Ben 22 yaşındayım bundan 1 ay önce bi çocukla tanıştım beni seviyormuş gibi davrandı sonra bana seni asla bırakmıycam söz veriyorum evlenicez şu an ihtiyaçlarım var felan dedi birlikte olma teklifi etti yani bende inandım birlikte olduk bundan 3 gün sonra ayrıldı bi bahane bulup ben şu an böyle kaldım artık kimseyle konuşamıyorum sırf işler ciddiye binip bana bakiremisin diye sorar diye çoğu erkek bakire olmadığımızı öğrendiğinde ciddi düşünmeyi bırakıyormuş bundan çok korkuyorum canım yapıp güvendim ilk ve son oldu dersimi aldım ama bundan sonrası için tedirginim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCiddi düşündüğün insana samimi ve doğru dürüst anlatman gerek. Ki Türkiye de bakir erkek yok. O yüzden bu işin kızı erkeği yok. Namus kavramı sadece kadınlara ait değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
+1 yılÖncelikle bir aydır tanıdığın birinin evlilik vaatlerine kanma sakın, hele hele ihtiyaçlarım var gidermem gerek vs,, bu lar ne ya,, maddi ihtiyaç gibi, ihtiyacım var gidermem gerek deyip seni ikna edebilmis birde
00 Yorumlakardeşim geride kaldı. Gayet rahat bir şekilde evlenirsin. Kendine güven.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence tedirgin olma seni alacak kişi senin et parçalana değil kalbine aşık olsun. Ama şuda var çok kişiyle yatanı kimse kabul etmez ama 1 kişi olunca sorun olmaz. Bununda garantisi Yok
00 Yorumla
+1 yılInanmıyorum sana nasıl davranmış böyle ya hayret bir şey. Bekaret sorun değil bu arada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİhtiyaç değil bu ben hiç yapmadım kimseye de aaldırmadım ya da kriz geçirip hadtalanmadım cinsellik olmazsa olmaz değildir yapmak zorunda değilsin niye her tatlı söze inanıyorsunuz yazık ettin kendine
00 Yorumlabelkı esnek bırşey olmamıştır ayrıca bakıre bakıret he ne haltsa sız hayvan değil insansınız kendınıze böyle şeyler takmayın çok saçma arab değilki eskiyesin boş şeyler ben beyne bakarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sevdikten sonra kimsenin umrunda olmaz ben seversem bakire olmamasını sorun etmem ya istersen dertleşelim kötü müsün
00 YorumlaNe saf insanlar var ya
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
+1 yılNeden düşünmesinler çoğunluk bakire değil zaten
00 Yorumlaben bakir bir erkek olarak önem veririm.
00 Yorumla
1 yılhayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenirim
00 Yorumla bakirelik şart değil bence
00 Yorumla
+1 yılEvet önemli değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği