Anal seks yapmak istiyorum ama hic denemedim korkuyorum ne yapmam gerek. Nasil hazırlamalıyım kendimi. Zevkli mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal seks zevk verir iş erkekte biter diyenlerin hiç birine aldanma sakın anal seks acı verir pişmanlık verir ve her türlü hastalığa yol açar. Anüs çatlağı oluşursa aylarca hastanede tedavi görebilirsin ve bu tatsız olayı yaşayan nice kadınlar var hastaneler de tedavi olan
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnaldan illaki acının tadına varırsın ama aldığın zevk bi yerden sonra acını bastırıp seni kendinden geçirebilir ve bu tamamen erkeğin deneyimine ve işinde iyi olmasına bağlıdır benimde olmazsa olmazlarım arasında
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
+1 yılİyi bir lavman şart öncelikle internette yazıp onu öğrenin ve uygulayın. Sonra da kendini kasmaman lazım, psikolojik olarak kendine şunu inandır acı çekmeyeceğim, zevk alacağım de kendine. Böylelikle kasların devreye girmez ve daha hızlı açılır anüs noktası. Anüs de çok sıkı kaslar var, kendini sıkman ve savunmaya alman kasları devreye sokar bu da canını çok yakar, kendini serbest bırakman sıkmaman çok kritik. Partnerine acele etmemesini, yavaş davranması gerektiğini de söylemeyi unutma. Ve son olarak anal seks 2 hafta da 1 defa yapılır sık sık yaparsan eğer anüs noktasında onarılamayacak genişlik ortaya çıkarırsın bu da kaçırma ya da basur olma ya da kanlı dışkı gibi kötü acıları getirir.
10 Yorumla
+1 yılAlacağın zevk tamamen karşındaki erkeğe bağlı. Anal seksin kadınla hiçbir ilgisi yok, iş erkekte bitiyor.
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacağın insanın tecrübesine bağlı biraz. Acele etmezse ve seni iyice gevşetirse düşündüğün kadar acımaz. Alacağın zevkte içine giren kişinin maharetine kalmış.
20 Yorumla
+1 yılTecrübeli biriyle yaparsan xevkli olur yoksa acı çekersin
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. deliği iyice yalasın gevşetsin. sonra parmaklarını 1 parmak 2 parmak 3 parmak derken kremliyerek deliği genişletsin. ondan sonra geçirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstedikten sonra ve erkeğin de seni düşünerek yaparsa evet kadın için de zevkli oluyor ama vajinaldaki zevk olmuyor. Ne erkek ne de kadın için.
00 Yorumla
+1 yılEger acıdan zevk alan bir yapiya sahipsen zevk alirsin. Ama tecrubesiz biri ile yaparsan cidden nefret edersin. Peki neyinden korkuyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. masaj yapı acısız hale getirir ama öncesin de gevşemen sevişmen istemen gerek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKasılarak yaparsan canın acır. Ama bir kere tadını alırsan bırakamazsın. Hastası olan arkadaşlarım vardı
00 Yorumla Tecrübeli biriyle yaparsan zevk alırsın acemisi tat vermez
00 Yorumla
+1 yılBilimsel araştırmaya göre anal kısımda daha cok sinir ucu oldugu için daha cok zevk alırsın
00 YorumlaErkeğin becerisine bağlı, zevk alırsın, acısı çok olur. Acısını unutturacak hamleyide partnerinin iyi yapması lazım..
00 Yorumlaevet zevk alınabiliyor
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal sexs yapmış biri olarak sana yapman gereken ledi anlatabilirim gizliden inceliklerini bilmen gerek yoksa hüsrana uyrayabilirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendini parmaklayarak dene alistir kendini
10 Yorumla
+1 yılŞu iç bol bol iyice içini de yika
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılUzmanına gel çok zevk alırsın
00 Yorumla
+1 yılYok kesinlikle Sana zevk vermez Erkeğe zevk verir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. siz kabız olup mutlu olduğunuz an oldu mu
00 Yorumla
+1 yılbenle yaparsan zevk alırsın
00 YorumlaÇok iyi hazırlanman lazım bi anal tecrübem olmuştu
00 Yorumla
+1 yılBaşka seks de mi var?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlanda var almayan da var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKrem sür kayganlastirici
10 Yorumla
+1 yılTavsiye etmem ufaklık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaz google a, doğru kaynağı seçip oku.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılVerir verir bana verirsen daha çok verir
00 Yorumla
+1 yılNeden
10 Yorumlaiyyy piss
00 YorumlaAlırsın zevk
00 Yorumla
+1 yılDar ama o kadarda azginlik sadistlige girer
00 YorumlaVermez
00 Yorumla
+1 yılDeneyelim lutfen nolur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşalım gel
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcesaret li misin
04 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyorum
Cevap sahibi+1 yıloyle güweneceğin birisi warmı
net olsana
Cevap sahibi+1 yılkarşında oyle kimsen warmı
Cevap sahibi+1 yıltrol gibisin walla
Gizli Üye(18-24)+1 yılharam bro...
00 Yorumla
+1 yılKalçaların dolgunmu