Eski sevgilim bakire değildi. Söylediğine göre eski sevgilisinin tecavüzüne uğramış. Söylediği ne kadar doğru ne kadar gerçek bilemem tabiki zaten sorgulamadım ve üstünde durmadım fazla. Çünkü ben onu olduğu gibi sevmiştim ve ciddi düşünüyordum. Baya baya onunla evlilik hayalleri bile kurmuştum kafamda. İnsan sevince böyle hayaller kuruyormuş. Her neyse sonunda benimle anlaşamadığını bahane etti ve ayrıldı benden. Ayrılırken hiç kimsenin onu benim gibi sevemeyeceğini söyledim hatta hâlâ düşüncem bu yönde. Dul olmak ayıp değil günah değil ama toplumda dul kadınlara karşı erkekler tarafından inanılmaz bir önyargı var. Kaldı ki sen evlenip ayrılmadan rızalı veya rızasız bir ilişki bile yaşadın. Bu dul olmaktan daha büyük bir sorun değil mi? Tanışıp konuşmaya başladığın her erkek bunu öğrenince yaa bu ortam kızıymış demek ki deyip ondan faydalanmak istemeyecek mi? Sizce haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Eşim vajinal olarak bakireydi fakat oral ve anal yaşamış birisiydi... Eğer ki vajinal ilişki yaşamış olsaydı da eşimi asla kınamazdım... Ben bana verdiği sevgiye ve değere tutuldum... Geçmişine takılmadım...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılKankam sana şöyle anlatıyım bakire olmayan kızlar bağ kuramaz kafada. sana bağlanamadığı için senden kolayca ayrılmış gördüğün gibi. Bakire kız istenmesinin sebebi bakire kız bağ kurabiliyor sorun da bu zaten. Konu geçmiş kıskançlığı falan filan değil. Sana kafada bağlı olan bir kız istiyorsan bakire bakmak zorundasın.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Bence bunun bir önemi yok seviyorsan ve bir ömür yaşamayi düşünüyorsan olabilir sonuçta bakire olup da herşeyi yapan da var bence sana karşı duyguları önemli
17 Yorumla
Soran1 yılSeven insan için önemi yok zaten fakat toplumda kötü gözle bakıyırlar böyle bir kıza. 100 tane erkek düşün bunun 10 tanesi iyi niyetle bakıp ciddi düşünse bile kalan 90 tanesi art niyet besler ve faydalanmaya çalışır haksız mıyım? Hal böyle olunca kız arkadaşımın benimle b*ktan bir sebepten ötürü ayrılması çok akıllı bir eylem gibi gelmiyor. Çünkü bir insanın sana olan sevgisini senin için vazgeçtiği şeylerden ölçersin. Çoğu erkeğin bakire bir kızla ciddi düşünmeyeceğini fakat mesele eğer cinsel ilişki ve faydalanmaksa bunu isteyeceğine kalıbımı basarım. Bunu ben görüyorum da bu kızlar niye görmüyor diyorum.
Soran1 yılEvet aramızda cinsel birliktelik oldu ama bunu ondan faydalanmak için değil ikimizde istediği için ve onu sevdiğim için yaptım. Hatta ona dair herşeyi içimden geldiği ve onu sevdiğim için yaptım. Ortak arkadaşımız çok fazla mesela onunla ve onunla sevgili olduğumuzu bilen 1-2 kişi var sadece ve onlar da aramızda böylesi bir ilişkinin yaşadınğını bilmiyor bile ve bilmeyecekler de. Eminim başka bir erkek olsaydı arasında cinsel ilişki olmasa bile şöyle oldu böyle oldu namusunu iki paralık ederdi. Ben onun adını terennüm bile etmedim. Hep hayırla ve iyilikle andım kendisini. Kötü bir şey demedim hiç ona dair. Çünkü benden sonra da bir hayatı olacak ve mutlu bir evlilik yapıp mutlu olmasını isterim.
Benim bu şekilde düşündüğümü kaç erkek düşünebilir? Kaç erkek ona bu nezaketi ve iyi niyeti gösterecek acaba?- 1 yıl
Bence onunla cinsel ilişki girmen onun nezdinde diğer erkekler farkın yok gibi düşünmüş ama sen öyle olmadığını ona anlatamamissin empati kurarsan birisi ile arkadaşlik ettiğinde bakire olmadığını söylediğinde erkeklerin yüzde 95 kızdan yararlanmaya çalışır bana göre kız kime güvensin bence ne istediğini ona anlatmalisin
Soran1 yılArtık istemiyorum çünkü birçok kez ona tekrar konuşalım ve bu sorunları çözelim diye orta yolu bulmak istediğimi söyledim ama kendisi istemedi. Benimde bir gururum ve öz saygım var. Zorla kimse kimseyi sevemez. Asıl onun beni hak etmediğini, ona olan sevgimi ve dürüstlüğümü göremediğini düşünüyorum. Ben kendimi ne kadar paralarsam paralayayım o yine görmeyecek. Hayırlısı böyleymiş diyip herkes kendi yoluna bakacak. Umarım hikayesi bundan sonra güzel olur.
Soran1 yılEvet öyle diyorum bende. Umarım bundan sonra iyi insanlarla karşılaşır ve mutlu olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
1 yılErkekler olarak kendinizi masum görmeyi ne zaman bırakacaksınız
01 Yorumla
Soran1 yılDetayı okusana birader.
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler olarak kendinizi masum görmeyi ne zaman bırakacaksınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılHayır ben düşünmem.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Düşünürüm
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlendim bile ben
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen olmam kardeş giren girmiş ona
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi