Ben 3 senedir evliyim eşimle son birkaç aydır bazı sorunlarımız var. Bana kaba davranıyor. Ben de konuşmaya çalışınca hatasını kabul etmeyip beni suçlu hissettirmeye çalışıyor. Ben de uzaklaşıyorum ondan. Sonra gece gelip özür diliyor ben de barışıyorum. Ama fark ettim mi hep gece özür diliyor yani cinsellik için. Beni kırıp kırıp sonra cinsellik için barışmasindan çok sıkıldım. Ve içimden gelmiyor artik. Yine de onu reddetmiyorum ama normalde ben çok istekliyimdir. Ama artık çok isteksiz yapıyorum sırf o istiyor diye. Tamamen koptum sanırım artık ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılArada ki saygı bitince ve kavga girince soğuma başlıyor, isteksiz olduğunu belirt ve bu gidişle seninle uzun süre yaşamak istemiyorum bunu diye belirt ve uzaklaştır kendini sonra sana giderek daha dikkatli yaklaşmaya başlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılKusura bakma ama eşin karaktersizmiş. Bir an önce eşinle bu konuyu ciddi anlamda konuş. Emin ol sana ilgi gösterip yanaşan birine verir aldatırsın kpcanı. Siz kadınlarda ilginin ne kadar önemli olduğunu biliyorum.
00 Yorumla
Sorunlarınızı çözene kadar mı konuşuyorsunuz yoksa biriniz yükselip ortamı terk edene kadar mı yatağa yatılınca da özür dilenip barışılmış gibi yapıp devam mı ediyorsunuz önce bunu çözmek önemli olan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçekten zor yani üzüldüm adına elin kolun bağlı kalmışsın öyle gitsen gidemiyorsun kalsan ayrı bir dert e hee şey cinsellik de değil ilgi alaka sevgi aşk bekliyorsun seni kırıp kırıp yatak için özür dileyip sonra tekrar seni üzen bir adamla aynı evde olmak çok zor olmalı kurban olurum ya çocuğun var mı peki?
24 Yorumla
Soran1 yılYok çocuğum
Cevap sahibi1 yılEğer mutlu değilsen çocuğun da yok seni bağlayan bir şey de hiçbir şey senden önemli değil ki ayrılmayı düşünüyor musun
Soran1 yılHayır düşünmüyorum. Terapiye falan gideriz gerekirse. Seviyorum ben onu
Cevap sahibi1 yılİnşallah gizliden çıksam istek atar mısın
Duygusal olarak uzaklasmişsin.. ve sadece girevinmiş gibi seks yapiyon.. eşinle gece seks yapmadannönce onla konus seni daha rahat dinleyecektir.. cunku isi var senle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılArtık zor olursun onunla ya böyle devam ya da Bi yerden sonra senden kopma olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılevli oldupun sürece, aldatma potansiyelin yoksa aynı şekilde gözlerini kapatıp vazifeni yapıcan🤷♂️
027 Yorumla
Soran1 yılNe saçma bi yorum. Ben vazifem diye değil aramıza soğukluk girmesin diye yapıyorum. Yoksa böyle devam etmez
Cevap sahibi1 yılsaçma değil. yapma ozaman? zaren soğuksun, zorla tapıyosun açıyosun bacakları işini görsün diye. sallama sende. dopru yoruma saçma deme.. ozaman devam.20 sene daha böyle. kolay gelsin sana
Soran1 yılKardeşim okuma yazman yok mu? Son zamanlarda bu böyle diyorum. Bunu vazife olarak niye yapayım. Aramız ısınır belki diye yapıyorum.
Cevap sahibi1 yılyap yap.. ısınırda malum yer ısınır.. aman naparsan yap aw
Soran1 yılKardeşim yazdığın yorumu oku bi aq sen ne dediğini kendin bile bilmiyosun. 13 IQyla yorum yazmaya çabalamayın
Cevap sahibi1 yılsen başkasının iq'sunu tartacağına akşam isteksiz isteksiz nasıl yapıcan onu düşün
Cevap sahibi1 yılsana kaba davranmak, yazmak istemiyorum ;) zeki kadınsın, sen benim ne demek istediğimi anlamışsındır.. sonda ne yapmalıyım diye sormuşsun ya.. işte verdiğim cevaplar ona.. yapacak birşeyin yok. verecen🤷♂️
Cevap sahibi1 yılayrıca iq 'm 13 değil 130.
Cevap sahibi1 yılama davranışına bakarsan evlenmek için seçtiğin adam iq 13, o belli
Soran1 yılSen daha yüksek IQlu bulursun evlenirsin. Verecen kelimesiyle muhteşem 130 IQnu gösterdin teşekkürler.
Cevap sahibi1 yılama maalesef düştüğün durum o.. hoş bi durum olmasada, nikahlı karısısın ve istemesende o durum için en uygun tanım o..🤷♂️
Cevap sahibi1 yılözellikle istekli bir kadının , buna bir bakıma mecbur kalması adına sevinilecek bir durummu?
Soran1 yılMecbur kalmıyorum bunu anlamak için 130 iq yeterli diye düşünüyorum. Ben istemezsem yapmam. Sadece uzaklaşırsam aramız daha çok soğur ve daha çok uzaklaşırım bunu kendim için yapıyorum onun için değil
Cevap sahibi1 yılegoist, bencil, anlayışsız, kaba vb vb briyle aynı evi paylaşmak ve istemeye istemeye yapıyor olman benim suçummu? bana kızıp duruyosun? düzelirmi? düzelmez.. ne yapman gerekir? bunu en. iyi sen bilirsin.. böyle bir ömür çekirlirmi? çekilmez.. ileride soz daha da dayanılmaz bir hal alırsa? falan filan..
Cevap sahibi1 yılyapıyor olman, soğumaz ya da soğumadığın anlamınamı gelir? erkeği geç, kadın soğudumu bikere, dünya yansa yanan geri gelmez.. taktın benim iq'ma aw sende
Soran1 yılEşimle 3 yıldır evliyiz. Son zamanlarda böyle davranması onu bu kelimelerle nitelendirmek için yeterli değil. Sonuçta bana muhteşem bir 2 buçuk yıl yaşattı. Kendi içinde sorunları olabileceğini düşünüyorum. Bu durumun benim üzerimde de etkileri oldu tabi ki. Sende uslup problemi olduğu için kızıyorum. İnsanların sıkıntılarına yorum yazmak zorunda değilsin yapacaksan da doğru düzgün kelimelerle yapmalısın
Cevap sahibi1 yılbuarada Einstein iq su 160, aptlsarışın dedikleri Marilyn Monroe iq'su 180. buda bilgi dağarcığında dursun gereksiz bir bilgi olarak
Cevap sahibi1 yılbak, bin kişi yazar, o bin kişinin de üslubu farklı olabilir. sonuçya yoruma açık soru🤷♂️önemli olan senin üslup farklı olsada çıkardığın sonuç
Cevap sahibi1 yılzeki kadınsın demiştim. sen herkesin ne üslupla ve ne demek istediğini çok iyi bilirsin
Soran1 yılBen herkese muhteşem kibarlıkta davranmak zorunda değilim bana verecen falan diye konuşanla nezaketli konuşamam kusura bakma.
Cevap sahibi1 yılhee, o tabr kaba bir tabir, kabul ediyorum ama. ordaki nüans onu gerektirdiği için verecen kelimesini kullandım
Cevap sahibi1 yılşimdi anladım. vermek kelimesine taktın. ok. ozaman. özür dileyeyimde iq'm yükselir nezdinde belki
Soran1 yılTeşekkür ederim. Evet bi 23 falan olabilir şu an
Cevap sahibi1 yıleh oda bir başarı benim açımdan. teşekkür ederim.
Cevap sahibi1 yılbak, beklentimde yok. özür diledim mesela senden. gece falanda değil😀👍
Soran1 yılTeşekkür ederim. Eşime atayım da örnek alsın
Cevap sahibi1 yılahahah.. çok tatlısın👍
Gizli Üye(18-24)1 yılBunlari konusacan kocanla hayatim baska sekilde olmaz konusarak halledilir anca
10 Yorumla
1 yılbence bu durumu açık ve anlaşılır bir şekilde konuşmalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılBurdan fikir almak yerine öncelikle oturt karşına açık açık konuş ve iletişim kurmayı dene
00 Yorumla
1 yılEşin sogutmus cinsellikten değil eşinden sogumussun kendini tatmin rt
00 YorumlaCinselliğe başkası ile devam etme den ısınman imkansız
00 Yorumla
1 yılKarşına al ve düzgünce konuş. Çocuk var mı?
02 Yorumla
Soran1 yılYok. Konuşamıyorum ki. Asla kabul etmiyo o an ve işin içinden çıkmak için daha çok kırıyor beni
- 1 yıl
Ya çocuk yoksa hemen yapma sakın. Ya bir ömür beraber olacaksınız kabul etmiyor ne demek
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. boşan
hiç uğraşma00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
1 yılanliyabiliyorum. dertleşmek. istersen bekliyorum
00 Yorumla Bazı şeyler kırılmış tadı kaçmış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAbla kocan boğa burcu mu?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOna ss al bu yazdıklarını okut
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılCinsellikten değil erkeğinizden soğudunuz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılo zaman yapma sende
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl yapmıyim kocam
- 1 yıl
farkına varmıyormu zaten isteksiz yaptığınıın. Bas baya yapma oda kendine çeki düzen versin kocansa sadece silkerken mi kocan
Soran1 yılYa o kadar soğukluk girsin istemiyorum aramıza. Fark ediyo tabi ki nasıl etmez çok belli. Ben seni çok üzdüm falan diyo sonrasında işte
- 1 yıl
işini göreceği zaman güzel işini halledince yine aynı safmısın sen
Soran1 yılSon zamanlarda böyle bildim bileli böyle degil ki niye saf olayim
- 1 yıl
ne farkeden son zaman ya da öncesi sende tepkini koy
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBence isteksizliğin ona karşı azalmış
00 Yorumla
1 yılEşin ile konuş isteksiz olduğunu söyle
00 Yorumla
1 yılEvliliğin nasıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılkıyamam :/
00 Yorumla
1 yılBirinden duygusal ilgi görürsen aldatirsin kesin
00 Yorumla
1 yılKocan yokken mastürbasyon yap
00 Yorumla
1 yılsanırım bu iş aldatmaya gider
00 Yorumla
1 yılNormaldir ama. bunkadar erkensoguman
01 Yorumla- 1 yıl
Ne yapacan
Gizli Üye(36-45)1 yılSende bitiyor iş aslında