Ben g. çtü değilim diyordu iğrençmiş b. k çıkan yere niye ilgi duyuyorsunuz diyordu mesela Ben de erkekte çekici buldupumu ve kendim içinde sevdiğimi söylemiştim işte kendini tuhaf hisetiriyormuş poposuna dokunmam Hadi bunu anlarım kadında niye sevmiyor ben işte g. tçü değilim memeciyim diyordu🤷🏻♀️
Temiz zaten de Sadece bitek bazen genetik bi sırun var gıdalanmayla alakalı hemoroid diyorlar sanırım babamda vardı bende ve kardeşimde de var o sıkıntı ama bu da işte bakım sayılır ona dikat ediyorum olmasın diye
anal yapmayımı düşünütosun peki yanı dusa girerken özellike popo ve anüs bölgeni hindistan ceviiziz ile yaglaa güzelce sonra bebek sampuanı ule yıka poponu her dustan sonra yap ya da göürscegın zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Popoyla anüs farkli şeyler popo diyince o kalça bolgesi tamamen akla gelir. Ikisi farklı şeylerdir, exin sacmalamis
İkisiyle de ilgilenmiyordu başta ben zırladım biraz jsjjs
Zorladım*
Anladimm sgahha exin gay olabilir ahhaha
Hayır ya 😐
Bak bu tuvalete de oturarak gidiyordu
Tuvalete oturarak gitmek ne demek ya 😂
Bilmiyorum 😢
Sertleştigi için belli etmek istememiştir belki
Nasıl
Sertlestigijde belli etmemek için türlü türlü şeyler yaparız ama tuvalete oturarak gitmek nasıl olur anlamadım
Küçük tuvaletini oturarak yapıyordu yani
E normL bir sey her erkek ayakta yapacak diye bir sey yok ki
Bana anormal gelmişti
Temizliğe dikkat ediyoe demek ki
İtin yoldaşı it olur, seninle manita olan adamdan kalite beklemen anlamsız
Erkekler seviyor mu yani sevmiyor mu
G. tçü değilim diyordu bana
Kadın gôtünü kadınlar bile sever
😅😅birileri içimden bilgi paylaşıyor dikat! jsjsj
İçimizden*
İfşa oldun ayak üstü sjjd
Bide oturak şekilde küçük tuvaletini yapıyordu bu gay mi şimdi ne bu
E bi zahmet, başka kanıta ihtiyaç mı var
Ciddi mi?
Çok sert biriymiş gibi de davranıyordu
Temiz değilmiş bu şeyler bana öyle diyordu
Ben g. çtü değilim diyordu iğrençmiş b. k çıkan yere niye ilgi duyuyorsunuz diyordu mesela
Ben de erkekte çekici buldupumu ve kendim içinde sevdiğimi söylemiştim işte kendini tuhaf hisetiriyormuş poposuna dokunmam
Hadi bunu anlarım kadında niye sevmiyor ben işte g. tçü değilim memeciyim diyordu🤷🏻♀️
yok ben severim yanı bugune kadarda hep bakımlı denk geldi bakımı kolay yaparsan yanı mıs gibide olur ben severim
Bakım mesela nasıl olmalı
günlük rutin temizligini yapacaksın yanı bakım burdayn yazamam sorunda kalkar banada uyarı geliyor sormka istediign bısey var ise yazabilrisns
Temiz zaten de
Sadece bitek bazen genetik bi sırun var gıdalanmayla alakalı hemoroid diyorlar sanırım babamda vardı bende ve kardeşimde de var o sıkıntı ama bu da işte bakım sayılır ona dikat ediyorum olmasın diye
anal yapmayımı düşünütosun peki yanı dusa girerken özellike popo ve anüs bölgeni hindistan ceviiziz ile yaglaa güzelce sonra bebek sampuanı ule yıka poponu her dustan sonra yap ya da göürscegın zaman
Her erkek popoya bak. Anal ise heyecan için ister. Bu çağda anal istemek normal, çünkü çeşit çeşit bayan görüyorsun. Aklına takılıyor!
Yok niye kötü olsun
G. tçü değilim diyordu işte b. k çıkan yere niye ilgi duyulsun diyordu
Yok ya niye kötü algılansın
Ben ne bileyim ondan öyle duydum
Yok ya
Kalça kadının en güzel yeridir ya
Yoo cogu erkek popo sever
O iğrenç diyordu
Yani hatta arkadan kaydim diye ovunur erkekler. Bir insanin yorumuyla genelleme yapma, sen sever misin anal
Kim ilgi duyuyor
İlgi duyulmuyor mu
Severim ben ama kadınlar sevmiyor diye düşünüyorum
Sever
Yaş kaç
21 ve 20
Sohbet?
Alakası yok
Bazıları dar diye seviyor
Evet
Yok ben cok severim
Estetik birsey