Geçmişi kabarık ve artık date flört durumlarından bıkmış düzgün biriyle evlenmek istediğini yuva kurmak istediğini söyleyen biriyle ciddi düşünebilir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlar şunu anlayın bakire kızlar yok geçen hanı olmayabilir. Sadece bir kişiyle de yapmış olabilir, niye o. Gözüyle bakıp yargılıyorsunuz ya
313 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBakire olmayan*
Cevap sahibi+1 yıl@axiakrep belki anlarlar diye bir şansımı deneyeyim dedim
- +1 yıl
Yoo ben bakireyim. Niye bütün kadınların adına konuşuyorsun? Bir erkekle ilişki yaşamaya başladığınız zaman daha ilk haftadan evine gitmezsen arabasına binmezsen ilk aylardan itibaren yiyişmezsen pek ala bakire kalınıyor. Adam isterse de açık açık söyle niyetin ciddiyse evlenmeye niyetin varsa parmağıma yüzüğü tak. Nikahı bas sonra da bana basma hakkın olsun diyebilirsin. Pabuç pahalı gelirse de defolur gider zaten. Bu yüzden hiçbir erkekle evlenme niyeti yoksa konuşmuyorum. Evlenecek adam senelerce sevgililikle flörtle uğraşmaz. Bir insan neden hayatında birini ister yalnız kalmamak için hayatında ebedi biri olsun onunla yaşlanayım her konuda ona güveneyim her zaman yanımda olsun elimi bırakmasın diye birisini ister. Tokmaklaşmak için değil. Öpüşüp sevişince erkeğin aşkından öldüğünü, size sadakatla bağlı olduğuna ciddi ciddi inanıyor musunuz? Hayır inanmıyorsunuz. Kadın da erkek de arada aşk olmadığını, sevgi, sadakat olmadığının farkında olay tamamen nefsi hisleri, çiftleşme arzusunu sonlandırmak daha iyisini bulunca da hevesini alınca da başka birine geçmek. Bu kadar basit. Erkekler de bunun farkında kadınlar da. Kadınların bazıları erkeklerin bu hallerini mazur görürken erkekler bunları mazur görmüyor. O yüzden evlenmek çoluk çocuk sahibi olmak isteyen kadın kendisinden önce türlü türlü karılarla düşüp kalkan adamla da birlikte olmayacak, kendisi de evlenmeden evlenme niyeti olmayan adamla birlikte olmayacak. Bakire kadın yokmuş nereden biliyorsun ayırıp bacaklarını bekaret kontrolü mü yaptın. Daha dün jinekologa gittim adet düzensizliği için kadının teki bekar evli değil hpv şüphesiyle başvurmuştu.
Cevap sahibi+1 yıl@NickSevmeyenlerden ne diyorsun sen? Alttaki düzeltmeme bak ve Dön bir daha oku
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden abla seni sık sık görüyorum hep ben bököröyöm diye yorum yapıyorsun kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ki😂nickinide ben baqireyim yap boşuna uğraşmazsın😄
- +1 yıl
@lhateyouall ne alakası var. Benim durumumdan kime ne? Ben herkes gibi gizli yorum yapmıyorum. Soru sormuyorum. Zaten nickname’m kullanıyorum. Herhangi bir soruya cevap veriyorum. Ben bir sürü soruya cevap veriyorum. Senin dikkatini çeken bunlar olmuş. Benim yorumlarım sorularım genelde siyasi içeriklidir. Kimseye de bir şeyi ispatlamaya çalışmıyorum. Sitede her kadının ağzından yorum yapıyorlar sanki bütün kadınlar aynıymış gibi. Ben de ona tepki olarak yorum yapıyorum. Birine bir şey ispatlamak isteseydim profilde yüzüm olurdu.
- +1 yıl
@lhateyouall yok be sizi skip skip atan pi c lere laf atıyor yoksa bekaret değil onun derdi.
- +1 yıl
@conquer dayı vermez sana boşuna yalakalık yapma ezik gibi😂
- +1 yıl
@lhateyouall sende beyin yok iste anlayacak zaten o kız kimseye vermez merak etme evlenince yapar
- +1 yıl
@conquer devam et dayı umut en son ölür hesabı seninki de😄
- +1 yıl
@lhateyouall kızım ne diyon sen yaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
+1 yılBu sitede a*q erkolarının sorduğu cinsel sorular niye böyle mal mal sorular yahu Allahın vizyonsuzları
01 Yorumla- +1 yıl
Zoruma giden yok. Abaza Abaza sorular soruyorsunuz
Neden düşünmeyelim? Erkeğin hakkı varsa kadının da hakkı vardır. Erkek yapınca birinin kızını kardesiui yapmıyor mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşünmediğim hiçbir kızla görüşmem, bakire olmayanla ciddi düşünmeyeceğim için zaten görüşmem.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben düşünmem. Kimseyede tavsiye etmem Güvenmez olmaz. Güven olmadığı yerde mutluluk olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle kral, ilişkiye başladıkları da gelecek vaadiyle bir süre durup kullanıp birakıyor. Buna kendi müsaade ediyor o erkek hediyeler aliyosa parasını kullanıyorsan mutlaka bir çıkarı olucak basit harekete basit yanıt
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir bayan olarak kesinlikle uzak durulması gereken insanlar olduğunu düşünüyorum, benim çevremde de bakir erkek aynı bahsettiğiniz biriyle bu duruma düşmüştü hazin sonla bitmişti
015 Yorumla- +1 yıl
Vay ya sanki kız cinayet işlemiş, hırsızlık yapmış, dolandırmış insanları
Saçma fikirlerini kendine sakla🤣 - +1 yıl
@lhateyouall cinayet işlememiş ama zina yapmış kuranda zina yapanlar hakkında kirli diyor müslümansan eğer
- +1 yıl
@conquer sen hayırdır her yere atlıyorsun? Tamam anladık bakirsin kimse bakmamış suratına öfkelisin ama içinde yaşa bunları
Cevap sahibi+1 yıl@conquer boş ver arkadaş boşuna anlatma herkesin doğruları kendine
- +1 yıl
@lhateyouall bakır değilim maalesef ama ilk ilişkini 2i yaşında tahran havalimanında tanıştığım 6 yas buyuk bir kadınla yaşadım o zamana kadar bana sırılsıklam aşık olan bir kızla yapmamıştım üstelik görünüş olarak benden daha iyi biriydi iki seje sonra da cslistigim otelde cok güzel bir kizla yasadim benden 5 yaş kücüktı sonra 4 gaş büyük bir kafinla 8 ay birlikte yaşadım ciddi bir ilişkiydi hepsi de evlilik dışıydı
- +1 yıl
@conquer gereksiz detay verdin uzatma daha fazla
- +1 yıl
@lhateyouall sen de uzatma hem müslümanım deyip hem kirli degilim deme o zaman zina yapan kirlidir bu kadar basit kuran da böyle
- +1 yıl
@conquer tamam kendini kirli hissediyorsan senin bileceğin iş 😄
- +1 yıl
@lhateyouall evet ama sen kendini iki yüzlü göstermeyecek kadar utanmazsın
- +1 yıl
@conquer yeter gereksiz herif
- +1 yıl
@lhateyouall 😃😃😃 gerçekler güzelim tatlı su müslümanlığı iste böyle bir şey ama neyse biraz utandin en azından
- +1 yıl
@conquer utandım ama senin adına bir insan nasıl bu kadar boş yapabilir diye, belli boş beleş adamın tekisin 😂
- +1 yıl
@lhateyouall kızım müslüman olup da zinayı kötüleyen birine saldırmakla sen kendi inancına karşı adilik yapıyorsun ben boş adam değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden düşünmeyim her şey bakirelik değil güven varsa olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılPişman olup düzgün yaşamaya niyetliyse sadece eşine değer veren o zaman evlenirsin yani?
Cevap sahibi+1 yılSenin bakış açını bilemem ama her günahın bir tövbesi vardır belki ben kabul ederdim seviyorsam
Gizli Üye(36-45)+1 yılonla bunla yatmış herke rahatlatmış sonra düzgün erkek arıyor. Hakediyormu peki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Yok geçen hanı olmuş asla.
11 Yorumla
Soran+1 yılZengin kızlara bakıp neyim eksik bende mutlu olmak istiyorum yaşamak bu değil düzgün biriyle yuva kurmak istiyorum sadece diyen birisi bu belki bunu kaldırabilecek erkek vardır. Benden o elektriği alamadiği için başkasına yamanıyo
Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Herhangi bir ilişki düşünmem
04 Yorumla
Soran+1 yılŞu an düzgün biriyle çıkıyorsa oda bunun farkına varır mı bir süre sonra
Soran+1 yılYalnız tespitin on numara asla sadık değiller, neden ilişkin olmuyo desen sevemiyorum ben ya zor kadınım der. Statüsü yüksek erkekle çıksa oda zaten kullanıp atiyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünürüm.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Hayir
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki başında bilmiyodun çokta güzel bir kız öğretmen sevdin aşık oldun sonra ögrendin?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne