Zevk alır ve erkeklere de eğilimi vardır
Zevk alır ama erkeklere eğilimi olduğu anlamına gelmez
Zevk almaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

o bölgede sinir uçları dolu olduğu için kadın için de erkek için de zevkli olur eşcinsellikle alakası yoktur ama bu şekilde bakarsan aynı sinirler koltuk altında, ayaklarda ve daha bir sürü absürd yerde vardır yani sırf zevk verir diye herkes yalatmak istemez, kaldı ki o içe sokma konusunda evet erkeklerin prostatı erkekler için G noktasıdır P noktası diye geçer bizim için ama fazla bilinmeyen bir gerçek vardır ki prostat stimülasyonu öyle sanıldığı gibi kolay bir nokta değildir ve söz konusu erkek bunu tamamen istemiyor tamamen azmış durumda ve gerekli hazırlıklar yapılmadıkça nerdeyse hiç bir zaman zevk almazlar analdan tıpkı kadınlarda olduğu gibi ki aslında erkekde daha da zor olur çünkü eğer prostat uyarılma halinde değilde ankisiyete halinde ise hissedeceği şey zevk değil tarif edilenler doğruysa korkunç bir acıya sebep olur yani sonuç olarak ben bu işe tamamen gönüllü olmayan hiç bir erkeğin anal yola ne erkek partnerle ne de strapon kullanan kadın partnerle girmesinden yana değilim (dini boyutu ve sağlık sorunlarını apayrı tutuyorum burada)
Cevap
22Cevap
Evet zevk alır fakat gay olduğu anlamına gelmez fakat ben gayim :)
Ben deliririm zevkten. O an içime bişiy girse, sesimi çıkartmam
Penis girse?
Offf derim... Hmmm güzel olur
Biseksüel misin?
O an her şey olurum. Sevgilimde izler beni 😂😈😈
@Aselcik23 yazdım... Ordan dwvam edelim istersen
Bir erkeğin başka bir erkeğin popo deliğini yalaması çok tahrik edici ve zevklidir.
Hende aşırı derece de haz veriyor ama bu gay anlamına gelmez ben bunca zamandır deneyimim var hatta prostat masajı ve pegging yaşıyorum hala gay veya başka bir his eğilimim olmadı
Değildir, yani illa gay demek doğru olmaz,, anüs sinir bakımından zengindir, herkesin hosuna gider yalanmasi
Zevk alır ama eğilim olarak illa vardır denilmez rimming özellikle perine bölgesi ve anüse uygulandığında titretici bir heyecan hazzı yaşatıyor
Manyakmisin ne popo deliği midem bulandi durun ya bi harbiden kafayi usutmusunuz.
Hersey bitti popo deligi mi kaldı
Yalaması yerine straponla arkama geçmesi daha tatlı olabilir :) ama yalaması da hoşuma gider tabi
İğrenç , eksik olsun öyle zevk. Ama kadınlar çok zevk alıyor bundan..
Ya midem bulandı be niye mabadini yalatsin bundan zevk alsin s.. ıçıyo ordan ne🤮
Gay değilim ama yalattım. Çok zevkliydi. Keşke bir daha bunu yapacak bir partner bulabilsem.
Çok zevk alır ve gaylikle ilgisi yok. Ben hep yaparım ve zevkten delirtirim.
bence karşılıklı olarak güzel bişi ama gaylıkla alakası yok
Gaylikle alakası yok bişey sokmadiktan sonra sorun yok yalanmasi hoşa gidebilir.
Ben isterim. Ama sadece kizla
Zevk alanı da var almayanı da
Gay diyemeyiz ama yaptıranlar var ne hikmetse.
bilmiyorum erkek degilim
Ben sevgilimin yaliyorim kendime yaptırmadım hiç
Yaptır
Yaptıracam hata aynı anda yapabiliriz bak
Alır gay değil
Kesinlikle alıyor 😊
Almam ben
Tiksindim teşekkür.
Iyyyyyyyğ
evet prostatlar var
Hiç denemedim
Iğrenç...