Cinsel Yaşam Erkekler neden meme düşkünü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Erkekler neden meme düşkünü? Erkekler neden meme düşkünü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. sapıklar çünkü ondan 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kanka bilmiyorum ama benim memelerime hepsi bitiyor. 90 beden 7 9 Yorumla ibadetedemiyorum 1 yıl Kesin öyledir hiçbir erkek 90 sevmez inek gibi iğrenç kokuyodur bile Yorumla AyLorduLucifer 1 yıl 90 beden mi ohaa. Kilolu musun! Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen kendi kokuna bak cenabet. Mis gibi kokuyorlar Yorumla Cefternal 1 yıl Nssıl durduğunda önemli :) Yorumla Dominar250 1 yıl E. merim 😂😋 Yorumla Fabrikaci01 1 yıl Cup ne Yorumla eskibirgünlük 1 yıl Sen onlara bakma. Seninkiler büyük olduğu için hazmedemiyorlar, kendilerinin öyle olmadığı için birşeyler bulmaya çalışıyorlar. Bir erkek olarak ben seviyorum büyük göğüs çok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Farkındayım zaten taktığımda yok 🤣 Yorumla eskibirgünlük 1 yıl Özelden sana bir şey sormayı istiyorum Yorumla
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. damla şeklinde olan şeyler estetiktir mesela yumurta balon kalca top vajina da popo da aynı şekilde sıkışık gorunen 2 balon yapısındadır 1 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Daha gözünü açıp dünyayı görmeden memeyle tanışıyorsun. Bence bunu normal karşılamak lazım yani bu kadar takılmayın 😃 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kadını erkekten ayıran yerler göğüsler o yüzden göğüs bizi ceker 1 0 Yorumla
HknTuran Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 86% 1 yıl Bizde bilirdik kalbe önem vermeyi ama önünde meme var. Çocukluktan gelen alışkanlık 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Büyük memeli kadınlar candır allahın bereketidir Küçük memeli kadınlar çöptür ölsün 1 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hangi kadin gogusleri ile ilgilenilmesini sevmez 1 0 Yorumla
duygusalejderhaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Doğar doğmaz ağzımıza vermişler ondan olabilir. 1 0 Yorumla
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Meme sevilmez mi yaa 😊 1 1 Yorumla scarface0069 1 yıl 80 C cup tadından yenmez.. Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Herkes öyle değil be :) 1 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Meme deme içim acıyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kadınlar daha düşkünmüş 4 2 Yorumla Heboys 1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Heboys kadınlarla aramızda sır Yorumla
tugrul3461 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Severim meme 😂 1 1 Yorumla tugrul3461 1 yıl Olsada emsem Şu an sabaha kadar hemde 👅🙈😍 Yorumla
hakan1970 Takip Et Xper 5 Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Ufaktan başlıyorlar emmeye 1 1 Yorumla hakan1970 1 yıl Sen sevdirdinmi Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Herşeye düşkünüz 1 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. İçgüdüsel 1 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. seviyoruz cok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Valla bilmiyorum büyük memelere hayranım resmennnn 2 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninki kaaççç Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Doğanın kanunu 1 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok güzel çünkü 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
sapıklar çünkü ondan
Kanka bilmiyorum ama benim memelerime hepsi bitiyor. 90 beden
Kesin öyledir hiçbir erkek 90 sevmez inek gibi iğrenç kokuyodur bile
90 beden mi ohaa. Kilolu musun!
Sen kendi kokuna bak cenabet. Mis gibi kokuyorlar
Nssıl durduğunda önemli :)
E. merim 😂😋
Cup ne
Sen onlara bakma. Seninkiler büyük olduğu için hazmedemiyorlar, kendilerinin öyle olmadığı için birşeyler bulmaya çalışıyorlar. Bir erkek olarak ben seviyorum büyük göğüs çok
Farkındayım zaten taktığımda yok 🤣
Özelden sana bir şey sormayı istiyorum
damla şeklinde olan şeyler estetiktir mesela yumurta balon kalca top vajina da popo da aynı şekilde sıkışık gorunen 2 balon yapısındadır
Daha gözünü açıp dünyayı görmeden memeyle tanışıyorsun. Bence bunu normal karşılamak lazım yani bu kadar takılmayın 😃
Kadını erkekten ayıran yerler göğüsler o yüzden göğüs bizi ceker
Yalamayı seviyorum. Sen yalatmayı sever misi
Bizde bilirdik kalbe önem vermeyi ama önünde meme var. Çocukluktan gelen alışkanlık
Büyük memeli kadınlar candır allahın bereketidir
Küçük memeli kadınlar çöptür ölsün
Güzel oluyor ya böyle büyük yumuşak biz de olmadığı için
Emmek yalamak için
Hangi kadin gogusleri ile ilgilenilmesini sevmez
Doğar doğmaz ağzımıza vermişler ondan olabilir.
Meme sevilmez mi yaa 😊
80 C cup tadından yenmez..
Herkes öyle değil be :)
Meme deme içim acıyor
Kadınlar daha düşkünmüş
Nasıl yani
@Heboys kadınlarla aramızda sır
Çok güzeller çünkü
Severim meme 😂
Olsada emsem Şu an sabaha kadar hemde 👅🙈😍
Ufaktan başlıyorlar emmeye
Sen sevdirdinmi