AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Gerçekten severek sevişen birini bulmalısınn
Selam,
Geçicidir bu insan su dan soğur mu? Mecbur içecek demi?
Aynen öyle... Yani mecbur isteklerin olmaya devam edecek ... 😉
Benim hayatta vazgeçemeyeceğim tek şey bu, siz nasıl soğuyorsunuz
30 snlik biriyle evlensen mesela görürsün
Anlamadım
Mesele sadece cinsellik değil ki duygular da var
Çok mastürbasyon yapan kadınlar erkekle olan cinsel ilişkiye isteksiz olabiliyor yani kendi ayarına zevkine göre hareket ettiği için bağımlısı olabiliyor erkek istediği zevki veremeyebilir düşğncesi ile mastüye devam ediyor
mastürbasyon bence iyi birsey ya
Biraz kendine zaman ve seni seven kişiler öğrenebilmek için gizli hesaplarla test et. tabiki sizi seven ve sevgiye önem veriyorsaniz ilerleyen zamandaki sevgiliniz ya da evliliginiz için. İyi seçim ydpin iyi araştiiriniz insanlar8
sen zaten soru içinde cevabı vermişsin. seni hak edecek ve mutlu edecek biri ile eski günlerine geri dönersin.
Bir süre kafanı dinle sonra psikolojin yerine gelir ve seks isteğin artar. Bence böyle olur güzelim
Kullanmak, kullanılmak olarak bakılırsa biz de mi birilerini kullanıyoruz birlikte olunca.
Kızlar genelde soğuk yaaa, kullanmış olmuyor sanırım
Bak bunu diyenler olmuş okumadınız mi anlamadım ben bu çocuğa sevişmek için gitmedim sevilmek için gittim bu çocuk sadece bunu istemiş ama ben değer ilgi gördüm sandım meğer tek dersi biraz ellesmekmis
Yeni Hayat Yaşamalı Sersem Olma
Uyanık Ol Daha Güzel Bi Hayat Keşfet ne Yapcan
Cinseliği
Bende soğudum çünkü cinsellik yaşanmadıkça istenmeyen isteksizlik gelen zamanal hislerini libidonu kaybedersin yaşandıkça istenir
Tekrar başlarsın bu seferde çok yapıyom nasıl azaltmalıyım dersin
Yok onu kontrol ederim ben
İnşallah 😃
Yeni heyecan gerek tekrar isteğini tetikleyecek, yani hiç tanımadığın ve uyuştuğunu düşündüğün biriyle konuşmak veya sevişmek
Cinsellikten ben de sogumak istiyorum. Hatta aseks olmak istiyorum. Hissizlesmek vs istiyorum. Tavsiyene ve tavsiyelere acigim.
Zamanla her şey eski haline döner kafana takarak daha fazla psikolojini bozma
Yani yol kazasinopmus bundan sonra dikkat et
Anlamadım
Kullanilma hikayesini diyorum yol kazasi olmus. Ama sevisirsen erkek sevisme aninda seks istwr yani
Of
Sen neden istemiyon seski madem sevisecek kadar ilerliyon
Çok ilerlemiyorum ki istememe sebebim ilerdeki kocam mutlu olsun diye
Once kendi mutlulugun
Kendine biraz zaman tanımalısin, vücudun istemeli ve onun yaşattığı sıkıntının geçici olduğunu anlamalı...
Bir kişi yüzünden kendine bu haksızlığı yapma derim. Seçimler bazen yanlış olabiliyor ama bunu farketmissin sonuçta
Hoşuna giden birisini hayal et veya farklı hoşuma gidecebilecek tipte erkekler ile konuşmayı dene
Partnerin yetersiz değilse senin Hemen bu işin uzmanına görünmen gerek kulanktan duyma bir çare bulamazsın
Biri beni kullandı düşüncesinden çıkarak başlayabilirsin.
Nasıl düşünmeliyim
Sadece onunla mı olmak istemiyorsun yoksa hani olduktan sonra dedin ki abi ben artık sevmiyorum bu tarz işleri falan mı
Şöyle istemiyorum bu tarz işleri demedim istiyorum aslında ama soğuma geliyor maalesef
Çok ilginç Allah sabır versin
kendini daha farklı cinsel akvite bulman lazım mesela lezbiyenlik gibi
Buradakiler yeniden ateşlerler seni merak etme ☺️🔥
Kendini o yönden tanımalı nelerden tahrik olacağını düşünmeli
Cinsellik kişiye göre değişir, çok arzuladığın biri ile muhteşem olur
Bozulmuşsun işte neyini anlatıyorsun her haltı yiyip sonra bakireyim diyoruz kullanılacaksın tabii Evlenmeden yaparsan sonuçlarına katlanacaksın
Bozulmadim dayi
Yapsam yaptım derim o kadar şeyi dökmüşüm ortaya ayrıca sana beni yargılama görevi düşmüyor vereceksen tavsiye ver yoksa tavsiyen burada işin yok
Ya s git her mk kevasesi
Biri öyle oldu diye herkes öyle değil ki konulabiliris istersen 😌
Geçer kendi kendine. Merak etme. İstemiyorsan da uzak dur erkeklerden. Olsun bitsin.
mastürbasyon sıklığını arttır biraz. İşe yarayabilir
bu Soruyu bir erkek sorsaydı soru çoktan alakasız cinsel paylaşım diye kaldırılırdı...
burada bi adalet yok :)))
Kesinlikle. Kadinlara ozgurluk altinda alenen erkek soykirimi yapiyorlar. Disliyorlar. Erkekleri metalastiriyorlar.
@BADAKKK Kadınların bu tarz sorular daha fazla etkileşim alıyor ama erkekler sapık :D o yüzden bu tarz sorular bel altı kaldır
Aynen cinsiyet esitligi istiyorlar hesap da ve fakat cinsiyet imtiyazi talep ediyorlar esasen. Yetersiz olsalar da bir konuda ama ben kadinim deyip erillige vurup on alma pesindeler. Fakat en igrenci ne biliyor musun, o olen genc kadinlara Allah rahmet etsin, o olaylari lanetliyorum fakat bu igrenc disil varliklar ki bu forumda onlarca var onlarin yasini tutmak yerine buradan kendilerin igrenc payeler cikarip hepimizi yerin dibine sokup asagiliyorlar. Ve fakat pek cok hemcinsim o 250 gr pesinden gidebilmek adina buna duyarsiz kaliyor, erkekligimden utaniyorum.
@BADAKKK abi hasta mısın bence sen en iyisini kendini ye bitir bu kin bu nefret ne kadınlar evini mi taşladı ayrıca ben bu soruyu soralı baya zaman oldu derdim vardı paylaşmak istedim sen kadın sevmiyorsab erkeklerle mutluluklar sana kimsenin ayrımcılık yaptığı yok herkes kendi köşesinde birbirine sallıyor bana kalırsa karakteri meselesi derim ama abicim senin kafa uçmuş sen asla mutlu olamaz ve huzur bulamazsın bence kadınları bırak kendini düşün biraz:)
Benim amacım etkileşim falan değil kötü hissedince buraya geliyorum ayrıca kadınlar daha fazla etkileşim alıyorsa sebebi yine sizsiniz dayıcım
Ee ben tavsiye istemiştim bu yorum ne alak
Travmatik miydi yaşadığın deneyim
Evet kendini enayi aptal gibi hissediyorum ben sanıyorum ki beni sevecek bağlanacak ama çocuk rahatlayıp gitti
Kendinle başbaşa kalıp iç sesini ve libidonu dinlemeni nelerin seni baştan çıkardığını anlamanı tavsiye ederim
Düzgün sevildiğin bir iliskin olsun gecer
Öyle mi dersin cinsel isteğim artar mı
Tabiki
Çok isterim umarım isteğimi kaybetmem
Kaybetme bencede 😊
Sana gerçekten ilgi duyan ve seni yüksekten biriyle birlikte olmalısın.
Bende evliyim ve soğudum ayrıca eşimi fizik olarak beğenmiyorum vücudu Seksi hatlara sahip. degil boyu 1.52 kalça hiç yok çocuk gibi yalnis evlilik yaptım bunalimdayim bosayamiyorumda
Boşan
Yapamıyorum çok denedim olmuyor eşim benden boşanmak istemiyor onu begenmedigimi biliyor.
hiçbir kadın kendisini beğenmediği erkekle evli kalmak istemez. . kadini burada kotuleme şimdi. seni bosamoyorsa gurursuzlugundan değil vardir bi bildiği.
@hayalg benim eski okul arkadaşım da aynı gurursuz. Evlendi 2 çocuk yaptı. Boyu kısa ve şişko. Severek evlendiler. Kız istese bosanir. Durumu kocasından daha iyi. Kızın babası annesi kızlarını mağdur etmez. Kendisi kocadan boşanmıyor. Hatta kocası karısı için midem bulanıyor demiş. Gurursuz boşanmıyor.
Karım beni seviyor çocuklarımız var. Bend eonu seviyroum tek sorun fiziğini beğenmiyorum o çok iyi bı kadın nirmalfe seni bosmama lazım ama boşamam diyor.
Yuvamız yıkılmasın diye ama işte bende mutlu degilim
Yaşı karının
Eşimin yaşını nedenerek ettin ki? 28
Ben 1.81 o 1.52 birbirimize uymuyoruz fizik olarak. Uzun boylu güzel fizikli bı kız görünce çok üzülüyorum ben niye böyle. bi kızla evlenmedim diye. Çünkü imkanım vardı. Aşık olmasam evlenemzdim daha okuyorudm isim gücüm yoktu ah ah tüm hayatım tepetaklak oldu
İkiniz içinde çok sıkıntı diyecek bişi yok aslında ortada yuva yok neyse hayırlısı olsun
Amin, zor bir durum içinden çıkamıyorum intihar etsem olmaz bosansak ikimizde çok acı çekeceğiz. Çocuklar için sıkıntı olacak
Pardon da boşansan ne acısı? Kimse acı filan çekmez. Seven bir tek acı çeker. Gerçekten seven de başkasına bakıp ben niye böyle biriyle evlenmedim demez. Basbayağı sevmiyorsun işte. Karın da gurursuz. Yazık çocuklarınıza. Ana babalarında akıl da gurur da edep te yok. Olan çocuklara olmaz umarım.
Ulan acı cekmeyecek olsam bosanirim zaten acı cekecegim için bosanmiyorum birde çocuklar için birde eşim çok iyi bı kadın ondan eşime ne alaka gurursuz diyorusn kadın beni seviyor ben ona çok iyi davranıyorum sadece sorun onu beğenmiyorum fizik olarak sanki bı benmi böyleyim herkesin karısı çok mu güzel boş yapma
Seven kişi sevdiğini beğenir. Zoruna gitsin ya da gitmesin gerçekler bunlar. İnsan sevince bütün kusurları bile tatlı geliyor. Bence zamanı geri alma şansın olsa geri alırdın. Yukarıdaki yorumunda uzun boylu güzel kız görünce çok üzülüyorum. Niye böyle bir kızla evlenmedim diye kendime soruyorum diyen sensin. Bu şu anlama geliyor. Çaresizlik. Sevmiyorsun sadece kendini avutmaya çalışıyorsun. Fikirlerim aynı. Çocuklara üzüldüm. Umarım onlara yansitmazsiniz. Çocuklar böyle şeylerden çok etkilenir.
Bosanirsam çok üzülürüm çocukları az göreceğim çocuklar kötü etkilenir. Pişman olurum diye korkuyorun
Deger görmediğimiz yerde bulunmamak gerekiyor
Deger vermeyene deger verilmez diye düşünüyorum
Terapiye gidebilirsin seni etkilemiş bu olay...
Bunl sogumaya kim sebep olduysa o kisiye bol bol tesekkur etmeli
partner değişimi yapabilirsin
Az önce acık ilişki sorusu sordum, sistem kaldırdı🤦♂️
Hayatındaki kişiyle bikac kez konuş mesela daha sonra bı sure yapmayı veya konuşmayı bı kes bakalım ne tepki verecek veya sen hiç yaklaşma o öyle şeyler isteyecekmi bak bakalım
Aynen öyle yaptım eğlenelim mi diye yazdı bir süre sonra engelledim ben de
ne yaşadınki hemen soğudun. kullanılma, kullan sende.
Kullanmam olay şu arkadan yapmak istedi canımi çok yaktı ve benle ilgilenmedi
istedi ve yaptı.. diyosun. aşağılanmışısın üstelik. sena, kontrol sende ılsun. her bişeyler isteyene neden olur diyosun🤷♂️
Bak ole olmuyor işte erkekler bişey yapmicam söz diyor bı gidiyosun yapmadan bırakmıyor o çocuk öğretti bana gidilmemesi gerektiğini
sen her söze inanıp gidersen bigün bkretinide kaybedersin bırak arkanı.
Hayır ya istemiyorum
Girmiyorumzaten artık
yükselince gidersin merak etme
Sen de yanlış anladın neyse boş ver
anlamadım. sen anlamıyosun.🤷♂️evet, neyse
Bak canım benim ben erkekleri cinsellik için değil ilgi için istedim cinselliği sevdiğim adamla yapmak istedim ama fark ettim ki erkekler bedava ilgi vermiyor cinsellik olmadan benim derdim skismek ya da birinin beni boşaltması değil elbet isterim ama Herkesle değil mastürbasyondan bile soğudum o çocuk yüzünden ama yapmak iyiydi ben buna kavuşmak istiyorum daha ne kadar anlatırım bilmiyorum
anladım. sen saf sevgi, ilgi, değer verilme, saygı, anlayış, sevgiyle dokunuş, sahiplenilme, aidiyat vb. şeyler eşiliğinde bişiiler istiyosun. bende diyorumki, çok kolay kanıyosun demekki.. bilmem anladınmı
kanıyosun , çünkü göz göre göre arkanı isteyen adama kanıp verebiliyosun
Evet bu aptallığı yaptim çok pişmanım bu konularda safim sanırım
heh. sonunda anlaşabildik.🤷♂️demekki bazen dürtülerinin önüne geçemiyosun, ya da çok saf, iyi niyetlisin
Dürtü değil o çocuktan hiçbir zevk almadım istemedim de zaten
şimdi şöle bi. durum var. diyelimki istediğin gibi biri ile birlikte olacaksın. önceden arkadan yaptıpını ben olsam
anlarım.. anlaraa ve sorarsa ne cvp vericeksin
Seni kullanmayacak birini bulacaksın yani sana sen olduğun için değer veren biri ile yaşayacaksın herşeyi
Başka biri ile dene ve o çocukla arandaki iletişimi kes
Beşki gene heycanlandığın şeyler izleyerek mastürbasyon devam etmen ısındırabilir
Uzun bir süre kendine dokunma ve dopamin detoksu yap düzelir
İnsan hiç cinsellikten soğurmu yaaa
Biz her gün yapıyoruz nerdeyse
Bu zevk bu büyü bu haz ….
Cinsellik kadar bu dünyada daha güzel ne var.
Düşünsene her gün bir saatin üzerinde seks yapmak kadar güzel ne olabilir ki?
Yapabilirsen elbette. Aksi takdirde only mastürbasyon. Gerci o da iyi de. Ask ve sehvet yok aq. Ancak elimizi.
Yanlış yoldan doğru sonuca ulaşılabilir mi?
Önce doğru yolu bulmuş olmalısın gerisi gelir.
Bence çiçek yetiştir toprakla ilgilen
p*rno izle biraz. Varsa biri öpüş, seviş biraz ufak ufak
Asla
Sana gerçekten değer verecek birisiyle ol sadece tipine bakma
#Hükümdar
Sana değer veren sana saygı duyan biri olmalı hayatında
Ben de soğudum * et her şey cinsellik değil. Git kendine bir uğraş bul ve kendini geliştirecek işler yap. Spor'a başla dil öğren gez vs
erkek soğuyunca kötü de , kız soğusa bile zevk alma numarası yapabilir. erkeğin direk kalkmıyo soğuyunca 😅
Kullanılmak olarak düşünme sende onu kullaniyorsun bir bakıma. zevk odaklı ol
İşte ben zevk için gitmedim sever belki diye gittim amacım skismek değil
Bense felaket soğudum gerçi ilişki yaşamadım hiç ama yinede soğudum
O Cocuk tan daha iyisini bulman lazım
Tekrar zevk almak istersen alırsın
Bi müddet düşünme bunları
seviştikten sora ilerisi mi kalmış abla sjjdjd. Garip
Dayı öpüşmek dokunmak sevismedir ilerisinde swks olur bilgine
Kullanılmak hoşuna gidiyorsa devam et sora Bi poşet gibi çöpe atar seni
Aynen bayılıyorum kankaa keşke kullanıp atsalar beni yalvarıyorum bak