Ya ben ihtiyaç sonuçta neyse çok mastürbasyon yapan biriydim sevişmeyi de severim ileri gitmeden fakat bir çocuktan hoşlandım daha sonra sadece kullandığını fark ettim ve bu işten soğudum eskisi gibi olmak istiyorum ne yapmalıyım -rica ediyorum ergence yorumlar yapmayın tavsiye istiyorum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunun birçok nedeni olabilir. Soruda yeteri veri yok ama olası nedenleri yazayım.
1. Bilinçdışında Toplumsal, kültürel, dinsel vb. olumsuz kodlamalar olabilir. Yakınlaşınca tetiklenmiş olabilirsin.
2. Cinsel travmalar ve kötü deneyimler Cinsellikten uzaklaşmaya, güven sorunlarına, cinsel işlev bozukluklarına neden olabilir. Kullanıldığını düşünüp travma yaşamış olabilirsin.
3. Cinsellik fiziksel tatminin yanında duygusal, zihinsel tatmin de içermelidir. Beklentin karşılanmadıysa ve üstüne bir de kullanıldığını hissettiysen yine Cinsellikten soğumuş olabilirsin.
Profesyonel destek öneririm. Bunlar ileride ciddi cinsel sorunlara, hatta bozukluklara yol açabilir.02 Yorumla
Soran1 yılGoogle falan mısın 🤩
En İyi Cevaplar
1 yılÖncelikle kendine zaman vermelisin. Ben toksik bir ilişkim yüzünden bana yaklaşan her kadından korktuğum bi’ dönem yaşadım. İrkilip bir adım geri atıyordum. Eğer zaman bırakıp doğru soruları sorarsan çözümlemek için yol almaya başlarsın. Dönemsel olarak istemiyor olman gayet doğal. Bu dönemin üzerine yeni tanımlamalar yapabilirsin mesela. Ben öyle yaptım en azından.
Orgazm en gizli duyguların açığa çakmasını sağlayan fizyolojik olduğu kadar psikolojik bir şeydir. Acele etmene gerek yok. Önce iç huzuru yakalaman gerekiyor. Meditasyon, yolda önerileri gelmiş ki bence kesinlikle denemelisin. Bunun dışında belli frekanslarda olan müzikler var. Onları dinleyip iç huzur konusunda beyinsel aktivitelerini düzenleyebilirsin. Hatta mümkün mertebe uyurken aç o tarz müzikleri. Bırak vücudun, beynin uyurken kendisini onarmaya çalışsın. Uyurken yabancı dillerde podcast açmak insanın olağan bir şekilde dili anlamasına ve öğrenmesine sebebiyet veriyor. Zamanı gelince de zaten hem mental olarak hem de fizyolojik olarak hazır olacaksın, emin olabilirsin. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
Ayrıca erkeklerin en az %90’ı gerçekten kapatılsın, bu nedir ya. Hayatta her şey goygoy unsuru değil. Pis fantezilerinizi gidin zihinleri en az fantezileriniz kadar kirli olan insanlarla tatmin edin.20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYapman gereken cinsellikten uzaklaşmak değil düzenli cinsellik yaşamak yaşadıkça daha çok istersin zaten. Hayatta insanlar insanları kullanır bunu sadece cinsellikte değil işte her yerde görebilirsin. Yani düzgün bir adam bul kendini kandirmaktan vazgeç. zaten mastb yetiyor olsaydı kimse kimseye ihtiyaç duymazdi cinsellik için. Bul kendine hoslanacagin birini düzenli cinsellik yaşa tatmin ol ve mutlu ol zaten zevk aldıkça bundan cinselliği seveceksin
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her erkeğin hayali zaten seni kullanmaktır, ama gerçekten sevgi diyorsan o sadece evlenene kadar bekleyen birisinden olur ve bende öyle yapıyorum hiç cinsel ilişki yaşamadım sevgilim dahi olmadı bekliyorum sabırla da evleneceğim insan da benim gibi temiz mi orası düşünceli
Temiz olmasa da sorun etmiyorum zaten nasibim oymuş yapacak bir şeyim yok10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
160Cevap
Zamana bırakmalısın. Zamanla düzelecektir. Bunu kafaya takarsan daha kötü olur.
10 Yorumla
1 yıl
Elbette, işte özet:
1. Duygusal Yaralar: Olumsuz deneyimlerinizi kabullenin ve duygularınızı anlamaya çalışın. Gerekirse terapist desteği alın.
2. Zaman Tanıyın: Kendinize baskı yapmadan, yavaş yavaş cinsel ilgiye yeniden açılmaya çalışın.
3. Güvenli İlişkiler: Güvendiğiniz partnerlerle cinselliği deneyimlemek, yeniden rahat hissetmenizi sağlar.
4. Şefkat Gösterin: Geçmişi kabul edin, kendinizi suçlamaktan kaçının ve kendinize zaman tanıyın.
5. Mastürbasyonu Gözden Geçirin: Duygusal durumunuza göre mastürbasyon alışkanlığınızı yeniden keşfetmeye çalışın.50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılCinsellik işte her ne kadar bir ihtiyaçsa ama bunları zaman içerisinde karşı taraftan da bekliyorsun ama onu ihtiyaç olarak veya seni sevdiği birisi olarak görmüyorsun sadece kullanıldığını hissediyorsun bu soğutmak için bir sebep zaten Ama bunun bir cevabını arıyorsan bunu bir belli bir cevabı yok Evet insanlar böyle yapacak bir şey yok insanlar birbirini Menfaat için kullanıp atmayı sever en net cevabı ya hepten uzak duracaksın ya da her şeyi göze alacaksın Şahsen ben hepten uzak durmaktan yanayım
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle o çocukla aranı kes. Bazıları mastı bağımlılık haline getiriyormuş aslında zevk almasalar bile yapmak istiyormuş ben de öyle duydum. Sende de öyle bir durum varsa her canın sıkılınca yapacak başka bir şeyler bulabilirsin. Bundan sonra da tanıştığın insanlara daha çok dikkat edersin.
80 Yorumla
1 yılöncelikle kendine birazcık zaman tanı sonrasında dilersen kendine uygun bir partner bulabilirsin ama bulmak zorunda da değilsin. böyle bir baskı altında hissetme kendini. bir süre kendine zaman tanıdıktan sonra bağımlı olmayacak şekilde mastürbasyon yapmayı deneyebilirsin.
60 YorumlaKeşke soruyu erkeklere kapatsaydın. Cevaplar ortada malum. Her neyse, başına gelen şey için çok üzgünüm umarım daha iyi kişilerle yoluna devam edersin.
61 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler, çok naziksin 😽
1 yılCinsellikten haz almak biraz olgunluk ister. Yani kendini tanıman ve karşındakine bunu söylemen gerekir. Çoğu kadın ve erkek genelde bosalmayi olayın sonu olarak bilir ancak bu sadece fiziksel bir sondur asıl mesele ruhsal (duygusal) sondur.
Kadın cinselligi erkeğe göre daha karmaşıktır vr tanımak daha fazla zaman ister. Yaşın itibariyle bunun için zamana ihtiyacın var.
Deneyerek senin için en iyi tatmini bulacağını düşünüyorum.
Mutluluklar dilerim.30 Yorumla
1 yılCinsellik arzudan doğan bir duygudur yani istek anlamına gelir isteğinin azalma sebeplerine çok odaklanmana gerek yok bedenin sen istemesen bile sana bu ihtiyacı hatırlatır ancak sorun erkek bedenini gördüğünde yaşanıyorsa bu durum psikolojiktir ve terapiye ihtiyacın olduğunu gösterir. Eğer sorununa çare arıyorsan bana yazabilirsin seni yönlendirebilirim ve sorununa çare bulmanı sağlayabilirim.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılYani demekki seni sadwce kullanmamis. Harbi bencil bi sekilde cikar saglamis ki sen seksten sogumussun. Yani senin hazzini zevkini tatmin olmani umursamadan senin bedeninde sadece kendi hazzini zevkini dusunmus. Yani duzelmen icin bi tik terapiye ihtiyacin olucaktir. Bunuda biraz kendini dinleyerek ve gercekleri kabullenerek yapabilirsin. Yani o adam ideal bi partner degildi kendi zevkinin pesindeydi beni cok ihmal etti gibi dusunup odagini toplaman ve 2. Kiside cok daha dikkatli olman lazim.
20 Yorumla Bu yaşta soğulur mu ya! …olaya şöyle bakman lazım bence. Sen de onu kullandın sonuçta. Boşverip önüne bakacaksın. Hayatta her şey tecrübe. Aksine kazançlısın. Olumlu olarak ileriye bak. Değerlisin
31 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler 🥰
Yapacağın şey belli aslında.. Seni cinsellik manasında kullanma niyeti olanlardan uzak duracaksın. Yani bir erkeğin sana o niyetle yaklaştığını anladığında sen kaçacaksın ortamdan. Eğer gerçekten sadece sevgisine inandığın insanlarla sevişmeyi seçersen hem bundan zevk ve keyif alırsın, hem de kendini kullanılmış hissetmezsin..
10 Yorumla
1 yılBu geçici bir süreç öncelikle, böyle travmatik olaylar yaşayınca bu tür düşüşler olur. Düzelecek zamana bırak.
90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kullanılmaktan korktuğun için ya da kullanılma düşüncesinde olduğun için cinselliğe uzak bakıyorsun. Doğru zaman doğru insan olduğu sürece zevk alırsın seversin. Pozitif ol
22 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler 🥰
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. cinsellik ne olursa olsun ihtiyaç , Boşluklar verin aranızda üstüste yapmayın derim . kıymet görmek istiyorsan daha az vajnia vericeksin erkekelri terbiye etmek mümkün ipi kaptırmamak şartıyla
21 Yorumla
Soran1 yılVajinamla alakalı bir durum olmadı henüz
Gizli Üye(18-24)1 yılGünümüzde çok fazla kullan at telefon gibi kullan bırak ilişkiler dönüyor. Sana da yine kendi uçkurunu düşünen birisi denk gelmiş anladığım kadarıyla. Tek gecelik ilişki tarzı sadece ön sevişme ilişkilerinde bile bu durumlar oluyor maalesef. Mastürbasyon da cinsellik de bir ihtiyaç. Bir kişinin hatası yüzünden bundan soğuman normal fakat bu anlık bir durum. Yeni bir insan ile tanışma niyetin varsa, bunu gerçekleştirene kadar mastürbasyona devam etmelisin fakat kendini zorlamadan. Canın ne zaman çekerse yapmalısın ve belki yeni heyecanlar katmalısın. Belki yeni yöntemler, yeni içerikler vs. Bir başkası sana kendini daha özel hissettirebilir ve kaybettiğin duyguları, hisleri geri kazandırabilir. Kendini yadırgamadan, ben artık yapamam demeden yoluna devam etmelisin. Beden senin bedenin, keyif senin keyfin. Kimsenin huzurunu kaçırmasına izin verme.
00 Yorumla
1 yılbu hal dönem dönem insanın başına geliyor. benimki kendi kendine düzeldi. sen de eminim isteğini tetikleyecek bi şeyle karşılaşacaksın
80 YorumlaTövbe et eğer bişey yaşamışsan ablam bak en doğru yorum bu Allah affedicidir kendini eşine sakla eğer devam edersen Allah'ın gazabına ugrarsin zinaya girer ve hayatından zevk almazsın
13 Yorumla
Soran1 yıl@Cokkalmam sana bunu düşündüren nedir dayıcım beni tanıyor musun da kafana göre önyargı yapıyorsun
Yani tiksinmen çok normal beyin kendini korumaya almış tekrar alışayım diye kasma kendini zamanla düzelir zaten düzelmezse psikologla halledilebilecek bişey
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler 🥰
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Biri oyle diye herkes oyle olacak diye bir kaide yok dedigin gibi bu bir ihtiyaç ondan önce nasil varsa sonrada olmaya devam devam edecek sadece kendini toparla ve zaman ver içini dök ki atlatman icin yardımcı olsun.
212 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler haklısın umarım düzelir seviyorum cinselliği ve kaybetmwk asla istemem
Soran1 yılAhahah teşekkürler şükür keyfim yerinde sadece cinsel isteğim de yerinde olsun yeter
Soran1 yılNasıl anladın
Soran1 yılYok
Soran1 yılUyumam ya
- 1 yıl
👍😂😂😂
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı şey bana oldu ama evli versiyonu kocam bekarken beni cok kırdı aramızda dediğin kadarı geçmişti aile baskısı cocukluktaki travmalarım yüzünden cinsellik yaşayamıyorum eskisi gibi olmak istiyorum ama olmuyor biz kadınlar duygusal erkekler fiziksel varlıklar boşalmak icin erkeklere duygu şart değil bizde duygu şart , olmuyor işte olmuyor kırdılar bizi
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBöyle şeyleri herkesle yaşamaa çakra enerjisiyle o kişinin üzerine DNA lafını aldığını bilmiyor muymun?
Gizli Üye(30-35)1 yılErgence soru sorup, ergence yorum yapmayın diyorsun. Kimsenin yorumuna bakma ve sadece beni dinle. Sen şu an hazır değilsin sadece. Birine kalbin atınca tekrar eskisi gibi olacaksın. Güvenin zedelendi bu kadar. Gayet iyi olacaksın. Eskisi gibi olacaksın. Güven sorunu çözümünde hepsi olacak rahat ol. Biri sana tipine bakma bilmem ne demiş. Sakın saçma sapan kişilere yönelme. Güzel yakışıklı birini bul. Gözün de gönlün de bayram etsin.
20 Yorumla
1 yılOnla eskisi gibi olamazsın ayrıl bir kere derim uzak dur başkasıyla yaşar mısın bilemem o kadar soğudun mı ama o çocukla eskisi gibi. olmaz hep ister
22 Yorumla
Soran1 yılEvet ya erkeklere onu bir kez verdin mi dönüşü olmuyor
- 1 yıl
Erkeğim hiç nöyle ilişkinin ine girmedim ama maalesef doğru pislik çıkarcı çok
Gizli Üye(36-45)1 yılBu sorunun cevabını ben de merak ediyorum açıkçası bu konuyla ilgili ben de bir şey yapamıyorum çünkü hayır psikoloğa gitsem ki gittim İnan ki çözüm değil ne yapmalıyım bilmiyorum
32 Yorumla
Soran1 yılSiz ne yaşadınız
Cevap sahibi1 yılYani sevmediğim kişilerle oldum sonrasında hüsranla sonuçlandı sonrasında benim için o sayfa kapandı gibi bir şey çünkü isteksizlik hevessizlik had safada açıkçası benim için artık çok zor
1 yılCinsellikten soğumamışsındır da yanlış insanlarla cinsel ilişkiye girmemek adına önlem almışsındır. Ama sana sogudun gibi geliyordur belki? 🙃 eğer böyle bir şeyse zaten yaşanması gereken durumları yaşarsın ve yaşadığın da içine o sıcaklık gelecektir.
10 Yorumla
1 yılSenin yerinde olsam aşk damlası ile denerdim öyle korkulan Damla falan değil bu yok bayılmalar falan kesinlikle sadece aşkım yükseltiyor hepsini bu nasıl desem öyle Nuri aç o gibi bayılma falan değil, içeceği 10 20 Damla atıyorsun hemen 10-15 dakika sonra cinsel ilişki isteği felaket yükseliyor sanki böyle yalvararak gel lütfen dayanamıyorum gibi
10 Yorumla
1 yılBeni kullanmak istediğini anlayınca soğudum 8 senedir düşünmedim birliktelik yaşamayı birisiyle 5 senelik çocukluk aşkıydı düğünü bekleyemedi
2 sene kadar da spor harici yola devam yanlış kişiler hayatı zehir edebiliyor spor yap kardeşim enerjini spora ver bu ihtiyacı his etmezsin emin ol10 Yorumla
1 yılTövbe edin Allah tövbeleri çokça kabul edendir (Tevbe suresi 104. Ayet)
Ama son nefeste edilen tövbe firavunun ettiği tövbeye benzer ve geçerli de olmaz. Nitekim bu ayete de bakabilirsiniz; Nisa suresi 18. Ayet
20 Yorumla
1 yılYaşanan olumsuz tecrübeler bazen böyle sonuçlara sebep olabilir, olumsuz tecrubwlein yerine olumlu tecrübeler koyarak zamanla aşabilirsin, uzaklaşma süren arttıkça sogumanda artar, çokta zaman kaybetme
20 YorumlaEskisi gibi derken mastürbasyon yapan sen olarak mı?
21 Yorumla
Soran1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBir kili yüzünden bişey olamz düzelirsin takma kafana
21 Yorumla
Soran1 yılUmarım düzeltirim seviyorum çünkü cinselliği
Yanlış kişi, yanlış seçim. İleri de bu fikrin, yavaş, yavaş değişecek. 👌
24 Yorumla
Soran1 yılUmarım değişir
Soran1 yılÜzüldüm ikimiz adına da ama geçiyorsa üzülecek bişi yok
1 yılÇocuk seni kullandı
Ama sen yinede insanlara olan umudunu kaybetmej istemiyorsun öyle mi29 Yorumla
Soran1 yılHem öyle hem de cinsellikten soğudum soğumak istemiyorum sevdiğim kişiyle yapmak istiyorum istek yok
- 1 yıl
Kaç yaşındasın
- 1 yıl
Yaşın doğru ise ve bu travma haline getirirsen ileride senin için baya zor olabilir
Bazı şeylerin üstüne gitmen gerekir
Biraz daha cesaretli ol
Gerçek hayatta da buradaki rahatsan bence bu sorun için aşıllamaz olacağını sanmıyorum
Soran1 yıl20
- 1 yıl
Yazıyıda oku
Soran1 yılRahatım valla ama mesela ben bir şeyler denedim bu çocuk çok istedi canım çok yandı ve benimle ilgilenmedi yani boşalmadim benim istediğim bu çocuktan ilgiydi sadece her neyse travma olmasından korkuyorum ben de. Seviyorum cinselliği isteksizlik istemiyorum
- 1 yıl
Anladım
Sen sevgili tadında yaklaşmasını bekliyordun ve bunu istiyodun ama çocuk sana sanırım sadece FB olarak yaklaşmış
Sen daha duygusal şeyler istiyosun
Peki üzümün kabuğunu soyup dudaklarında gezdirdikten sonra sana yedirmiş olsaydım nasıl hissederdin
Soran1 yılVerdiğin örneğin mesajını hiç anlamadım ya
- 1 yıl
Ya inan varya şunu demekten nefret ediyorum ama bnaulasbi
1 yılYanlış tercih yanlış kişi bu yüzden her iş herkesle olmaz unutma
216 Yorumla
Soran1 yılEvet ama cinselliği tekrar sevmek istiyorum iyi hissettiriyor ve ihtiyaç nasıl isinacağım geri
- 1 yıl
Beni hatırlıyorsundur belki seninle konuşuyorduk seversin merak etme
- 1 yıl
Herkes yanlış olacak değil ya
Soran1 yılHatırlıyor gibiyim
Soran1 yılÖyle tabi ama böyle düşününce canım yapmak istemiyor kimseyle istemek istiyorum
- 1 yıl
Evet büyük ihtimal o kişi hayatına girmeden öncedir uzun zaman oldu çünkü
- 1 yıl
Öyle Abaza kişilerle yaparsan sadece kendilerini düşünürler senin zevkini düşünmezler ve zevk alamazsın ve bu düşüncen haklı çıkar ama sana değer veren biriyle olursan her şey güzel olur
Soran1 yılPeki ya buna dikkat edersem isteğim geri gelie mi sence
- 1 yıl
Tabii ki gelir ben sana yardımcı olurum her zaman konuşabiliriz
Soran1 yılOlur nasıl yardımcı olabilirsin ki
- 1 yıl
Neler yapman gerektiğini nasıl davranman gerektiğini anlatırım zaten konuşuyorduk hatırlarsın beni
Soran1 yılŞey miydi panik atak yorumcusu muydun
- 1 yıl
Hayır normal arkadaşlık sohbet ediyorduk
- 1 yıl
Diğer hesabımdan da konuşmuş olabiliriz
Soran1 yılHiçbir fikrim yok bayadır girmedim
- 1 yıl
Biliyorum takipleşiyorduk çok uzun zaman oldu
1 yılCinsellikten soğunur mu ya, şu an hayal kırıklığına uğramışsın diye o. Sonra eski haline döner
85 Yorumla- 1 yıl
Size ne pardon. Ben böyle düşünüyorum.
- 1 yıl
Benim görüşümdesin farkındaysan kimin gideceği belli 😄
- 1 yıl
Okuma o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılSekse alıştığında artık hiç bir şey eskisi gibi zevk vermez, ya seni anladığına inandığın biriyle yeni bir ilişkiye başlayacaksın, ya evlenecek düzgün düznli bir seks hayatı yaşayacaksın
ya da bi partner bulacaksın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılİşin içine cinsellik girince maalesef olay buraya dönüyor
11 Yorumla
Soran1 yılEvet bir kere hissettirdiğin zaman kurtulamıyorsun
1 yılEskiden nasıl yapıyorsan o zaman yaptıgından farklı yap duş baslıgı kullan
15 Yorumla
Soran1 yılAhaha her türlü denedim içime almadan
- 1 yıl
Ozman fırsat vereceksin bana o işin ilmide dokunarak okşayarak başka türlü zor
Soran1 yılAnlamadım
- 1 yıl
Bana fırsat ver diyorum bak nasıl eskisi gibi seviyorsun diyorum
Soran1 yılSana nasıl Fırat vericem
Beni de soğutuyor açıkçası tanımadan etmeden lafı oralara getiren insanlar yüzünden ben bu konuda eski kafalıyım usulüne göre evlenince olmalı…
41 Yorumla- 1 yıl
Okuduğum en düzgün cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılkullanmak yorumu yanlış ya bence, sonuçta aen de onunla geçirdiğin sürede keyif almışsındır karşılıklı haz yaşanıyor yani o yüzden kimse kimseyi kullanmış sayılmaz
76 Yorumla
Cevap sahibi1 yılteşekkürler
Soran1 yılHiçbir haz almadım sorun da bu ya
Cinsellikten soğumaz insan. Ama böyle böyle deneme yanılma yoluyla anlar insan kendini. Sen de deneyimlerinle doğru kişiyi bulursun. Arada kazalar olur
20 YorumlaKuzum, yaşadığın durum için üzgünüm sen kullanılmadın sadece güvendin ve güvenin de boşa çıktı. Belki bir müddet kendinle kalman daha iyidir. Yaralarını sararsin kendini yeniden keşfedersin. Sıkma canını en azından erken fark ettin.
22 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim iyi hissettirdin
Gizli Üye(25-29)1 yılSevildiğin bir ilişki lazımm, o tutkularını yeniden harekete geçirip, seni sırılsıklam kitleyecek birisi, mastürbasyon da mı sıkıcı oldu bu arada?
24 Yorumla
Soran1 yılYani yapma isteği gelmiyor artık
Cevap sahibi1 yılKendinden soğuma en azından
Cevap sahibi1 yılYoluna devam edip, (kolay olduğunu savunmuyorum) kendinle ilgilenmelisin, hangi açıdan olursa olsun.
Cevap sahibi1 yılBu kendini yeniden sevme olayı olunca, istekse istek, mutluluksa mutluluk, hepsi gelecek
Heyecan yaratmalısın kendine, içini kıpır kıpır edicek birileri veya olay olabilir
28 Yorumla
Soran1 yılMastürbasyon yapabiliyorum ama biriyle yapma düşüncesi sadece korku ve isteksizlik hissettiriyor
Soran1 yılBak haklı olabilirsin
Soran1 yılNe alaka sjsmskksms
Soran1 yılO da iyi akakakqkq
Gizli Üye(25-29)1 yılTerapi alabilirsin, içindekileri biriktirmemek için günlük tutabilirsin, meditasyon yoga ve günlük egzersizler iyi gelebilir, bedenine mastürbasyon yapmak yerine sadece dokun hisset sarıl sev. Probiyotik içerikli yiyecekler tüketmeye çalış ruhsal sağlıkla ciddi anlamda ilişkili bağırsak mikrobiyotası. Kendine zaman tanı ve yalnız olmadığını bil. Sevgiyle kal 🤍
50 YorumlaSeni severn birini bulunca iyileşirsin.. mümkünse cinselliği ertele yeni iliskinde
40 Yorumla
1 yılLütfen olma cinsellik iyi bir şey değil size bir yararı yok bu hayatta daha önemli hedeflerimiz var onlara odaklanın
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBoyle hissetmen cok normal. Sonucta sana karsi bir durum var ve bundan psikolojik olarak etkilenmissin. Gecici olarak boyle olur duzelicektir
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kullanacağı bellidir zaten çoğu erkeğin günümüzde ilişkiler yatmaya dayalı oldu ağzı çok iyi laf yapan biriyse kesin amacı yatmaktir
20 Yorumla
1 yılFazla mı mastürbasyon yaptın? Dönem dönem olur öyle ve sonra senü tetikleyen bürşeyşer çıkar ortaya ve tekrar yükselirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBiraz ara ver bence hem mastürbasyon yapmaktan uzak dur hem de biri ile beraber olmaktan bir süre kaçın düzelirsin bence çünkü bu senin elinde olan bir şey değil ki sen her ne kadar soğudum desen de hormonların soğumaz o seni harekete geçirir
20 Yorumla
1 yılBunu ona olduğu gibi anlat açıkla. Ne diyecek bak bi.
51 Yorumla
Soran1 yılÖyle bir şey yapmadığını söyledi
1 yıl1 i oyle cıktı diye herkes oyle olcak degil canm hep bu sogunulcak bir seyde degl ihtiyac
32 Yorumla- 1 yıl
ama kullanmak diyor tecavuz demiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
1 yılBunun için muhtemelen bir çok kişi yazmıştır bir psikologla görüşmen daha mantıklı geliyor yaş itibarıyla genç bir birey olduğun için gelecekte senin için sorun çıkmaması için bunu ciddiye Alman ve &öpüşmenizi tavsiye ederim
10 Yorumla
1 yılYorumları okumaya geldim. Bakalım bizim Proflar ne gibi akıllar vermişler 😌
20 Yorumla
1 yılBiraz , (biraz uzunca ) ara ver...
Mesela 2 yıl
Sonra ateş edebilirsin
20 YorumlaNe kadar kötü seni sqdece ihtiyaç halinde arıyor hemen bu saatten sonra ilişkiyi kes af edersinde s. gitsin
22 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle yaptım ben de kendisi çok iyi oyuncuymuş o değersiz için neler yaptım beb
Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Partner degisimi, mekan ve yer degisimi yapilabilir ya da seks i diri tutacak bir sevisme olabilir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
1 yılBende soguyanlardan biriyim boş ver ısınmaya calisma daha mutlu oluyor insan böyle
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O zaman onla ilişkiyi kesip başka birisini bulmak gerekir
11 Yorumla- 1 yıl
Çünkü tek yapınca zevkli olur sonra ikili yapınca dahada zevkli olir mastürbasyon tat vermez bırakınca tekrar teklife dönünce eski ikili zevk olmaz. belki sexting yapmak biraz daha etkili olur oda sanalda yapıldığından tabiki et ede diyerek tam anlamında olmasada keyifli olur
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılyasadiklarinin etkisinden kurtulmak istiyorsan. baska seyler yasamalisin
10 Yorumla - Devamını Gör (143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım