isteyerek 2 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Hayır kimse ile böyle bir mecburiyetim olmadı 1 0 Yorumla
malikalg57 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl 16 yaşındaydım 54 yaşındaki komşumla olmistum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Oha Yorumla malikalg57 1 yıl Kadın duldu yanlız yasiyodu ev işini ben yapiyodum ağır işleri perde market Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Mecburiyetten nasil oluyo 2 8 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmustum Yorumla Soran 1 yıl Tehdit mi tecavüzmü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ikiside sayilir yani Yorumla Soran 1 yıl Anlatmak istermisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Farketmez Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Begendim sorunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazmican heralde Yorumla Soran 1 yıl Gelmedi bildirim Yorumla
HardBDSM06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl O nasıl oluyorya anlatsana sen nasıl oldun 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oldum ama mecburiyetten değil istekten 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok sen oldun mu 0 0 Yorumla
birneviterapi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Evet işim gereği olmuştu 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır olmadım. 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. hayır tabiki 1 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır 1 1 Yorumla Mühendis0109 1 yıl Sen peki Yorumla
Seniorrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% 1 yıl Evet maalesef 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kimle Yorumla Seniorrrrr 1 yıl Burdan cevaplamasam olur mu Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı. sne oldun galibaaaaa 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla KotuAdamxx 1 yıl buna nasıl mecbur olunurki ya Yorumla Soran 1 yıl Ummadık birinden tehdit alarak Yorumla KotuAdamxx 1 yıl aşırı merak ettim şu an heyecanlı bi film gibisinne oldu anlatsana Yorumla
mechlbestekar Takip Et Bilge Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Fotosu var atsam yorumlar misin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Nası ya Yorumla mechlbestekar 1 yıl Baya Yorumla Soran 1 yıl Atabilirsin Yorumla mechlbestekar 1 yıl Burdan değil iki dk ozelden sonra silersin Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır olmadım 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. maalesef 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Öyle bir şey yaşamadım. Seks iki tarafın da arzusu ve rızası varsa yapılır. Bir tarafın arzusu ve rızası yoksa ona seks denmez tecavüz denir.
olmam yok
O nasıl olacak?
Olmadım. Olduklarım hep arzuladıklarımd.
Ona tecavüz deniyor.
Oldum sonra sevdim bağlandım onsuz yapamaz oldu ve beni aldattı.
oldum ama mecburiyetten değil isteyerek
Hayır kimse ile böyle bir mecburiyetim olmadı
16 yaşındaydım 54 yaşındaki komşumla olmistum
Oha
Kadın duldu yanlız yasiyodu ev işini ben yapiyodum ağır işleri perde market
Mecburiyetten nasil oluyo
Olmustum
Tehdit mi tecavüzmü
Ikiside sayilir yani
Anlatmak istermisin
Farketmez
Begendim sorunu