arkadaslar ben popo seven erkegin gay eğilimli oldugunu dusunuyorum sizce de öyle degil mi erkekler durust olun lutfen! 🧐
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer erkek kalça sever erkeklerin yarısından fazlasının anala merakı vardır fakat kadınlardan hoşlanırlar gay değildir hiçbiri merak etmeyin.
Erkek anal sevebilir ya da merak edebilir bu normaldir fakat vajina varken sürekli anal isteyen erkek kendine anal yapılmasını istiyor da olabilir.
Prostat orgazmını araştırabilirsiniz. Anal yoldan parmakla girip erkeğe prostat masajı yapılırsa boşalır hemen. Wc yaparken arka delik açılınca erkekler ereksiyon olur mesela lakin gay olmayla ilgisi yoktur sağlıklı her erkeğin anal yoldan zevk alması normaldir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılAnal seven erkek desen anlarım da popo seven erkek ne alaka? Bir kadının en kadınsı hatlarını oluşturan yeri poposu ve kıvrımıdır popo sevmeyecez de ayak tırnağı mı sevecez saçmalamayı kes hemen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki değil Ne alakası var sonuçta popo güzel bir yer ayrıca içine girmekte dar olduğu için zevkli oluyor
00 Yorumla ohohoho sevmeyen mi var, o zaman herkes gay dır.,
asıl sevmeyen gay dır :D02 Yorumla
Soran+1 yılhyr vajina veya popo mu sorusuna popo diyen erkek gaydir
Gizli Üye(30-35)+1 yılellemek sıkmak güzel olur deliğine girmek sapkınlıktır tabi ki
10 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum. Ben de kadınlarda kalçanın daha hoş olduğunu düşüyorum ama lezbiyen filan değilim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılG0t deligi minnak ve dar olduğu İçin cekici geliyor başka bir sebebi yok
00 YorumlaNe alaka lan nsnsbebebbe
02 Yorumla
Soran+1 yılhak yolu vrken bok yolu ne dmk ne alaka skxkdkcn vajina mi popo mu sorusuna vajina demeyen erkek mdiir?
+1 yılher zaman için bu sonuç vermez
00 Yorumla
+1 yılTam malsın ya
02 Yorumla
Soran+1 yılgelirsem oraya sever
- +1 yıl
sakin ol şampiyon
+1 yıldeğil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı