Bana analdan girilmesi o kadar zevk veriyor ki ilişki esnasında dokunmadan bile boşalabiliyorum, ayrıca her gün canım istiyor bu normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani bu kendi isteğin her insanın kendine göre bir isteği vardır buna kimse karışamaz bazıları vajinadan girişten zevk alır bazıları da anal bu kişinin kendi tercihidir
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılGenel kanıya göre normal değil çok nadir zevk alan insanlardan birisin bunda partnerinin etkisi ve bu konuda senin zevk almana yönelik hareketlerinin de oldukça avantajı olduğunu düşünüyorum ama çok sık yapmak anüs kaslarının yapısını bozacaktır , abis kasın içeriden uyarıldığında gevşemeye yöneliktir dışarıdan zorlama noktasında zamanla kas yapısı bozulur ama bir tavsiye sık sık yapmak istiyorsan ilk önce partnerin parmaklarını kullanıp kasları içerden uyarmalı kaslar gevşeyince girmelidir
03 Yorumla
Soran+1 yılÖn hazırlığı çok iyi yapıyor partnerim o konuda sıkıntı yaşamıyoruz ama çok zevkli gerçekten her gün yapmak istiyorum
- +1 yıl
Güzel o zaman iyi zevkler bilinçli olunca sorun yok
Soran+1 yılTeşekkürler
Aslında evet normal genelde kadınlarımız korkuyor bu durum dan fakat anal dan yapınca zamanla ilişki de inanılmaz bir zevk duygusu oluyor vajinadan daha haz alıyor insan
127 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum
Soran+1 yılO da şanslı ben de ikimiz de çok zevk alıyoruz
Soran+1 yıl😂 sevgilim de böyle diyor sana doyamıyorum diyor ben de ona doyamıyorum
Soran+1 yılSevgilin var mı
Soran+1 yılBul bir tane kendine kudurun
- +1 yıl
Aslında güzel olurdu ama harbi kimse yok ki kızlara bakıyorum da hepsi birbirinden egolu bişi diyim mi cinsellik olsun olmasın kaliteli kendini bilen biriyle birlikte olduktan sonra hiçbir şey olmaz bizimkiler de gidip gidip mal lar la birlikte oluyor sonra neden o oldu neden bu oldu diyorlar
Soran+1 yılAma onlar da haklı adam akıllı kimse yok, türk erkekler hep tehtitci, bencil, zorba nadir anlayışlı var ve aile baskısı var genelde kızlarda
Soran+1 yılKaç yaşındasın? mal oldukları alinlarinda yazmıyor ki valla bu ülkede kadın olmaz zor inan
- +1 yıl
Bak haklısın doğru söylüyorsun bizim erkeklerimiz de mal gibi aynı kadın seviyor sevdiği için birlikte oluyor afedersin damga vuruyorlar o diyorlar birşeyler paylaşıyor hemen tehtit abi o kadın sana değer verdiği için bunu yaptı paylaştı neden hemen bu saçma sapan yola başvurup kendini aşağılık yapıyorsun istemiyorsa istemiyordur yani ama ben kendimi biliyorum mesela hani merak etmişim dir her zaman kendini yetiştirmiş biriyim eğitimli kültürlü biriyim sonuç da karşıma da ne yalan söyleyeyim senin gibi iyi efendi biri de çıkmadı doğrusu
- +1 yıl
Ben 27 yaşındayım inan bana hayatta çok şeylerle karşılaştım çok şeyler gördüm geçirdim uzun süreli ilişkilerim oldu ama gerçekten kadınları böyle onları üzecek erkekler çekiyor
Birde şu var örneğin sen gizli birisin sonuçta ben seni sende beni tanımıyoruz burada yorum yerine daha genel konuşabilir insanlar dimi ama buda var bizim insanımız öz güvensiz benim seni görme olasılığımızın olmadığı bir ortam da bile karşılık lı iki kişinin sohbet edeceği özel bir alana geçmek bile insanlar için bi tedirginlik hissi veriyor
Soran+1 yılÇünkü erkekler sıkıntılı bir fotoğraf atıyorsun hemen SS alıp bunu her yere yayarım bilmem ne diyorlar seni rezil ederim falan tarzı tehditler savuruyorlar onun için kızlar da böyle bir yerde konuşmaktan bile korkuyor
- +1 yıl
İşte bak şunu ayırt etmen lazım senin de birincisi o kişi nin öyle biri olup olmadığını anlıcaksın ikincisi kendini belli edecek bir şey yapmıcaksın ben mesela öyle resim vs gibi bi arayışım olmaz elbette ki karşımdaki kişi nasıl biridir nasıldır merak ederim ama bu tarz şeyler aciz inanlar yapar bakıyorum herkesin psikolojisi bozuk gibi cevizi kabuğunu doldurmayan şeyler yüzünden gerginler anlıyorum yoksa inan ki onlarca haklı olduğunuz yönler var nacizane mesela yorum yerine daha özelden sohbet edebiliriz biz bile
Soran+1 yılBenim sevgilim var öyle konuşmak istemiyorum özelden ama normalde olsan konuşurdum
Soran+1 yılYa normal konuşacak olsak konuşuruz sıkıntı olmaz ama eminim konu cinselliğe kayar ve bu bence kötü bir şey sevgilim bunu bana yapsa çok üzülürüm ve küserim
Soran+1 yıl😃 öyle olmuyo
Soran+1 yılKalsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılanalda arada fantezi heyecan olsun diye yapıyoruz seviyorum partnerim aceleci anlayışlı o yüzden zevk veriyo arkamda dolgun hissi olması hoşuma gidiyo
819 Yorumla
Soran+1 yılOff aynen öyle ama biz genel olarak yapıyoruz arada değil
Cevap sahibi+1 yılilerde büyük sıkıntı yaşarsın demedi deme
Cevap sahibi+1 yılo ne jsjs
Soran+1 yılİnternete yaz görürsün 😃
Cevap sahibi+1 yılyok artık daha neler igrenç
Soran+1 yıl😂 aynen öyle onları yapmadıktan sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılHerturlusu zarar
Soran+1 yılŞimdilik bir zararı yok😄
Cevap sahibi+1 yılBüyük tuvaletini tutamazsın sonra:) ön tarafın nesi varda hep arka
Soran+1 yılHep değil önden de yapıyoruz 😃
Cevap sahibi+1 yılSizede yok yok maşallah 😁
Cevap sahibi+1 yılGrup falan var mı
- +1 yıl
Harikasın
Soran+1 yılYok grup yapmıyoruz 😃 haha evet her şey var
Cevap sahibi+1 yılDers almak lazm :D sizden
Soran+1 yılVerelim😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılçıkayım gizliden :D :D :D
Soran+1 yıl😃 çık
Cevap sahibi+1 yılDenk gelemedik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılRektumda fazla miktarda sinir ucu mevcut
Doğru uyarım ve temas ciddi derecede haz verir
Muhtemelen bundan dolayı haz alıyorsun12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ciddi derecede haz alıyorum
- +1 yıl
👍👍
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılacıyı seven kadınlara zevk verir ve sende zevk almasını biliyorsun aslında sıksalar dişleriniz azcık hepsi zevk alacak
154 Yorumla
Soran+1 yılBence de aşırı zevkli acı bana zevk veriyor olabilir mi bilmiyorum ama bu tarz şeyler beni kudurtuyor resmen
- +1 yıl
beni de öyle :D o deliğin kocaman açılması felan :D neyse konusturma beni
Soran+1 yılHahahah tamamm tamam sustum😂
Soran+1 yılSen eşcinsel misin?
- +1 yıl
:D bir yanımda konusmanı istiyor :D:D
- +1 yıl
hayır değilim neden bunu düşündün :D
Soran+1 yılGüzel anlattın çünkü canımı çektirdin
- +1 yıl
çünkü severek yaparım işimi :D ve tiskinmem bazı ufak kazalar geldi basıma ama güldüm :d partnerimi rencide etmedim :D
Soran+1 yılAferin böyle erkeklere bayılırım her şey olur çünkü
- +1 yıl
aynen öyle :D ahh ahhh neysee
Soran+1 yıl😁 neysehhh
- +1 yıl
seni şeytan mı yolladı :d neden burada gizli konusyoruz :d bana ulaşmak istesene :D
Soran+1 yılOlmaz 😃
- +1 yıl
olmazlara yandım :D
Soran+1 yıl😂 genişleteceğim akşam
- +1 yıl
nasıl olacak peki
Soran+1 yılSevgilimle buluşacağım yani
- +1 yıl
hımmmm sadece anal mı yapıyorsunuz vajinal?
Soran+1 yılİkisi de ama anal daha çok seviyoruz ikimiz de
- +1 yıl
hımmmm zevk almayı seven insanlarsınız :D partnerin çok şanslı :d ben ise seni tanıyamayacak kadar şansıssız
Soran+1 yılZevkten titriyorum bazen
- +1 yıl
peki squirt yaşıyor musun
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
benim bir kaç partnerim yaşadı bence asıl orgazm o ama tabiki sizin ne hissetiğinizi bilemem
Soran+1 yılOnu her kadın yaşayamazmış
- +1 yıl
evet her kadında olmuyor bazen neler yapıyorum bazıların yok işemiyor :)
Soran+1 yıl😃 iyi ki değilim ama ya
- +1 yıl
yok yaa bence iyi ki deme :d yani ben seviyorum hani bir sonuç gözle görülür bir sonuç almayı seviyorum sanırım cinsellkte biraz pisliğim :d
- +1 yıl
heyyy kayboldun
Soran+1 yılBen de pisliğim merak etme😃 yok ya her yer batar öyle
- +1 yıl
batarsa batsın yansın dünya aşktan ondan tiskinen mi var :d bir yatak pedi yeter :D
Soran+1 yıl😂😂😂 hahahah sevdim seni
- +1 yıl
sevmedin sevseydin yazardın :))
Soran+1 yılSevgilim var içime sinmez özelden konuşmak
- +1 yıl
özelden de burdakineden farklı konusmayacağız ki korkma yemem :(
Soran+1 yılYa yersen 😂😂😂
- +1 yıl
ah su ihtimaller ne kadar güzel seçenekler ama yemem :D bence yazmalısın ama uzatmayacağım :D
Soran+1 yılBoş verr
- +1 yıl
verdik :)
- +1 yıl
bu arada nerelisin nerde yasıyorsun
- +1 yıl
gitmişssin :/
Soran+1 yılUyumuşum 😂
- +1 yıl
Akşama enerji topluyorsun tabi :)
- +1 yıl
Yine daldın sanırım :)
Soran+1 yılHahahah evett 😂😝
- +1 yıl
kıskançlıktan ölebilrim :D nasılda merak ettiklerim varr
- +1 yıl
neyse seni tanımak güzeldi :D çok salça oldum görüşürüz
Soran+1 yıl😃 hazırlanıp çıkcam birazdan
- +1 yıl
Ne hazırlığı :))
- +1 yıl
Günaydın ne yaptınız büyün gece bunu merak ettim :)
Soran+1 yılGünaydın 😃 haha neler neler güzel bi geceydi
- +1 yıl
Neler neler efendim neler neler :)))
Soran+1 yıl😁 tahmin edebilirsin
- +1 yıl
Tahminlerim beni yaralar :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Partnerin yönünden şanslısın demekki. Seni anala iyi hazırlayıp seninde zevk almanı sağlıyabiliyormuş. Doğru yapıldığı sürece her türlü aktiviteden zevk alman mümkün.
00 Yorumla
+1 yılNormal zevk noktalarin oradadir. Ya da aci ile zevk cok benzer seyler. Acidan besleniyor olabilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle manyak bir tip değilim sadece sert seviyorum ve anal çok zevk veriyor
- +1 yıl
Sert sevmen guzel ben de severim
- +1 yıl
Anal seven kadın candır yazarsan sohbet edebiliriz
+1 yılLumbosacral nervusların anal bölgede yoğunlaşmıştır.
14 Yorumla
Soran+1 yılO ne oluyor
- +1 yıl
Cinsel haz sinirleri.
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
sadece sana değil, sabırla acele etmeden alan herkese inanılmaz zevk verir. bambaşka bir dünya:)
06 Yorumla
Soran+1 yılNe biçim bir dünya buuuu zevkten titreten bir dünya 😋
Soran+1 yılEşcinsel misin
Soran+1 yıl😋
işte bunu diyorum istek oldugu zaman acı olmaz , kiz dogru soyluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİstek ne kelime 😃 evet acı değil zevk alıyorum
Böyle insanlar çok denk gelmiyor. Değerini bilmeliler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhergün yap çok zevkli 5 yıl sonra ismin ela diyelim b*klu ela olarak anarlar seni çünkü habire altına yapacaksın bırak cinsel hayatını normal hayatın bile altüst olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kızla anal konusunda konuştuk yapacağız gibi 3K vereceğim dedim ama bakalım kararını bekliyorum😂
051 Yorumla
Soran+1 yılVuhuuu 3k haa
Cevap sahibi+1 yılKabul ederse ben okeyim çok istekli bakalım belki parayı yukseltirim 😂
Soran+1 yıl😃 iyi bakalım size iyi eğlenceler
Cevap sahibi+1 yılIkna olursa eğer olmazsa yapacak bişey yok önden devam :)
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBen kızı nasıl ikna ederim taktik var mı:))
Soran+1 yılBenim sorumu göster 😂
Cevap sahibi+1 yılMantıklı 😂 ama bakalım gurur yapiyo sadece zevk alacağından eminiz
Cevap sahibi+1 yılIkna olmadı be s4lak 5k vericem dedim önden istediğin kadar yap diyo 😀
Soran+1 yıl😃 pü ona pü
Cevap sahibi+1 yılSrlak ya gerçekten. Yol verdim ona. Önden yapacak olsam zaten 50 tane kız bulurum :)
Soran+1 yılAnalın zevki başkaaaa
Cevap sahibi+1 yılZevkini bilen bilir zaten ben öyle hayvan gibi davranan biri de değilim neyi nasıl yapacağımı da biliyorum. Keyfi bilir valla 😀
Soran+1 yılAlıştıktan sonra hayvan gibi davranılması da hoşuma gidiyor 😂 offf kudurdum
Cevap sahibi+1 yılAlıştıktan sonra zaten Harda geçip arkaya boşalmanın zevkini ne verebilir😀
Cevap sahibi+1 yılGöte boşalınca kadın uçuyor zaten zevkten
Soran+1 yılBöyle sert sert girecek sonra birden içinden çıktığıda deliğim genişleyecek 😍😍 sonra yalatırım ama ben
Cevap sahibi+1 yılCanım zaten başlamadan da yalanmalı o delik. Alıştığında da senin dediğin gibi içinden çıkarıp dille uyarmak lazım orayı ki kız boşalabilsin. zaten popo yalamayan erkek anal yapmasin ya
Soran+1 yılHaha bence de yalanması beni çıldırtıyorrr
Cevap sahibi+1 yılTabi canım o pürüzlü delik tıkır tıkır yalanmalı bak canım çekti şimdi yapma 😀
Soran+1 yılBenim de canım çekti bayaa
Cevap sahibi+1 yılFake bir Instagram falan var mı sende oradan konuşalım?
Soran+1 yılHayır yok maalesef
Cevap sahibi+1 yılNeyse yapacak bir şey yok. Buradan devam:) peki anal da prezervatif sence kullanılmalı mi?
Soran+1 yılEvet sağlık önemli 😂
Cevap sahibi+1 yılYa o sağlık kısmı hem gay lik önüne geçmek için hem de herkes temiz değil sonuçta her analdan sonra iyice temizlenmeli penis. Peki göte mi boşalmalı dışarı mı? Sen yaparken içine mi boşalttırdın?
Soran+1 yılEvet içime boşalsın hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılBoşalmadan önce elleriyle aralayıp iyice bir yalasın. Sonra zevkin nirvanasina çıksın:) senin yaş kaç?
Soran+1 yılOfff dilini soksun, 24
Cevap sahibi+1 yılDilini sokup çıkarsın popo deliğine sen boşal ama detay şu deliği yalarken kalçanı sen aralayıp ayır dil iyice girsin :)
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yılBen 29
Soran+1 yılİçime o kadar sert girip çıktı ki bir defasında deliğim açıldı içimden kırmızı göründü biraz da kanadı o dereceydi ve o kadar zevkliydi ki bir süre titredim zevkten
Cevap sahibi+1 yılİşte o an deliğin açıldığında onu yalamalı diliyle seni uçurmalı sen iyice azdığında kalçana vurdura vurdura içine boşalıp seni rahatlatmalıı
Soran+1 yılYaladı ve çok iyiydi😝
Cevap sahibi+1 yılAnal yapan kız kadar değerlisi yok benim gözümde :) İstanbul da misin?
Soran+1 yılHayır, o kadar istiyor ki canım bazen kendimi aşasım geliyor 😂😂😂 çok daha ileri şeyler
Cevap sahibi+1 yılMesela neler istiyor Kızlığın duruyorsa ön hariç her şeyi olabilir. Grup mu istiyorsun?
Soran+1 yılHayır durmuyor, grup değil daha ileri şeyler
Cevap sahibi+1 yılHımm mesela ne gibi?
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ki gel şu 5k 'yi sana vereyim 😀
Soran+1 yılValla söylesem mi bilemedim 😂😂
Soran+1 yılSevgilim olmasa kaçırılacak fırsat değildi biliyo musun😝😂
Cevap sahibi+1 yılEhh ne yapalım şans işte. Bulurum umarım gönlüme göre biri 😀
Cevap sahibi+1 yılSöyle söyle iki muhabbet ediyoruz şurada beni şaşırtacak mi merak ettim :)
Soran+1 yılExteme şeyler 😂
Cevap sahibi+1 yılBdsm? :)
Cevap sahibi+1 yılAyakta anal üzerine tanımam ben :)
Cevap sahibi+1 yılSeni takip etmem mümkün mü?
Cevap sahibi+1 yılSelaaaam. Şöyle yapalım Sıkboğaz etmek istemiyorum seni. Soruyu silme olur da sevgilinden ayrılırsan paraya da ihtiyacın olursa bana buradan yazarsın olur mu :)
Cevap sahibi+1 yılCanım çok fena anal yapmak istiyor ayrıl artık şu sevgilinden 😂
+1 yılZvsbsbssvsh kesinlikle yaoan kızlar bahimlimoluyo ne sıklıkla yapiyon
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bunu olarak ilk defa P olarak denemek istiyorum Bana yardımcı olabilir misiniz Tavsiyelerinizi Dinliyorum
033 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi Tadına Bakmak istiyorum
Domalacağım yani
Cevap sahibi+1 yılArkadan Yemek istiyorum ilk Olacak bi Kıza Vermek istiyorum
Soran+1 yılNiye lan sen şiiişşşt niye hadi ordan
Cevap sahibi+1 yılMerak ediyorum Bende Böyle zevk almak istiyorum 😍
Soran+1 yılSne yap yaptırma 😃 o daha zevklidir senin için gay olmak mı istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılİlk defa deneyeceğim Meraktan denicem Hem Kımıldamadan Zevk almak da Harika Olmalı
Soran+1 yılBirine mi yaptıracaksın kendi kendine bir şeyler mi sokacaksin
Soran+1 yılBence deneme gay olur çıkarsın
Cevap sahibi+1 yılAslında bi Kızın Yapmasını isterdim
Soran+1 yılİsteme
Cevap sahibi+1 yılAcayip Çok Deli bi Zevki Var deme
Cevap sahibi+1 yılKız yapmazsa Erkekle Yapacağım
Erkekle Yaparsamda Bırakmam Bağımlısı Olurum
Soran+1 yılSen kendine sokmuşsun bir şeyler belli
Cevap sahibi+1 yılSenin yapma demenden Anladım
Cevap sahibi+1 yılBunu bana Yapacak bi Kadın bulmam Lazım Yoksa Erkekle denersem Kesin ib. ne olurum
Soran+1 yılKaç yaşındasın sen
Cevap sahibi+1 yılBuradan mı konuşcaz
Cevap sahibi+1 yılBana TakipAtar Mısın Gizliden Çıkayım mı
Soran+1 yılKonuşalım burdan
Cevap sahibi+1 yılNeyse Yardımcı olmayacaksın Byy
Cevap sahibi+1 yılBana Yardımcı Olacak Mısın
Nasıl Zevk Alabilirim
Cevap sahibi+1 yılCevabın Nedir
Cevap sahibi+1 yılBiliyor musun Ben bunu ilk okuldan beri denemek istiyorum..
Cevap sahibi+1 yılİlk okul 1 2 3 4 5 hangisi Olduğunu Hatırlamasamda Aynı Sınıftaki Arkadaşımla birbirimizi Yapmayı düşünüyorduk
Soran+1 yılOoohoo o yaşta başlamış olamazsın 😃
Cevap sahibi+1 yılAma istiyorduk Ve Başka bir Arkadaşla Derste birbirimize 31 Çekiyorduk Çok Acayip Hoşuma gidiyordu Bırakamıyordum
Soran+1 yılİlginç o yaşta bunları hissetmen ama madem niyetin kötü yapacak bir şey yok ne desem illa verecekskn sen😃 hayırlı olsun
Cevap sahibi+1 yılBir şey sorabilir miyim
Soran+1 yılSor
Cevap sahibi+1 yılBunu Bana Sen Yapabilir misin
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılİlk Paylaşımı mı Siler misin
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıle normal anal zevk verir
16 Yorumla
Soran+1 yılÇook
- +1 yıl
Benm son partnerimde çok zevk alıyordu vajinaldeyken öyle inlemezdi. Çığlık attığı bile olmuştu 😊
Soran+1 yıl😃 o da zevk almayı biliyormuş
- +1 yıl
Bilirdiii çok şehvetliydi günde 3 üstümden inmezdi
Soran+1 yılHaha bennn
- +1 yıl
Analseveeler böyle oluyor galiba 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılacı biber yesene bi bol bol bak ne oluyor erkeğe :D
011 Yorumla
Soran+1 yılAcı sevmem
Cevap sahibi+1 yılama.. ama... acıyla başlar, zevkler
Soran+1 yılAcı yemek sevmiyorum 😝sadece
Cevap sahibi+1 yıltamam :D
Soran+1 yılAnala bayılırımm ama
Soran+1 yılSenin de varmış içinde 😃
Cevap sahibi+1 yılyok yok daha bi dur, önce düz yapalım da nece fantezilere sıra gelecek bi bilseen :D
Soran+1 yılBana diyosun ama içinde varmış işte onu diyorum😂 zamanla benden beter olma da sonra
Soran+1 yılAman başlama başlarsan bırakamaz gay olursun
Cevap sahibi+1 yılolmam beee, 3 4 ayda bir fantezi işte. Hem kadın yapıyosa gey olmazsın ki
Soran+1 yılE vurdurmayi sevmiş oluyosun işte
- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılAnal ilişkiye girmyen zaten ben ilişkiye girdim dememli :) Zevkten komşuların geldiğini bilirim
08 Yorumla
Soran+1 yıl😃 eşcinsel misin? Ve kesinlikle öyle
- +1 yıl
Yooo asla sadece kadınlar
Soran+1 yılGüzellll
- +1 yıl
O zaman bekliyorum yazmanı :)
Soran+1 yılBeni yapan var ya 😃
- +1 yıl
Bi de beni dene :)
Soran+1 yıl😅 kaç yaşındasın
- +1 yıl
Yaşıma göre mi yazsana bi bana
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılzevki keşfetmişsin diğer kızların senden öğreneceği çok şey var :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahha öyle mi dersin kudurtuyor beni bu
- +1 yıl
kesinlikle :D:D:d
Gizli Üye(25-29)+1 yılTadını almışsın demek ki alışmışsın
811 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHiç acı hissetmiyor musun gerçekten tam olarak alıştın mi? Yoksa hâlâ acı hissi var mı
- +1 yıl
oranın tadını alan kadın ya da erkek bırakamaz dıolar
Soran+1 yılİlk girerken tam hazırlık yapılmamışsa ve kayganlık yoksa acı oluyor biraz ama güzel hazırlık olduysa zevkten başka bir şey hissetmiyorsun
- +1 yıl
partnerınkı zorlayacak kadar kalın değil demekkı
Cevap sahibi+1 yılİyiymiş o zaman sana iyi zevkler dilerim🙈🌺
Soran+1 yıl@ecstasys1155 evett
Soran+1 yıl@ecstasys1155 kalın aslında
- +1 yıl
kac yasındasın partnerın kac yasında
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😃
- +1 yıl
Harika
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal ilişki bence bağımlılık yapıyor
13 Yorumla- +1 yıl
Bende de 🤗
Soran+1 yılKesinlikle doğru
- +1 yıl
Zevkini alınca bırakamıyorum ben djdjdj, anal yapan kız yok 🥴
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılanlalda sakıncalı ve saglıklı degıl korumalı yapılarsa olur vajınan yokmu
02 Yorumla
Soran+1 yılVajinam var da anal farklı geliyor ayrıca çok zevk veriyor bana
- +1 yıl
dar olduğu için ya da zarmı var amında analdanmı yiyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu nasıl basardin?
612 Yorumla
Soran+1 yılHep merakım vardı zaten ve denemek istediğimi söyledim sevgilime o da kabul etti ilk başlarda ağrı oluyor ama zevk daha ağır basıyor, hep istiyorsun sonra
Cevap sahibi+1 yılCidimisin
Cevap sahibi+1 yılHala inanamiyorum
Soran+1 yılEvet çok ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılbir şey Soracamda
Soran+1 yılSor
Cevap sahibi+1 yıl🤔🤔🤔
Cevap sahibi+1 yılSoramam burada
Soran+1 yılNiye gizlisin sor
Cevap sahibi+1 yılYok yaa kalsin
Cevap sahibi+1 yılOlmazz
Soran+1 yılSen bilirsin
+1 yılonun tadına bakan dıgerını ıstemez dıolar hele bırde ıcıne bosalırsa
00 Yorumlaİleri yaşlarında sıkıntı olabilir tuvaletini tutamama gibi ya da diğer hastalıklar
00 Yorumla
+1 yılÖnden bu kadar zevk almıyor musun
117 Yorumla
Soran+1 yılO da çok zevkli ama anal beni uçuruyor
- +1 yıl
Anladım anal zaten yapmayı bildikten sonra zevk verir kaç yaşındasın
Soran+1 yılEvett, 24
- +1 yıl
Sevgilinle mı yapıyorsun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Oda işi biliyor tabi zevkten ucuyorsunuz
- +1 yıl
Cinsel ilişkide kaç posta bosalabiliyosun
Soran+1 yılEvet o gerçekten çok iyi hazırlıyor belki bu kadar iyi olmasa analdan bu kadar zevk almazdım, ve uçuyoruzzz. Değişiyor ama en az 2-3 defa
- +1 yıl
Ne güzel birbirinizi mutlu edebiliyorsunuz
Soran+1 yıl😊 evet şanslıyız bu konuda doğru kişiyi bulmak önemli
- +1 yıl
Tabii ki önemli kaç aydır beraber oluyorsunuz
Soran+1 yıl3 yıldır birlikteyiz ama cinsellik 2 senedir var
- +1 yıl
Anladım �ki senedir birbirimizden bıkmamanız da güzel
Soran+1 yıl😊 iyi ki
- +1 yıl
Ama yine de arkadan fazla yapmamanızı tavsiye ederim
Soran+1 yılZamanla azalır herhalde
- +1 yıl
İnşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıltek sana degil emin ol alanlar var
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de vardır
- +1 yıl
hem senin gibi zevk alanlar var hem merak edip denemek isteyenler var
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. erkekler sever senin gibi hatunu
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılHmm bence her erkek sevmiyor
Soran+1 yılAnladım istesinler bence de
Soran+1 yılGelmeliler bu zevki herkes tatmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNadir zevk alanlardansın o zamann
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmem ama çok zevkli
- +1 yıl
O zaman zevklisinnn 😄😂
Soran+1 yıl😃
+1 yılBana da veriyor ama yapan yok maalesef.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen eşcinsel misin
- +1 yıl
Hayir ne alaka? ?
+1 yılAklıma sokma şimdi dur
06 Yorumla
Soran+1 yıl😂 eşcinsel misin
- +1 yıl
Ondan değil bu aralar sexe ara verdim aklıma sokma diye onu diyorum
Soran+1 yılHe tamam 😁
- +1 yıl
Hee yaa topa benzer halimmi var resmimi koymuşum oraya yuvarlak gibimi duruyor 🤣
Soran+1 yılNe bileyim ya😂 alımlarında mı yazıyor onların buraya yazan erkeğin çoğu gay çıktı
- +1 yıl
Sende haklısın 🤣🤣
+1 yılBen hiç denemedim yani kabul ettirmedimmm
06 Yorumla
Soran+1 yılYani istiyor musun
- +1 yıl
Evet yapmak isterim ama kabul eden yok
Soran+1 yılBen çok isterimm
- +1 yıl
Ulasirsan olur
Soran+1 yılYok beni yapan var zaten sen de benim gibi isteyen bulursun illa
- +1 yıl
Umarım bulurum o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılKrmal partnerin biliyorsa yapmayı zevk verir tabi ki
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok iyi ilerliyor
Cevap sahibi+1 yılKonuşsak mı biraz?
Soran+1 yılNe konuşacağız
Cevap sahibi+1 yılBu konuda bilgi tecrübe paylaşımı hakkında
Soran+1 yılÖzelden yazamam
Cevap sahibi+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir bende zevk alıyorum canim hergun istemesi normal ya olmasi gereken bu :)
037 Yorumla
Soran+1 yılBence de 😃
Cevap sahibi+1 yılSeni burada bi ben anlarim tatlim :) en son ne zaman yaptin duzenli yapan erkeğin var mi asko
Soran+1 yılSen eşcinsel misin?
Soran+1 yılİki gün önce
Cevap sahibi+1 yılEvet canim pasif ağırlıyim ama senin icin sorun olmaz umarım ya
Cevap sahibi+1 yılDaha yeni yani :)
Soran+1 yılEvet yeni ve şu an yine istiyor canım, yo sorun değil
Cevap sahibi+1 yılBuna sevindim sen böyle konuştukça benimde canimi çektirdin ya :)
Soran+1 yılHahahhaha
Cevap sahibi+1 yılValla bak canim çektirdin ya :) bu arada nerde yaşıyorsun asko
Soran+1 yılSen düzenli mi yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılYani hafta 1 kere en az :)
Soran+1 yılHer seferinde başka biri mi yoksa sürekli yaptığın biri var mı
Cevap sahibi+1 yılGenelde sürekli yaptığım oluyor ama arada başkaları da oluyor o anki isteğime bağlı birazda tabi ama hafta 1 kere yapmazsam rahatlayamiyorum ya
Soran+1 yılHaftada 1 çok az bana göre
Cevap sahibi+1 yılEn az dedim zaten asko :) haftada 2 3 4 oluyor duruma gore hem 1 postayla birakmiyorlar ki asko :)
Soran+1 yıl1 posta ile bırakan erkek yoktur bence😃
Cevap sahibi+1 yılAhaha kesinlikie biz dur desek bile durmazlar zaten asko :) o yüzden keyif almaya çalışıyorum kendimi bırakıyorum
Soran+1 yıl😁 en iyisini yapıyorsun zevke bakk
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle:) sen peki düzenli biriyle mi yapıyorsun yoksa farkli kisilerle mi
Soran+1 yılDüzenli biriyle yapıyorum sevgilimle
Soran+1 yılZaten ikimizin de ilki olarak başladı şimdi devam ediyor birbirimizde deneyimledik her şeyi
Cevap sahibi+1 yılOhhh süper ya ;) nerde yaşıyorsun peki yakinmiyiz acaba ya
Soran+1 yılSen nerelisin
Cevap sahibi+1 yılEn güzelini yapmışsınız ya durmak yok :) bu kadar isteğe yer sikintisini nasil çözüyorsunuz ya :)
Cevap sahibi+1 yılBen istanbuldayim csnim sen
Soran+1 yılO yalnız yaşıyor ona gidiyorum ben
Soran+1 yılUzakmış baya
Cevap sahibi+1 yılSen nerde yaşıyorsun banada böyle erkek lazim ya :)
Soran+1 yıl😃aaa erkeğimi vermem uzak durrr
Cevap sahibi+1 yılAhaha ikimizi doyuramaz mi ya :) aksama kesin vermem lazim sayende :)
Soran+1 yıl😡 paylaşmam
Soran+1 yıl😃biz buluşacağız akşam
Cevap sahibi+1 yılAman paylasma ya :) umarim 1 posta atar sana bugünde tadi damağında kalır:)
Soran+1 yılKes ya pislik
Cevap sahibi+1 yılOhhh canima degsin bende aksama veririm ne var sanki :)
Cevap sahibi+1 yılNe yaptin verdin mi aşkim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynı bende öyleyim ve boşalma etkisi başka oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAcıdan zevk alıyorsundur
03 Yorumla
Soran+1 yılGaliba evet
- +1 yıl
Bir şeyleri değiştir
Soran+1 yılNeyleri, neden?
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte aradığım kız bul beni ya
07 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 seviyor musun
Cevap sahibi+1 yılSen ne diyorsun hastasıyız tokatlamalı hard falan 😄 Ne zaman anal istersen her zaman okeyim yeterki kaybolup gitme aman diyim 😄
Soran+1 yıl😂😂 ama beni yapan var zaten, hem de istediğim gibi sert
Cevap sahibi+1 yılBide bana şans versen sen sert görmemişsin 😄 Ne kaybediceksin ki öyle düşün yani
Soran+1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl24 yaşındayım ne merak ediyorsan sorabilirsin gizliden çıkayım istersen 😃
Cevap sahibi+1 yılEee seni bekliyorum yaştan mi elendim noldu 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman tost arzusuda vardır sende😅
014 Yorumla
Soran+1 yıl😃grup sevmiyorum, ben partnerimle o da benimle saatlerde ilgilenmesi grup olursa anlık olur her şey benlik değil zevkli olmaz bence
Cevap sahibi+1 yılDur gizleneyim daha rrahat konuşayım😅
Cevap sahibi+1 yılHard seviyeniz yüksek o zMan
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTemiz bakımlı bşrisinşz anlaşılan
Anal plug tavsiye ederim fantezi için
Soran+1 yılTabi temizlik bakımlı olmak çok önemli yoksa zevk almaz bence karşı taraf, evet kullanıyoruz o tarz şeyler 😋
Cevap sahibi+1 yılSen baya fantezi dolu bir kadınsın bakıyorumda😃
Cevap sahibi+1 yılBu kdar deli dolusun nasıl grup arzun yok😅
Soran+1 yılfantezi tat katıyor bence olmazsa olmaz 😄 yoo grup benlik değil cidden her şey olur ama grup istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum sizi😃
Peki en çılgın fantaziniz nedir?
Soran+1 yılAnala meyve vs sokup sonra da onu yemesi çok hoşuma gitmişti bir defasında 😃 iğrençlik seviyorum ben
Cevap sahibi+1 yılNasıl bşr meyve😃
Soran+1 yılÜzüm sokmuştu 😝
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
+1 yılNormal
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni de bulsa böylesi keşke.
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılAnal seven hatun candır çünkü. Bayılıyorum
Soran+1 yılBen de bayılıyorum anala
Cevap sahibi+1 yılNe güzel. Bulamadım böyle birini.
Soran+1 yılİlla bulursun
Cevap sahibi+1 yılBu yaşa gelip bulamadıysam bundan sonra zor be.
Soran+1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl36
Soran+1 yılEvli misin
Cevap sahibi+1 yılHayır değilim
Normal zevk meselesi, keyfine bak
10 Yorumla
+1 yılartık alışmışsın sen
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
deliğin genişlemedi mi bari
Soran+1 yılÇok değil biraz
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğrudur Harun abi
00 Yorumla
+1 yılAcı vermiyormu
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır zevk veriyor ama iyi hazırlamamışsa partnerin, o zaman senin vay haline partner çok önemli
- +1 yıl
Haklısınız
- +1 yıl
olay burada bitiyor zaten
Soran+1 yıl@Bukowski_ist Aynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir herkesin zevki farklıdır
02 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum 😊
- +1 yıl
☺️☺️
En çok sevdiğim ya
03 Yorumla
Soran+1 yılBayılıyorummmmm
+1 yıltam benlik ya
010 Yorumla
Soran+1 yılYaptın mı önce
- +1 yıl
çok denedim ama sadece 3 kız alabildi diğerleri zırladı
Soran+1 yılBüyüklükle alakası yok biliyor musun sen iyi hazırlık yapmamış olabilirsin benim sevgilimin de büyük ama bana çok zevk veriyor
- +1 yıl
zaten büyük diye alamadılar demedim :) ama büyük de :D :D neden bilmiyorum alanlar aldı alamayanlara ssaksoo devam ettim son postayı anal yerine sorun bende de olabilir
Soran+1 yılZamanla deneyimlerin artar zevkten uçarsınız sonra başta biz de baya acemiydik
- +1 yıl
bugün benimkilerden birisi gelecek bana akşam ona denicem daha önce hiç yapmamış
Soran+1 yılİyi hazırla, yala yut😃 parmakla falan ondan sonra gir hemen hayvan gibi dalma
- +1 yıl
sen de iyice beni amatör yaptın ha beni tanısan kendi haline gülersin kime ne anlatıyorum allahtan eline düşmüyorum bunun diye ;) ;)
Soran+1 yılBilemiyorum
- +1 yıl
Eğer ki bilmek istersen...
+1 yılNiye
010 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
- +1 yıl
Sert istersin bide
Soran+1 yılEvet sert istiyorum
- +1 yıl
Çok tatlisin🤗
Soran+1 yıl😊 teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica kim o şanslı acaba😊😊
Soran+1 yılSevgilimi mi soruyorsun
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılE sevgilim😂
- +1 yıl
Sustum
+1 yıl:) nadir birisin, hangi şehirdesin?
08 Yorumla
Soran+1 yılBence her kadın zevk alır bundan zevk almamak mümkün değil
- +1 yıl
:) herkes farklı ve birbirine zıt açıklamalr yapıyor :) yapana da bağlı galiba
Soran+1 yılÇok bağlı
- +1 yıl
Böyle bir f. b. isterdim
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
f. ck buddy isterdim senin gibi
Soran+1 yılZevkten kudurmak istiyorsun herhalde
- +1 yıl