Karakteri iyiyse ciddi düşünür müsünüz yoksa takılır mısınız
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karakteri iyiyse ciddi düşünür müsünüz yoksa takılır mısınız
Bu sorundan da anlaşılacağı gibi maalesef şu anda cinselliknyaşayan birisini sonra hiçbir erkeğin ciddi olarak istemeyeceği sadece takılmak isteyeceği gibi bir algı var. Bunu yapanlar da var yok değil ama erkeklerin hepsi değil.
Bekarete zar odaklı önem veren erkekler sen dürüst olup doğruyu söylesen de kabul etmeyeceklerdir. Zar odaklı bakmayanlar dürüstlüğün sebepli karakterine odaklanıp ciddi düşüneceklerdir. Hiç önemsemeyenler için zaten konunun bir etkisi olmayacaktır.
Yani senin iletişim kurduğun erkek bu üçünden hangisine dahilse ona göre olacak sana llan tabrı ve yaklaşımı.
Eşim evlenmeden önce anal ilişki yaşamış birisi bunu bana dobra dobra anlattı.. ben de doğruluğuna dürüstlüğüne aşık oldum.. vajinal ilişki yaşadım deseydi de yine de onu bu sebeple kabullenirdim...
İnsan cinselliği manfaat veya para için yapmıyorsa benim açımdan sorun yoktur. Ancak şu da var, cinsellik yaşamak demek illa bu evliliğe dönüşecek demek de değildir.
Cevap
23Cevap
Evet ama genelde erkekler kabul etmez ederim der etmez kime söyleyeceğine dikkat etmen gerhe
Bence anlat sonrada anladığında çok büyük rezalet çıkar zaten seviyorsa sorun etmez burdakilere bakma aptallık dediğine
Bence de öyle en baştan mı demeliyim yani daha tam bağlanmadan yoksa onun beni tanıyıp ondan sonra mi demem lazim
Ya adımı çıkarırsa bu kız bakire değil derse cevremdekilere o zaman daha kötü olmaz mi
Tamam sağol
Mevzu evlilikse asla ama asla söyleme diktir , kegel egzersizleri yap daral, sonra elime erkek eli değmedi de geç git.
Bir kadının cinsel ilişki geçmişi, onu seven bir erkek için önemli olmamalı, ama gel de bunu ataerkil kafalı, sığır Türk erkeğine anlat...
Benden önce cinsellik yaşamış olabilir. Sorun yok.
arkadaşım geçin artık bu tavsiyeleri yaşamayan kaldı mı geçmişine değil Geleceğine sahip çıkın
şimdiye kadar kimse için takılmadım.. umursamam bile
Düşünürüm kimle kaç kere nasıl yaptığı umrumda olmaz yeter ki dürüst olsun
Hoslanirsam begenirsem anlasma olursa tabiki sorun etmem bizde yasadik yani sonuctaa onemi yokk
Durüst olma bence o kunuda dürüst olmak aptallık olur.
Ama belli olur ki sonradan daha kötü olur
Senin karakterini seven düşünmez zaten ama açıkça söylersen ister istemez kafasında kurar
Ama evlendim farz et bakire olmadığım anlaşıldı ne olacak sormayacak mı o zman rvet yaşadım diyince yine kuracak
Bak şunu anlatmaya çalışıyorum Adam getçekten seviyorsa tutup ilk gece şeyinde kan var mı yokmu diye bakmaz ya da ya ben zarı hissetmedim demez düşünmez yani bu tamamen karşındakine bağli. Ama ben birisiyle birseyler yaşadım dersen illaki kurt düşer
Tamam anlatmicam o zaman
Kardeş kendi fikrini kendi yorumunda yaz
@cemsay tamam
Sanane sahibimisin resmen kıza yalan at diyon inşallah sana boyle 10 kişiyle grup yapmış a*mi go*tü dağıtmış fol*los olmuş ağzını yalanla yıkamış sigara içmekten agzi kokan guldugunde Broadway motoruna dönen kadinin sigilli aidsli kadının biri denk gelirde dünya kaç bucakmis görürsün
Kardeş benim sabrimı zorlama s.. kt. r git dedim dimi
Senmisin sahibi babası gibi tehdirkar yorum yapiyorsun dava. r
Fikrini söyle s. kt. r git
@cemsay güldürdun ya 😅 zaten abiyi ciddiye almadım ki ben kimseyi kandiramam yalan söylemeyi hiç beceremem abinin dediğini yapmam için vicdanımı sokmesi lazım sonuçta o kişiyle ömür geçecek aynı yastığa baş koyacaz vicdanım susmaz biliyorum
Sende beni güldürdün de inşallah dediğin gibi olur dogruyu soykeyince alnından öper dürüst olduğun için 😀
Elbet biri olur karşımdaki kişi tertemiz olmayacak sonuçta
Insallah öyle olur
Evlilik için acele etmem hatta düşünmüyorum bile ama flört sevgili olurdum
Anlat kardeşim elbet seni kabul edicek biri çıkar yalanla hiçbir yere gelemezsin elbet çıkar kokusu ve sonradan daha kötü olur
Ulan evet diyen yuzde 79 güzel kardeşim lan yoksa a*m peşinde mi kosuyonuz
Geçmişe takılı kalmamak gerekirb
Sadık olacsksa olabilir
Evet ederim ama ne yaşadı bilmem lazım
Sen misin bu dürüst olan kişi
Etmem
Kabul ederim
Yalanı sevmem
Benim için bir kriter değil
Etmem
Onla alakalı degil zhsn duygu istemiyorum
Evet olurum