Zamanında hatalar yapmış , pişman olmuş bakire olmayan biriyle ciddi düşünür müsünüz? Bakire değilim ve sevgilim var çok seviyorum onu geçmişim için tövbe ettim ona bu durumu açıklayınca benden kaçar mı sizce? Siz olsanız bakir olmayan biriyle ciddi ilişki ister miydinz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer sevgilinin de geçmişi var ise söylemek zorunda değilsin bunu bir köşeye not edelim ama geçmişinde yok ise sana şöyle söyleyeyim eğer seni gerçekten çok seviyor ise seni her halin ile kabul eder asıl erkeklik sahiplenmektir. Sen dürüst olduktan sonra ayrılsa bile için hep rahat kalacak ama söylemediğini farzet hayatın yalan üstüne kurulmuş olacak her ne olursa olsun bilmeye hakkı var diye düşünüyorum şahsen ben olsaydım çok sevseydim her halin ile kabul ederdim bir erkek olarak misal ben bu yaşıma kadar yapmadım saygı duyardım çok kafaya takarsamda gider gizliden yapar eşitlerdim durumu sen tanıyorsun karar yine de senin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğin erkekle yalan üzerinde bir evlilik yapmak sence ne kadar doğru bir hareket olur. Yalanla yüz yıkayan ihanetle kurulanır, her ne kadar diktirme veya yapay zar ya da regl anına denk getirip birlikte olsan dahi o anda durumu kurtarsan bile emin ol bir şekilde öğrenir. Birde ilk gece bazıları normal sokup bozmuyor adam oral yapıyor, açıp ameliyat yapar gibi inceliyor zar yerinde mi ve sağlam mı emin olunca sokuyor. Kanasa normal olsa bile bu defa vajina daha önce içine giren penis göre şekil almış oluyor ve tecrübeli hassasiyeti yüksek bir erkek bunu farkeder. Hadi onuda anlamadı beden dilin, hal ve hareketlerin tavırların vs hepsi birleşince gene anlar ama ispat edemez böyle olunca ihanet aldatma mutsuzluk ve ayrılık kaçınılmaz oluyor. Tatlı bir yalandansa acı bir gerçek çok daha iyidir. Seni seven ve seni isteyen erkek seni sen olduğun için sevmeli zar için değil.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için önemli olan benimleyken iyi ve mutlu olması. Geçmiş önemli olmaz eğer seviyorsam
02 Yorumla
Soran+1 yılSüpersin
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Sen de öylesin😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylemeyeceksın yapacak bşy yok
117 Yorumla
Soran+1 yılSöylemesem de anlicak ilişkiye girince
Cevap sahibi+1 yılNiye diktirmıyosunki onu anlamadm
Soran+1 yılYa yalan söylemek istemiyorum çok sevdigim için aramızda yalan bir şey olmasını istemiyorum. Sırf bu yüzden beni bırakırsa çok kötü olurum ben
Cevap sahibi+1 yılPişman mısın bekaretı verdıgıne
Soran+1 yılPişmanım. Keşke ilkim o olsaydı
Cevap sahibi+1 yılCanım bence söylemek tehlıkelı yınede sen bılırsın ama erkekler bunu cok zor kabullenır yanı kabullense bıle ılerde yuzune vurma ıhtımalı var böyle yasıyabılecekmsn yanı nası olacak
Soran+1 yılEvet bir kavga etsek bana bakire degildin s! k! k o**rsb der diye korkuyorum. Adetliyken beraber olsammo
Cevap sahibi+1 yılOna nasıl denk getirebıleceksın kı düğünü
Cevap sahibi+1 yılYa bı şey satılıyo içinr yerlestiriyosun kan cıkıyor o an ama onu anlarmı bılmıyorum çünkü oral yapabılır o sırada incelıyor erkekler
Soran+1 yılBiliyorum onu yapay kızlık zarı . Oral yapınca nasıl anlicak ki içine yerleştiriyorshn
Cevap sahibi+1 yılHayır zar olmadıgı görüntüden belli olmuyormu senın şimdi anlamaz mı onu bakınca
Soran+1 yılBakınca nasıl anlasın knk normal vajinam yani içine bakacak hali yok
Cevap sahibi+1 yılBenım beraber oldugum erkekler iyıce aralayıp acıp inceledı valla canım
Soran+1 yılEe onlar bilmiyorlarmıydı bakire olmadıgını
Cevap sahibi+1 yılYok benım zar duruyor sevişme falan olduda bende öyle söylemiştim seviştigim erkeklere ıkısıde ıyıce inceledı aralayıp yanı
Soran+1 yılŞaka gibi erkekler
Cevap sahibi+1 yılEvet söyledinmı bugun cocuga
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
30Cevap
+1 yılGüven meselesi, geçmişin güven kıran bir şey fakat, gereken güveni sağlayabilirsen, neden olmasın, sağlayamazsan olmaz.
bakir olup olmamanın tek önemli yanıda insanların güvenip güvenmemesinden, "ya yine yaparsa, ya aldatırsa..." gibi şeylerden, dediğim gibi güveni sağlayabilirsen problem olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için farketmezdi. Asıl senin, bakire olmadığın için seninle ciddi düşünmeyecek biriyle ciddi düşünmemen gerekir. Bu nedenle senden uzaklaşacak erkekleri hayatına sokmamanı öneririm.
00 Yorumla
+1 yılBence insanın bakire olmasından daha önemli olan şeyi insan olabilmesidir sen insan olup karşındaki kişiye gerçekten değer verebiliyorsan illaki senide doğru ve düzgün kişiler bulacaktir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılBunu buradakilere değil, hayatındaki insana söylemen doğru olacak. Buradakilerin cevabı hayatındaki insanın cevabını etkilemeyecek sonuç olarak.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSamimiyetine inanıyor ve saygı duyuyorum ama bekar kalmayı tercih ederim
01 Yorumla
Soran+1 yıl😞😞😞😞
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam o da beni seviyor dürüst ve sadık kalacaksa evlenirim tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşa sen 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️ sende yaşa 🙌
söylemek zorunda değilsin
Ayırca onunda sormaya hakı yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tanıyıp konuşmak karşılıklı duyguları konuşmak hos giden durumda devamını getirmek olsbilir
00 Yorumla
+1 yılBen sevdim ve kabul ettim ama olmamıştı yani sonunda ayrıldık ama güzel bir ilişkimiz olmuştu evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Ne ciddi ne de aksi bir şey düşünmem, yolu açık gönlüce olsun, benden uzak ırak! 😅014 Yorumla- +1 yıl
Şişme bebek manken o tarz şeyleri saymazsak evet 😅
- +1 yıl
Sağlıklı olan her erkek ve kadın azar etkilenir tahrik olur. Bu normaldir aksi anormaldir. Cinsellik Allah'ın emri helalinle ve her dokunuş sevaptır İslam'a göre olan dokunuşlar..
Mastürbasyon yapmak yerine göre vaciptir gereklidir..
Yokluk ile alakası yok, zevk meselesi tercih meselesi 😅 bekarım sonuç olarak...
- +1 yıl
EyvAllah o zaman canın sağolsun 😅Kimseye hayvan gibi baktığım yok çok şükür ya da düşkünlüğüm de yok😅ama yeni şeyler denemeyi seviyorum merak var 😅
- +1 yıl
Açığım her türlü çalışıyorum da ondan gecikiyorum şimdi işten çıktım son anda sipariş geldi 😂
- +1 yıl
Motorkurye yemek sepeti bana bide çalışıyorum ya sen
- +1 yıl
Olurrrr 😅
Mümkün olduğunca ediyorum da insanlar nasıl desem insan değil
Durup dururken üstüme süren sıkıştıranlar oluyor bazen 😅
Ne güzel en sevdiğim müşteri tarzı 🥰
Allah razı olsun ve gönlünce olsun her şey 😊
Niceleri var yağmur var fırtına var nerde kaldın diyor hele öylesi var ki şarıl şarıl yağan yağmurda aaaaaa yağmur mu yağıyor yioooo😂 yüzerek geldim anasını satiym 🤣 - +1 yıl
EyvAllah sende dikkat et haydi kal sağlıcakla hoşça iyi akşamlar dilerim 😊
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olur nede dusunmuyeyimki seversem asik olursam sorun etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılistemem tabi ki mecbur kalırsam isterim yani neden başkasının sıkıp sıkıp attığı kızı isteyeyim ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok evlenilmez kullanılmış bi kadınla, sıfır almak varken neden 2. El alalım ki
09 Yorumla- +1 yıl
Dayıma bak sen kendi çürümüş kadının bakiresini/ bakire olmayanını seçecek 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@lhateyouall bi 2. El daha geldi 😂 benim ukraynalı sevgilim var taş gibi, yiyip, içip, geziyoruz ama evlenmiyorum, bana göre değil evlilik 😀
Soran+1 yılTabi kim bir kadınla yetinecek. Kim o kadına sadık kalacak sende haklısın. Senin gibş ikinci el erkolar da böyle yapar
Cevap sahibi+1 yılBen saklamıyorum ki şu ana kadar yüzlerce kızla yattım ama %90 rus, beyazrus ve ukraynalıydı, türk çok az, hiç beğenmiyorum türk kızlarını özellikle yüz olarak
- +1 yıl
Senin gibi çürük bamyayı kim ne yapsın dayı hayallerini anlatma bize😄
Soran+1 yılSenin gibi @mcılar da herkesin s! ktigi o... S! ker ancak zaten. Umarım onlarla yatarken hastalık kaparsın
Cevap sahibi+1 yılCondom takıyorum, sevgilimdende eminim kan testi yaptırıyoruz, hiç bişey kapmadım yıllardır, sen beni bırakta sevgilin 2. El olduğunu duyunca direk şutlicak seni bence 😂
Soran+1 yılDiktirirm bende nolcak ki zaten kendisi de bakir degildir
Cevap sahibi+1 yılBak ya adamı enayi yerine koyucak bide, madem bi haltlar yedin açık sözlü ol, gerçeği söyle bilsin adam, belki öyle kabul edicek seni
+1 yılBakire olmamak hata değil kendinle barış
31 Yorumla
Soran+1 yılHata degilde ne sence
+1 yılDüşünürm neden düşinmim
Sevdikten sonra önemsiz bence..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Cinsellik ne zamandır hata yahu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce Yapınca k@şar oldugumuz için olabilir. Veya bize o gözle bakan canım erkekler yüzünden olabilir
- +1 yıl
Yani o gözle bakmayan çok erkek var ben yapıyorsam seks evlenmeden kadınin yapmaması saçma geliyor
+1 yılgecmisini biliyosam karakterliyse olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılOda beni seviyor çok iyisin insanlara karşı içinde kötülük yok der hep. Ki cidden öyleyimde. Umarım anlayışlı olur
- +1 yıl
umarım
+1 yılHerkes aynı değil. Bazıları çok tutucu oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiktir açıklama sevgiline😄
23 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüm ama onu o kadar çok seviyorum ki yalan söylemek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün muhtemelen o da bakir değilken ve ne kadar sevse de seni çomar türk erkeği kafasıyla bakire olmadığını duyduğu halde bırakır seni, ayrılırsa buda bir ihanet değil mi? Bence öyle ha kendi bakirdir ille bakire ister bir şey diyemem. Sana karşı yaklaşımları nasıl istekli mi birseyler yaşamak istiyor mu
Soran+1 yılÖpüşme var sadece daha fazlası olmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ne olacak o da insan
00 Yorumla
+1 yılHerkesin bir pişmanlığı oluyor illa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞuanki halimle istemem evlenmek
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılBakire istiyorum şu an ileride fikrim belki değişir ama yinede kaş*rla evlenmek istemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşünürüm, yeterki sevgisini versin
00 Yorumla
+1 yılBakire olsa da ciddi düşünmem
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Evlenmek saçmalık. Aşık olmak delilik. Hoşlanıp takılırım bi süre sonra zaten ayrılık başka birisi
+1 yılOlmaz yapamam 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki neden
- +1 yıl
Karışık yav
+1 yılNeden olmasın derim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Seviyosam evet
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişmansan olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAciklamak zorundasin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş kaç?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla
+1 yılCiddimisin
00 Yorumla
+1 yılDüşünmem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri