ne hissediyorsunuz görünce de o kadar kontrolü kaybediyorsunuz :D
bende erkek poposu severım ama erkeklerın popo sevgısı bır baska

bende erkek poposu severım ama erkeklerın popo sevgısı bır baska

Aşırı zaafım var hep anal seks yapmak istemişimdir ama 20 hatunla seks yaptım hepsi birbirinden elit kaliteli hiçbiri anal yapmayı kabul etmedi penisim 20 cm üstü kalın ve damarlı olduğu için Türk değilim Kürt Arap meleziyim sanırım bu sebep..
İçgüdüsel bir duruma mantıklı açıklama bekleme bence, yanlız şu anda gayet mükemmel görünsede yeme, içme hususunda bir an önce kendini kontrol etmezsen bir iki yıla kimsenin seveceği bir popon olmayacağını garanti edebilirim.
Asıl kadınlarda neden çok fazla diye sormak lazım
Çünkü cinsel açıdan düşünürsek popoda da delik vardır bu da erkeklere çekici gelir
Ve kadınların poposu dolgulu şişkin yumuşak olur. Erkeklerin poposu sönük etsiz olur
Cevap
41Cevap
kadınlar kadar özen gösterdiklerini düşünmüyorum erkeklerin popolarına, daha fazla sevdikleri uzuvları olduğunu düşünüyorum
Ben sevmem yani öyle bir sevdam yoktur, 1000 tanesinin içinde buradayım diyene ister istemez göz kayar ama o kadar. Birşey uyandırmaz yani
Tamamen libido farklılığı. Mantıken bakarsak çok saçma zaten, şişik et parçası yani, adı üstünde kaba et...
Sadece erkekler değil siz kadınlarda erkekte popo seviyor ve devamlı bakıyorsunuz
Yapacak bir şey yok mıknatıs gibi çekiyorlar elimizde olan bir duygu değil.
Kadınlardada bu sevgi enaz erkekler kadar var emin ol.
Erkeği ütü kadını g. tü boşuna demediler. 😀 Neden olduğunu ben de bilmiyorum bildiğim tek şey her şey bir yana o bir yana 😊
Yaradılıştan geliyor, kadın kalçasının arasındakiler de etkili bu sevgide. Görsel estetik tamamen.
çünkü güzeller vurdukça güzel sesler çıkıyor müzik gibi ruha iyi geliyor :)
Sen pembe kimlikli :) etekli erkek amcalarimizdan olmayasın
güzel selülitsiz ve pürüssüz bir popoyu saatlerce yalayabilirim... okkadar yani..
Her popoya bakılmaz, yuvarlak hatlara sahip olması lazım.
Malesef dayanılmaz bişey o popolar ben de anlamiyorum ama göze hitab ediyorlar
Doğurtkanlığı simgelediği için buda bizde üreme isteği olarak geri dönüt yapıyor
kontrolü kaybetmek sadece sekste olur. gördüğünde neden kontrolünü kaybedesinki irade meselesi ;)
Bilmiyorum ama kadının popo güzelse gerisi pek önemli değil benim için
çünkü kız domaldığı zaman
iki deliği de önümde oluyor
harika tahrğik edici bir görüntü
Gif kadını objeleştirmiş. Herkesten beklerdim de senden beklemezdim furies :D
Pes ettin sonunda :D
Küçük ve dar popolara bitiyorum hele bir de daracık tayt giyiyorsa o kız artık benimdir
Kalkıyor haliyle ne yapalım 🙈 bizde anlamış değiliz seksi gösteriyor yani gözüküyor gözümüze
Ben ayak seviyorum ya bir kızda ilk baktigim yer ayaklari
Benim basenli ve dolgun kalçaya zaafım var
En güzel ses ordan çıkıyor çünkü 😁
çünküüü çok güseeeaalll :D
Çekici bir bölge çünkü. Çok işlevsel :)
Tokatlamak için :D
#emre00
sizinki nedense bizimki de ondan..
gife bak :) ne yiğitler gitti şu an :)
gömleği gösteren ütü kadını gösteren götüdür !
Ammdan daha çok güzel daha çok çekiyor beni 😃
Israil kızları çok seksi oluyor ondan
Popo takintim var hepimiz oyleyiz iç güdüsel belki
Ama bazı popolar var dayanılmaz :D
bu popo cok guzel gorunuyor ısırmalık
Cok zor olmamalı bunu anlamak :)
Şekline göre
Darbuka gibi vuruyor
☺️☺️
Yooo ben öpüp bırakıyorum o kadar
Kızlarda da var bu
Evet çok iyi y