2 yönden anlatayım; 1-) Araştırmalara göre kadınları uyarıcı bir bölge olmadığı için burası kadınlara fiziksel bir zevk veren nokta değil. Ancak kadınlara ruhsal bir tatmin verenileceği söyleniyor. Ayrıca temizlenmeden yapılması da mikrop kapma riskine sahip. Ve aşırı zorlanması/hızlı davranılması biraz acıtabilir.
2-) Sizin yaşınızdan birkaç yaş daha büyük bir olgun hanımefendinin seks daveti üzerine yaptığımız seks esnasında misyoner ve doggy pozisyonlarından sonra gariptir ki ona anal yapmamı kendisi istemişti. Bende “acımaz mı canın” diye sorduğumda “ Yok acımaz” demişti. Gayet de rahat almıştı içine. Artık bunu benim daha çok zevke gelmemden ruhsal olarak daha çok haz almasından mı yaptı, yoksa gerçekten hoşuna mı gitti emin değilim bende. Ama bu konu kişiye göre değişen bir konu sanırsam.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ters ilişki genelde erkeklere zevk verir. Penis sıcaklık ve dar alanda daha çok zevk alır. Anal dar ve sıcaktır haliyle :D Fakat kadınlarda anal bölgede vajinadaki gibi his hücreleri bulunmaz bu yüzden vajina kadar zevk alamazsın. Tabi ilişkide az da olsa acıdan zevk alıyorsan anal biçilmez kaftan görevi görür :P Çoğu kadın sevmiyor analı ama sevenlerde var. İlişkilerimde uzun zamandır anal yapmıyorsun hadi analdan gir bu sefer diyen partnerlerim vardı benim :D
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Hiç denemediysen güvenilir bir partner bul. Dur dediğinde durmasını bilecek seni incitmeden yavaşsa sokmasını bilecek. Anal deneyimi olan bir partner. Sonrasına anal ilişkiyi dene hosuna giderse yaparsın gitmezse bir daha yapmazsın
Zevk alan kadınlar var tabii ama pasif gay olanlar daha çok zevk aır çünkü erkeklerin içerde prostat var analdan yapılan her türlü müdahale içerde prostatı uyarır ve pasif konumdaki erkeğe zevk verir. Google görsellere prostate massage yazarsan bunun grafikle anlatılmış görselleri var. Kadınlarda prostat olmadığı için de aynı zevki hissedemez.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
merhabalar ben eski jigoloyum fantezi olarak deyebilirsin fakat doğru hazırlık temizlik aşamalarını uygulaman lazım ayrıca her kadın anal seksten zevk almaz, ilk bir kaç seferde acı olur, ayrıca tecrübeli teknik bilmeyen bir partner ile hem seksten soğur hemde korku oluşabilir
Bakış açına ve fantezilerine göre değişir. Kuruntulu kızlardan duyduklarınla anal yaparsan korka korka yaparsın, yok kan fışkırıyomuş yok tuvaletini tutamıyomuşsun , yok gazını tutamıyomuşsun. Bunların hepsi deli saçması. Kızların kulaktan dolma doldurma yalanları. Sürekli anal yaparsan tabiki anal kasların gevşer ve tuvaletini tutamama durumu olur. Sürekli dedigim hergün. Uzmanlar haftada 2 defa anal yapmanın hicbir zararı olmadığını söylüyorlar. Uzman TV de dinlemistim. Analda kötü koku cikmasi olayına gelince. Anal öncesi yapılan hazırlıkların ardından hicbir kötü koku çıkma ihtimali yoktur. Anal yapmadan önce tüm önyargılardan arınman gerek. Kesin acıyacak, kesin gözümden yaş gelicek, kesin orası ağrıyacak acıyacak korkularıyla yaparsan gercekten de öyle olur. Bu korkulardan arınman ve kafanı şuna odaklaman gerek "Ben birazdan güzel bir zevk alıcam ve erkeğimi de zevkten uçurucam" . Ancak bu şekilde zevk alabilirsin. Artı herşey tabiki kadında bitmiyor. Erkeğin de hanzo olmaması gerek. Anal yapıyorsun sonuçta. Kibar, anlayışlı ve kadının tepkilerine göre bazen hızlı bazen çok yavaş bazen orta halli yapmalı. Kadının canını ciğerini yakmamalı. Analda alınan zevk tabiki vajinal gibi olmaz onu bekleme bir kere. Fakat psikolojik ve fizyolojik tüm hazırlıklar yapıldığında analdan harika bir zevk alabilirsin. Analdan alacağın haz biraz psikolojik biraz da fizyolojiktir. İçine giren sıcak, kaygan ve gidip gelen bir et parçası (penis) bu içini gıdıklar hoşuna gider. Anal mevzusu uzun mu uzun bir mevzu. Sanırım bu kadarı yeter. Başka merak ettiklerin olursa yine sorabilirsin
Her ne kadar bir çok kadın burada ve buraya benzer mecralarda anal seks ile ilgili çok karşıt kelimeler yazıyorsada inanıyorumki bir çoğunda bunu denemiştir ya da denenmiş olsada aklından geçirmiş arzulamıştır. Ben bunu bizzat tecrübe ederek öğrenmiş oldum.
Dini ve ahlaki boyutu konuşulur tartışılır irdelenir ancak iki kişinin bu olguları ya da sonuçlarını kenarı bırakıpta bunu yapmaları gayet normaldir. Ha burada kadının zevk almamasından bahsedilmiş ama bunun sebebi de tamamen erkektedir. Konuya yabancı olmayan ve yeterince tecrübeli bir erkekle anal seks yapan kadın aksine çokta zevk alır. Bu tecrübe ile sabittir. Bu güne kadar bu konuyla alakalı çokta pozitif düşünmeyen her partnerimle bunu yaptım ve hatta sonrasında ise hep kendileri istediler. Ben istemesem bile istediler, çünkü zevk aldılar. Kadınların zevk almamasının sebebi erkeğin sabırsız ve tamamen ben merkezli olarak yaklaşması.
Hijyen açısından da erkek kadına yardımcı olmalı, olmalı ki pisikolojik olarakta hazırlanılmış olur. Buradaki en önemli husus önce rimming sonra kasların gevşetilmesi ve ön sevişmenin uzun tutulması, belkide ilk başta uzun olacak yavaşlığa sabredilmesi (erkek tarafından)
Tabi ki normal bir ilişkide aldığın hazzı alamazsın. Erkekler farklı olduğu ( hem dar hem her kadın izin bermez) için çok istiyor. Ama bu durum kadin için psikolojik biraz. Herkes filmlerde vs gordugu icin yapması gerektiği kanisina kapiliyor bence. Kadın için acılı bir durum ama:))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana göre zevkli değil anal ilişki sevmiyorum ama rimming harika kendimden geçiyorum.
bir kez lise sonda sınıftaki bir kızla yapmıştık arkadan, kızın 10 gün yürüyüşü bile değişmişti, oturmakta s*çmakta zorlanıyordu, bir daha yapmadım kızın o hallerini çektiği acıyı gördükten sonra... değmez
İşin uzmanına denk gelirsen güzeldir. İşi aceleye getirip hazırlamadan hayvan gibi giren biri pişmanlık yaratacaktır. Acıyor diyen bayanlar, Deneyimim olmasaydı yazmazdım.
Korkularını yener ve kendi vücudunu tanırsan, anal seksin nasıl yapılması ve nasıl yapılmaması gerektiğini öğrenip bilgilenir ve bilinçlenirsen zevk alabilirsin.
Ön varken neden neden arka ve bence sağlıksız, ayrıca kadın için ilerde sıkıntı kaslar gevşer ilerde kıçı tutmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Anal seks zevk veriyor diyen kadınlar analdan zevk aldıkları için zevk almıyorlar. Gerçekler acı olsa da gerçek bu. zevk almalarının nedeni başka birşey
Zevk vereceğini sanmıyorum ayrıca bir doktor olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü o bölgedeki kasların hareketine ters baskılar uygulanıyor bu tehlikeli ayrıca enfeksiyon riski çok o bölgede kanserlesme riski bile var
@sonnisim evet baya bir deneyimim oldu. Ama kadının acı çekmemesi için çok ugraşıyorum. İyice gevşemexen yaparsan acı çeker. Bir de kayganlaştırıcı kullanmanı öneriyorum.