- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğe, dar alanda kısa paslaşmalardan mütevekkil zevk verebilir. Lakin kadınlara aynı zevki verdiğini düşünmüyorum. Kadının zevk almasını sağlayan sinirler kasık bölgesinden geçiyor. Bir çok kadın, sırf erkeğine tam anlamıyla yettiğini düşünme amacıyla anal seks yapıyor.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kadın psikolojik olarak ters ilişkiye hazır değilse;partnerinin tüm rahatlatma yöntemleri, ilaçlar, kremler ve diğer hiçbir gevşetici işe yarmaz! Duygusal ve düşünsel anlamda hazır olunmadan yaşanan anal seks kadına acıdan başka bir şey vermez…
Bu nedenle, öncelikle kadının ters ilişkiyi beyninde kabullenmiş ve denemeye istekli olması gerekir. Yazımı okuyan değerli erkeklere tavsiyem şu;Lütfen karınızı veya sevgiliniz ruhsal açıdan hazır olmadan ters ilişkiye zorlamayın! Zorla yapılan anal seks ilişkinizi yıpratır, kadının sizden soğumasına neden olur, tamiri mümkün olmayacak sorunlar (ayrılık, boşanma) yaratır…Zorla yapılan ters ilişki tecavüzden farksızdır.20 Yorumla
+1 yılAnal seks her erkeğin yapacağı ve yiyeceği bi halt değil gidip bir öküzün eline düşersen gtün yırtılır ortalıkda kibar konuşan mal okadar çokki değil anal seks a.. m * bile bilmeyen m. al oğlu ma. l çok anal seks den hastaneye bağıra bağıra gelen çok kız gördük ayrıca anal seks her kadına zevk vermez bu durum kadının vulva yapısının iç dudakları arasındaki kırmızı benekli uyarcı yapıya göre değişiklik gösterebilir bazıları nefret eder bazıları sırf sevdiğim zannettiği küfür etmicem mutlu olsun diye o acıya katlanır ama aslında hiç gerek seven adam kadınını gtünden s.. ikmez o kadın sadece seks objesidir
22 Yorumla- +1 yıl
Önemli
- +1 yıl
Hayır özelden kimseyle konuşmuyorum lütfen böyle bir şey istemeyin
Kadınlara zevk vermez çünkü kadınlarda o bölgede zevk almayı sağlayan bir sinir yok. Erkeklerde prostat olduğu için anca erkekler zevk alır. Kadınlar alamaz.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Dinen anal seks lanetlenmiş durumdadır. Bunu gözeterek bu ilişkiye bakmak daha doğru olur. Ordan erkek dışında kimse zevk almaz.10 Yorumla
+1 yılTam bende bunu dusunuyor sorguluyordum
Kimisi asla vermez kimisi 10 .15 defa aci verir sonra zevk verir diyor
Kimi ilk analda acimaz zevk alirsa daha once cok yapmis demek kimi partner isi bilirse aci degil bayan zevk alir diyor
Benin uc deneyimim oldu ikisi hic acimadi zevk aldi orman arba zevk cigliklariyla inledi ikiside bana ilk erkegimsin dedi
Biri evde banyoda sicak su sabun şanpuan surneme rafmen cok bazik ve yavas yavas girmeme ragmen icine girince bekledim acidan gizunden yas geldi 5 dk sonra cikabildim ve birdaha yapmadi temiz dus ve oralla sonlandi bu isin dogrusu ne
Bayan zevk alirmi
Rahat alan zevk alan cok yapmis olanmidir
Nedir bu anal tecrubeli olanlar anlatirsa sevinirim
Benim bildigim kadinla anal yapilir hamile kalma riski yok kondom sexsi olumsuz etkiler icine bosalmak birazda oenisi sıkarak zevki artirmak
Kizla yapilir bakirelik ve hamilelik korkusu
Sizce?10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeği performansı, ıyi bilen iyi tutan, ıyi kullanması bağlıdır ve de güçlü penisi de önemlidir.
Çoğu kadınlardan der zevk vermez , normaldir , ıyi bir partner bulmamışlar, bulamamışlar ,
Evet zevk alır de, verır de
Anal orgazmı olur ve oluyor , devamı ederse ön taraftan de orgazmı birleşir
Ve de kadın anal orgazmı alırken , zevkten kısa bir çiş edebilir
Anal ı engellesen de vajina orgazmı kısa bir çiş ettire bilirsin uzunu de eğer kadın sertce orgazmı alsa20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılAnüste bulunan sayısız sinir ucu sayesinde oradanda zevk almak mümkündür aslında. Sadece doğru şekilde yapılması şartıyla. Vajinadan alınan hazzın fazlasını verir. İlk zamanlar alışana kadar biraz tuhaf gelebilir. Değişik hisler yaşamak mümkündür. Ne şekilde olursa olsun kadına saygı ve hassasiyet önemlidir.
21 Yorumla- +1 yıl
Eğer plug kullanılmamışsa en kolay yolu kadın ve erkeğin diz çökmesi çok sakin bir şekilde baskı uygulamak aynı anda klitorisin okşanması. kaslar yavaşça salacaktır anüs penisin biraz üzerinde olmalı çok sakin hareketlerle sadece 3/1 ini kullanmak gerekli. Haz aldıkça dahada salacaktır. Tamamen girmek biraz zaman alıyor.
+1 yılBen ilkten vermez diye düşünüyordum sonuçta o kadar dar bir deliğe penisin girmesi kadın için çok acılı olur diye düşünüyordum daha sonra bu konuyu konuştuğum bazı arkadaşlarım bana aslında zevk alınabildiğini ama doğru yapılması gerektiğini söylediler yani kayganlaştırıcı ve başlarda yavaş hareketlerin önemli olduğunu söylediler, zaten eğer zevk alınmasaydı anal orgazm diye bir şey de olmazdı.
20 Yorumla
+1 yılGerçekten zevk verir. Bir kadına zevk vermiyorsa da partnerini değiştirmesini öneririm. Çünkü iş tamamen erkekte bitiyor.
120 YorumlaYa ben anal sekse karşıyım en önemli şey günah haram ikimizi Kızlar sizin için zararlı ileride ne gaz tutabilirsiniz ne de idrarımızı tutabilirsiniz üçüncüsü de erkekler için yani mis gibi kaymak gibi ön taraf varken niçin arkadan kokar yere gidersiniz değil yani
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin gözü kaymasın diye olacağını sanmıyorum, çünkü şöyle bir durum var kadına saygısızlık bu durum. Sanki zorla yaptırıyor gibi. Zevk alan insanlar gördüm, alıyorlar. Biraz daha acıya meyilli olup, acının kendisine zevk vermesi düşüncesi sayesinde bunu isteyen kadınlar da var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Bazı kadınlar da anal seksten çok zevk alıyor. Sadece yapması bilinmeli. Bu durumda iki tarafta düşünmesi gerek. Acı olursa işkence gibi olur. Karşı cins de bu sebepten dolayı analdan soğuyabilir
10 Yorumla
+1 yılBen anal seksten kadınların zevk aldığını düşünüyorum. Özellikle bakire kızlar bayılıyor. Çünkü seks yapmayı seven kadınların bir çoğu artık sınır tanımak istemiyor.. Daima daha ilerisi olsun düşüncesiyle heyecan verici olduğunu düşünüyorlar ve bu yüzden zevk alıyorlar…
10 Yorumla
+1 yılSadecee erkeğe zevk verir kadının zevk aldığını sanmıyorum. Ayrıca bana çok saygısızca ve onur kırıcı bı davranış gibi geliyor erkeğin sırf kendi zevki için kadına böyle davranmasi...
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten dikkatli yapılması lazım. Keyif verir mi bilmiyorum tabi ama bence bir taraf daha çok zevk alır diğer taraf alamaz gibi
Ben de merakımdan prostat orgazmını denedim. Ayrıca deneyimim yok ama biseksüelim. Cahilliğimden zorladım kendimi. O an zevk alsam da sonrası çok sıkıntı. O yüzden belki 1 saat masajla rahatlatılıp genişletilmesi taraftarıyım10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılDini açıdan büyük günah ve haram, medeni açıdan da ben kendi adıma bir erkeğin kadınına bunu yaşatmasını çok onur kırıcı bir durum olarak görüyorum ancak insanlar ve tercihleri tabi ki kimseye laf düşmez.
20 Yorumla
+1 yılErkekte Kadında Kızda Zevk Alır yani almasa zayen iki tarafta yapmaz erkek çok zevk alır çünkü ne kadar dar olursa o kadar zevki artar kadında kalınlık başa bela uzunluktan ziyade kalın olması canını yakar zorlaştırır ama sonunda yine zevke döner
10 YorumlaHAYIR vermez erkek sadece zevk alır kadını aşalamanin ve küçük görmenin farklı bir göstergesi bide kadınlar analda herzaman acı hisseder hak yolu dururken bok yoluna ilişmeyin bence
20 Yorumlaerkek yapmasını bilirse kesinlikle zevk alıyor kadınlar he biraz zorlanıyorlarmı evet ama onunda kolayı var
20 Yorumla
+1 yılAnal sels Penisi küçük olan erkeklerin ve ruh hastası erkeklerin tercih ettiği bir sacmalık iğrençlik. Kadının da zevk aldığı falanda yok
20 Yorumla
+1 yılTabiki verir işini bilen bir erkek ve cinselliğin her anından zevk almak isteyen bir kadınla biraz acı olsada alınan zevk acıyı örter
10 Yorumla
+1 yılÖyle sok çıkar olursa tabi kadın zevk almaz. Erkek zevk alıp boşalır o kadar. Zevk aldırmasını bilmek lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılBazı kadınlar zevk verdiğini söylüyor ama vajinal varken gerek yok
20 Yorumla
+1 yılkimi kızlar bağımlısı oluyor kimileri de hiç sevmiyor
20 Yorumlaİnsanın midesi olsa bu birleşim çeşidine seks demezdi.
Adı üstünde ters...20 YorumlaVermediğini söylüyorlar macera için öylesine denenen merak davranışı bence
20 YorumlaHenüz tecrübem yok ama zevk vereceğini düşünüyorum. Erkeğin tecrübesi önemli bence.
10 YorumlaAnal seks bütün inanclarda yasaktır.. tecrübe siz anal yapmayın önce normalde tecrübe kazanin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılverir.
işin ehli deneyimli profesyonel bir silkeleyici ile çalışırsa.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok gereksiz bir seks şekli... kadına zararlı bence... yapılmamalı 🙄🙄🙄
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılYapanlardan duyduğuma göre zevk alıyorlarmış ta dinen günah dostlar
10 Yorumla
+1 yılErkek tecrübeli ise orgazm eder anal sekste ama tecrübe yoksa hüsran olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Vermiyo zevk falan boş iş
120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldığım feedbacklere göre gerçekten alışan çok zevk alıyor kanka
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnot olarak anal orgazm diye bir şey yoktur.
gerçekten zevk verebiliyor
80 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen zevk alıyorum, zaten içime alabileceğim başka yerim yok 😂
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılReda sana danışmam gereken bir şey var lütfen iletişime geçelim
+1 yılGerçekten çok zevkli içinde hissetmek o baskı acı hepsi bir arada
40 Yorumla
+1 yılVermediğini düşünüyorum ve bilimsel olarak da zaten söyleniyor. Ki çoğu bayanın tatlım olmaz demesinden de belli zaten 🙃
10 Yorumla
+1 yılAnal dene keşke ilerde senin gibi sevgilim veya eşim olsa
10 Yorumla
+1 yılErkge avantaj bize dezavantaj
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAnal günah sadece erkeklere zevk verir
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. Doğru yapılırsa verir
12 Yorumla- +1 yıl
Anal yapmıyoruz yattı o iş🤦♀️
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Anal yapmak için önce partneri sevmek gerek
10 Yorumla
+1 yılSüper zevk veriyor ama karşıda istek olacak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılBen fazlasıyla zevk alıyorum
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İlk te veriyor bayanlara.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kesinlikle zevk veriyor
10 YorumlaMantık olarak zevk vermez
10 YorumlaBana veriyor'da
Kadın için zannetmiyorum.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKişisine göre değişir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıliş bilenle yaparsan evet
10 Yorumla
+1 yılPislikten başka bir şey değildir
10 Yorumla
+1 yılBen tercihi etmem asla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMicma hissi oluyo anca zevk falan hikaye
40 YorumlaBence vermez denemedim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zevk aldığını söyleyen kadın var.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbok bulaşmasa severdım belkı
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıllavman yapmayan kadınla yatmayın uyarıyorum
+1 yılAsla yapmam Asla da yapmadım
10 YorumlaHak yolu dururken bok yolu cazip gelmiyor 😂
10 Yorumla
+1 yılHiç bir fikrim yok 🤷♀️
40 YorumlaAcıtma dan anal yaparım 😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılben zevk almıyorum pek
10 Yorumla
+1 yılevet verir
20 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne