25 yaşındayım. Birisine çok aşıktım ve düzenli cinsel hayatımız vardı. Her şeyi zirvede yaşardık ayrıldık.1 yıldır kimseye el sürmedim. Kimseye cinsellik ve duygusal anlamda yükselemedim. Normalde insanlar ihtiyaç der mesela mastürbasyon yetiyor bana. Sanki birdaha kimseye bu duyguyu hissedeyemecekmişim gibi hissediyorum nasıl geçer bu durum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılGeçmişteki duygunu sil aynı şekilde tabiki olmayacak zaten ama zamanla başka duygularla hayatındaki bir diğer parcani bulabilirsin belkide erkeklere bakarken onlara güven duymaya güven almaya bakmalısın her erkekte eski sevgilinin özelliklerini ararsan olmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılzamana bırakın
00 Yorumla
1 yılİlla ki düzelecektir zamanla çünkü duygusal bir ilişki bitiminde yeniden aynı hissetmen için zamana ihtiyacın var onu tamamen unutunca
23 Yorumla
Soran1 yılYıllarımı alır diye korkuyorum
- 1 yıl
Yok o kadar sürmez 1 yılı devirdiysen artık düzelmeye başlicak emin ol😇😍
Soran1 yılÇok teşekkür ederim inşallah💗
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBüyük travma olmuş sende o yüzden böyle mastürbasyon yapabiliyorsun ilişkiye de girince zevk alırsın merak etme
17 Yorumla
Soran1 yılEvet çok üzdü beni, bu aralar çok bakıyor hesaplarıma girip bana. Çok özlüyorum sanırım yoluma bakamıyorum
- 1 yıl
O da seni özlüyor demek ki hesaplarına baktığına göre
- 1 yıl
Kafandan cikarman lazım onu cok yıpratır böyle ikilemde kalmak
Soran1 yılBu aralar hesaplarıma çok bakmaya başladı. unutamıyorum sanırım aklıma giriyor. İnan bazen evlensem de yoluma bakıp kurtulsam diyorum hayatına o kadar girdi ki eminim. Ama hala neden bakıyor inan bilmiyorum Bilmiyorum gönül bağım var ona karşı hadi ben seviyordum o niye bakıyor
- 1 yıl
Sen baya dolusun biraz daha uyumayacam isterseniz sohbet edelim hem az akıl vermeye çalışırım isterseniz
Soran1 yılYazdım size
- 1 yıl
Yazdim
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aynılarını yaşadım 1 yıl daha çok taze. Ama harbi geçiyor güven bana.
11 Yorumla
Soran1 yılUmarım geçer 🙏
Ben senin normal olduğunu düşünüyorum. Birini tekrar sevdiğinde yaşarsın bunları, soğumamışsın. Cinsellik her zaman düzenli hayatında olması gereken bir şey değil zaten. Tanımadığın etmediğin insanlarla yatmak istemek tuhaf olan.
26 Yorumla
Soran1 yılDoğru evet ama bu hissim geçmiyor birisine duygu besleyebilsem zaten olur her şey. Zülüm gibi gelmeye başladı artık onuda unutamadım
Soran1 yılBu aralar hesaplarıma çok bakmaya başladı. unutamıyorum sanırım aklıma giriyor. İnan bazen evlensem de yoluma bakıp kurtulsam diyorum hayatına o kadar girdi ki eminim. Ama hala neden bakıyor inan bilmiyorum
Soran1 yıl10 ay sonra bakmaya başladı gülüm bakmazdı o
Soran1 yılBende ona şaşırıyorum zaten neden sımdı yapıyor diye çok Ayşe fatmalar girdi hayatına
1 yılBir kere duygusal kayıp yaşamışsın kendinle barış hayat gelip geçiyor herkes sevip sevilir zaman her şeyi değiştirir yeter ki olumlu ol kötü düşünme
07 Yorumla
Soran1 yılBeni bu hale getiren adam Bu aralar hesaplarıma çok bakmaya başladı. unutamıyorum sanırım aklıma giriyor. İnan bazen evlensem de yoluma bakıp kurtulsam diyorum hayatına o kadar insan girdi ki yatıp kalktı ki eminim. Ama hala neden bakıyor inan bilmiyorum
- 1 yıl
İlk sen unutamaz
Soran1 yılO benim ilkim değil bende onun değilim
- 1 yıl
Hiç fikrim yok o zaman
- 1 yıl
Seviyor olabilir ama unutmak için yanlıs seçimler yapıyor olabilir
- 1 yıl
Bende birini unutmak için sanaldan hatalar yspıyorum
Soran1 yılBilmiyorum ne kafası yaşıyor ama ben yazmayacağım
Arada hepimiz düşeriz boşluğa, üç beş ay karısız/herifsiz yaşarız, sonrasında kaldığımız yerden devam ederiz. Sorun etme
06 Yorumla
Soran1 yıl1 yıl oldu bende hala tık yok🥺
Soran1 yılEvet bende hiç kimseye bu yüzden dokunmuyorum istemiyorum
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏🤍
1 yılKendine ceza vermemen gerktiğini anladığında düzelirsin bence 😂
00 YorumlaBilmiyorum, ama duygusal bir şeyler hissettiğin kişide de mi aynı durum
04 Yorumla
Soran1 yılHayır onunla Şu an olsam çok zevk alırım mesela ama dediğim gibi 1 yıl olacak ayrıyız
Soran1 yılOlamam
1 yılŞanslıymış lakin umarım ileride pişman olmazsın
02 Yorumla
Soran1 yılPişmanım zaten diktirmeyi düşünüyorum çünkü evlenene kadar yapmasam da olur artık öyle soğudum
- 1 yıl
Eee ilerde partnerine eşine yazık değil mi yalan üzerine kurulu bir ilişki olcak yaptığın hoş değil
İlkler unutulmaz bebiş
01 Yorumla
Soran1 yılİlkim değildi çok asıktım
1 yılBana gel fışkırarak boşalma garantisi hdhdh
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılZamanla ısınırsın yine, sorun yok :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Başkasıyla hissettiğinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılPsikolojin bozulmuş bir süre sonra düzelir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiraz daha zaman ver kendine
00 YorumlaAsik olman lazim
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ama unutamıyorum da onu :(
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılTen uyumun olunca
00 Yorumla
1 yılTen uyumu ile
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yanlış hissediyorsun
00 YorumlaYaşarsın merak etme
06 Yorumla
Soran1 yılNe zaman geçer bu durum bilmiyorum çok isterdim geçsin
Soran1 yılEvet duygusaldı. Severek yapıyorduk gezmek yemek içmek beyse oda bi parçamızdı. Birisine gram bişey hissedemiyorum.
Soran1 yılHayır zor değil, afedersin ama diyorum ya erkeklerden soğudum resmen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler