soruyacevap verdim ama sen anlamamktaısrar ediyorsun. zevk akdım ama bu zevkin sebebi yasak olması değil içkili olmamdı. yasak olduğunu idrak etsem zaten yapmazdım...
Anlıyorum merak etme. Yasak olduğundan dolayı hoşuna gitmediğinin farkındayım. Sadece sarhoş olduğum için zevk aldım diyosun, ama ben ayık olacağım yaparken. Peki nasıl başbaşa kaldınız?
3ümüzdük yedik içtik yattık gece denk geldik eşi odalarındaydı üst katta ben aşağıda. detay girmeden kısacayorum yazayım dedim sende detaya boğdurdun beni...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaşadım ve evlendim çok mutluyuz ama olmaması gereken derken sanal arkadastık bana saçma geliyordy ama oldu çok da güzel oldu
Ay soruyu yanlış anlamıiım ben tamamen normal bir ilişkiden bahsediyorum sevgililik
Peki bu şekilde var mı?
Yok knk bence çok yıpratıcı iyi ki de olmamış özellikle kadınlar için
Hm neden yıpratıcı
arkadaşımın eşiyle oldu. o sarhoştu bende çakırkeyf. o ne yaptığını bilmiyordu bende karşı koyabilecek durumda değildim.
yarım yamalak ama zevkli olduğu kadar ayıldığında utanç vericiydi.
Neden utandın?
nedeni var mı. normalde ne ben nede o yapardık. kendimizde olsak asla yapmayacağımız bişey çünkü
Anlıyorum benim de konuştuğum bir hatun var ve çok seksi. Kendimi kaybetmekten korkuyorum. Yaptığına pişman mısın pekii?
böyle bişeyi isteyerek yapmazdım. ama hala arkadaşımla görüşüyoruz ve bilmiyor. vicdan azabı çekiyorum
Bu kısmı üzücü. Peki yaparken seni uçurcak kadar zevkli miydi?
alkolün etkisiyle güzeldi tabi...
Şunu merak ediyorum yaptığıma değdi diyo musun o zevk?
zebk kısmı yasak ilişkiden değil sarhoşluktan geliyor.
Hala soruya cevap vermedin ama kendine itiraf edemediğin şeyler mi var?
soruyacevap verdim ama sen anlamamktaısrar ediyorsun. zevk akdım ama bu zevkin sebebi yasak olması değil içkili olmamdı. yasak olduğunu idrak etsem zaten yapmazdım...
Anlıyorum merak etme. Yasak olduğundan dolayı hoşuna gitmediğinin farkındayım. Sadece sarhoş olduğum için zevk aldım diyosun, ama ben ayık olacağım yaparken. Peki nasıl başbaşa kaldınız?
akşam içtik güldük eğlendik yattık. benimde bayağı başım dönüyodu. gece bi ıyandım ec ye o da yalpalıyo bana tutundu sonra benim odama gittik işte.
Neden sana geçmiştiniz ki? Evli adam senin evinde ne işi vardı?
Yargılamak için sormuyorum yanlış anlaşılmasın
ben onların yazlığına gitmiştim 5 günlüğüne
Eşi neden yoktu?
Çok soru sorduğumun farkındayım ama benim için önemli gerçekten. Yazabilir miyim sana?
3ümüzdük yedik içtik yattık gece denk geldik eşi odalarındaydı üst katta ben aşağıda. detay girmeden kısacayorum yazayım dedim sende detaya boğdurdun beni...
Senden hemen önce yazdım yorum neden detay sorduğumda dair. Birkaç sorum daha var baya özel ama. Ben de bişeyler paylaşmak istiyorum seninle.
butdan paylaşacaksan yaz özele gelmem
Benim için de burdan fazla özel olacak ama 🥺 bazı detayları anlatmak istiyorum tabi dinlemek istersen...
Benim için çok önemli.
Teşekkür ederim vaktin için kusura bakma
alkol ınsanı baska bırı yapıo her zmn
@timur0707 illa ki. Sonucu sıkıntı olabiliyor
Yaşadıysam zaten olması gerekmiş
Oldu mu
evet
Nasıl gelişti? Kimdi?
Evet
Nasıl gelişti olaylar
evet..
Nasıl gelişti ve kimle idi?