Sarhoşluhun etkisiyle verdigi cesaretle veya bilincli bir sekilde farketmez olmamasi gereken biriyle birlikte oldunuz mu? Yapan varsa neyinizdi ve ne kadar ileri gittiniz?
Bu konuda ne düşnüyosunuz?
Bu konuda ne düşnüyosunuz?
Ben olmaması gereken olarak değerlendiremem ama basımdan söyle bişi gecti
bir arkadas vasıtasıyla ilk kez görüştüğüm bir kızla gecenin gec saatlerine kadar alkol aldık
Daha sonra onun isteğiyle birlikte olduk
Sabah kalktığımızda bana bagırdı cagırdı neden benden faydalandın diye
Alkolun etkisi buyuk
Ama ikimizde sarhoş değildik sadece kıza cesaret geldi sanırım
Belkide evet
Senin var mı bir anın
Evet o yuzden sordum zaten bende kuzenimle oldum cildirmak uzereyim
Hatırlıomusun nasıl oldugunu
Naisl basladigini hatirlamiyorum ama ara ara hatirladigim yerler var
Konustunuzmu o nediyo bu durum, a
Konusmadik
Boşaldımı peki içine
Galiba evet ama onun icin ilaci aldim
O zaman oda farkında değil ne yasadığınızın
Bakiremiydin peki
Teyzemin kızıyla kötü bir ilişki yaşadım sarhoştum. Neyse ki kız olmadığını öğrendim ve rahatladım. Oldu bitti yani bir şey düşünmeye gerek yok.
Hmm benzer bisey yasadim o yuzden sordum
Kiz olsaydi yani sen bozmus olsaydin napardin?
Oldum sarhoşum ama bilerek oldum. Staj yaptığım yerdeki hocaydı. Daha sonra bir kaç kez daha birlikte olduk staj bitince ayrıldık. Güzeldi.
Tesekurler cevap icin :)
Kuzenimle birlikte olmak istiyorum ama yanaşmıyor pek:Dbaya şeyler yaptım ama tık yok:D napsam?
Ciddi misin?
Aynen
Ben kuzenimle beraber oldum hemde daha dün cok icen biri degilim zaten o yuzden çarpti baslari hic hatirlamiyorum sonrasinda cok az hatirliyorum. inan aglamaktan canim cikti uyaninca sonrasinda toparladdim ama kafam catliycak napicagimi bilmiyorum.
İlk kez mi birlikte oldun biriyle? kuzenin sabah ne yaptı? ağlama ya
Evet ilk kezdi. Sabah kalktim zaten şok olmuştum hemen ordan uzaklasmak istedim giyinip ciktim daha konusmadim bile
Hmm kızlığın gitti yani. önemsiyor muydun? Ailen falan sorun eder mi? kuzeninle konuş bir şekilde konısmasanda aynı ortamda bulun o gelir konusır
Cok onemsedigim bisey degildi sorunum zaten kizliktan dolayi degil kuzenimle olmasindan dolayi. ustelik hoslanmadigim biride degil cokda yakisiklidir kendimden korkmaya basladim boyle bjseyin olmasini hic istemedim
O zaman sorun etmee. Beğendiğin birini elde etmişsin ne güzel. Millet teyze kızı hala oğlu falan evleniyor yani bize ters düşse de bazılarına göre normal
olmak istedim platonikti gerçekten çooook imkansızdı hala saçma geliyor ama duygulara laf geçiremiyorsun
Cevap
15Cevap
haftanın en az 3-4 günü içen bir insanım o yüzdendir ki ne kadar içersem içeyim yinede kendimi bilirim..
Halamin kiziyla cok ileri gitmistik sabahliyoduk nerdeyse ama ogrendimki benden once baskasiylada olmus ben bozdum diye korkuyodum ama icim rahat etti bunu ogrenince
Peki sen bozsaydin napardin
Bdn bozsaydim belediye nikah memurlugunun yolu gorunurdu bana
Yasiniz kuvuk olsa peki 18 civari falan
Kimin benimmi onunmu
Ikinizinde
İki tarafida razi eder resit olana kadar nisanli durur sonra dugun olurdu iki ailede razi olmazsa cehizi topla kaciyoruz derdim kacirirdim yani biliyorum sonu hapis olurdu ama
Hayır olmadım.. Çünkü dozunda içmesini gerektiğini bilen bilinçli birisiyim
oldum ama keşke olmasaydı demedim ve sarhoş değildim
Kimdi peki
liseden bir arkadaşımdı
Hayır, zaten alkol eskiden az kullanıyordum, hiç kafa olacak kadar içmedim.
Malesef oldum, komşumuzun kızıyla yalnız evde olduğu bir gece birlikte olduk sevgili olmamıza rağmen...
Sevgiliydiniz yani
Olmamamıza ragmen olacaktı o, hay t9 senin.. :)
Bende orda tereddut ettim
oldum ama ileri gitmedim Allah sükür :( ama birini kaybettim :(
Oldum malesefki kredi almak için gittiğim bankacıydı
ayık kafaylada oldum güzel kafayladı şikayet etmedik hiç :)
Kimdi :)
tanıcanmı
Olmamasi gereken biri dedik ya iste neyin oldugunu söyle ismini soyleme zaten
gizli cevap verseydim sölerdim
Doğru
ama var bir kaç tane olmamam gereken
pişman değilim. onunla birlikte olmasaydık kız kardeşim ondan bebek bekliyor olacaktı.
uzun hikaye
erkekarkadaşla olmuşum sarhoşken çok zoruma gitmişti
Neden zoruna gitti?
erkeğim ve becerildim
Oo :O
:( :(
:D haha
Oldu üstelik harikaydı
Peki kimdi cevap vermeyebilirsin :)
helal tek açık bayan profili
Yok burdan cevap vermem zaten , detaylarına kadar anlatırım ama burada olmaz. Malum birileri rahat bırakmaz
Dogru canim :)
Sanırım sende yasadın :))
Evet normalde mesaj atarim ama bu konuda oldugu icin atmaya yüzüm bile yok. resmen cildiriyorum konusmak istemiyorum fazla neyapacagimida bilmiyorum gerci kuzenimle birlikte oldum dün alkolde vardi ben 18 o 19 :((
Sarhoşluğu bahane edenler var mı hala?
Cidden oluyo hergun icen biri degilsen
Oldum bişey düşünmedim
Nasil oldu ozel olmazsa bahsedermisin?
Oldu işte nasılı mı var abimin en yakın arkadaşıydı hala da öyle
oha a. mk millet kuzenini sikiyo kafaları rahat?
Tamamen fantazi ürünü :)
Cidden oluyo olmaz zannediyosu ama
biliyorum merak :) o yüzden birşey demiyorum :)
öyle bır ortamda olmaıdm hıc bırak ilişkiyi
Sarhoştum hatırlamıorum. eski bir sabahta :)
Kimdi peki:)
var ama diyemem
evet oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar