1 yılBen lise yıllarından beri yaparım ve aşırı hoşuma gidiyor lisede eski kız arkadaşım vardı bakire olduğu için hep oral seks ve anal yapardık o zamandan bu zamana hep kimle olursa olsun olsun anal yaptım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgilimle şu ana kadar 20 kere anal seks yapmışımdır bak sana yapan birisi olarak söylüyorum çünkü yorumların yarısından çoğu cahil ve yapmamış insanlar ile dolu olduğu için düşüncesi çok kötü geliyor onlara ama tam tersi vajinadan bile daha keyifli ama büyük bir günah tabikide bu günahım onlara yazılmıyor yani kimseye hesap sormak zorunda değilim o ALLAHLA benim aramda belkide ilerde tövbe ederim bunu kimse bilemez. Herneyse şimdi biraz bahsedeyim ilk yaptığında tabikide acıyor çünkü dar bir alan sevgilim prezervatif takıyor çünkü hijyen çok önemli ve kayganlastirici kremde kullanıyoruz. Yani ilk yaptığınızda tabikide acıyabilir ama sonradan alışıyorsun gülü seven dikenine katlanır🙂Ben dayandım her hafta yaptık şimdi anal bölgem baya genişlediği için direk giriyor yani en sonkinde ayakta ve sert yaptık ama acımıyor yani alışıyorsun bide kendimi sulandırmak için vajinamla oynayınca daha çok zevk veriyor. Yapmayı bilmeyenler yapmasın zevk vermiyor diyorsunuz ama sevgilim deliğime sokup çıkarırken çok zevk alıyor ve her erkek bundan zevk alır sadece düzgün temiz ve kalçası güzel kızla yapmadıkları için kötülüyorlar. Gidip götü b0k dolu şişko insanlar ile yaparsanız tabikide kötü sonuçlar doğurur... Dayanıklı olması gerekiyor (benim gibi)🙂Ben bu konuda baya tecrübe sehibiyim yani yaptığımız için biliyorum anal zevk vermiyor diyorlar evet orası zevk vermez ama vajinamla oynayınca zevk alıyorum ve acısı hafifliyor. Yani biz çok kez yaptık kötü bir şey olmadı İNŞALLAH da olmaz yani ben baya seviyorum anal yapmayı vajinadan daha iyidir diye düşünüyorum ben bakire olduğum için vajinama sadece sürtünüyor. Ama dediğim gibi anal kötü değil sadece çok büyük günah🥲Ama ben sevgilimin zevk almasından çok zevk alıyorum deliğe sokup çıkarırken o yüz ifadesi hoşuma gidiyor ya bilmiyorum herkesin kendi tercihi. En açıklayıcı yorum benimkidir bence. Anal yapmamış insanlar boş yorum yapmasınlar. Gidin g0tünüzü yıkayın anal herkes yapamaz...
21 Yorumla
Soran1 yılAnladım bende merak ediyorum hiç denemedim sormadım da yaptıklarıma
Gizli Üye(18-24)1 yılKadın açısından zevkli değil erkek için evetmiş
13 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ben hep normal yaptım hiç denemedim zevk almıyorsa neden yapıyor kadınlar
Cevap sahibi1 yılOnun için daha çok zevk alsın diye ben yapıyorum ama o mutlu olsun diye bana acı veriyor sadece
Soran1 yılAnladım yapma o zaman ya acı çekiyorsan ben yapama şahsen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet çok zevkli oluyor denemeye değer
00 Yorumla
1 yılZevkli.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. zevkli olmasa yaygın olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. erkek için zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBende denemedim
00 YorumlaKeşke deneyebilsem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler