Cinsel Yaşam Cinsellik hayatınızı başkasına anlatır mısınız? mlkclb123 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Cinsellik hayatınızı başkasına anlatır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Seks iki kişi arasında yaşanan özel bir durumdur. Özel şeyler özel kalmalıdır. Anlatılmasını etik bulmuyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Anlatmam. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her şeyi değil ama benden tavsiye almak istiyolar o zaman örnek olsun diye biraz anlstıyorum misal bazı kadınlar bu konuda çok soğuk ve isteksiz ama nasıl senin gibi olabilirim diye soruyolar 3 3 Yorumla kkartalgibii +1 yıl Çok mu isteklisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kkartalgibii yani var biraz Yorumla kkartalgibii +1 yıl Yaz ozmaan bakalım nekadar isteklisin neler yapabiliyorsun görelim Yorumla
MehmetBilir Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Niye anlatalım tamam bazen üstü kapalı şaka yollu konuşuruz ama detay olmaz. 1 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkek adam yaşamış oldugu ilişkiyi ortalık yerde kimseyle konuşmaz. Konuşuyorsa onun adamlikla alakası olmaz. Gevşek herifin biridir 3 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Anlatmama genelde nadiren yuzeysel belki nadir bir iki kisiyle konusurum 1 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Hayır. Çolmeski bi iki hşkayeyi bi iji kadına anlatmışımdır sadece 0 0 Yorumla
theNitroZeuss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Anlatılmaması lazım bence ancak kadınlar hep dedikodu yaparak anlatıyor bu şeyleri. 0 0 Yorumla
Solmez034035 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Partnerim, ben ve Allah arasında kalır 1 0 Yorumla
ManisaDelisi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl benimle yaşanılan benimle kalır, anlatmam 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Ağzı gevşek ruhu kardeşim değilim çok şükür 0 0 Yorumla
Onur50Nev Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl Genelde kadınların yaptığı bişey diye biliyorum 0 0 Yorumla
BaseCamp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl anlatılmaz sadece yaşanır ve orada kalır 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. her şey herkese anlatılmaz 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Anlatmam özelim o benim. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. hayır anlatmam 1 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Duruma göre 0 0 Yorumla
SSvermiştim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. asla tabiikide 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır asla 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Aslaa 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Asla 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Konuyu konusalim 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evliler anlatmaz 1 0 Yorumla
AtesliPrens03 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Anlatılmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Seks iki kişi arasında yaşanan özel bir durumdur. Özel şeyler özel kalmalıdır. Anlatılmasını etik bulmuyorum.
Anlatmam.
Her şeyi değil ama benden tavsiye almak istiyolar o zaman örnek olsun diye biraz anlstıyorum misal bazı kadınlar bu konuda çok soğuk ve isteksiz ama nasıl senin gibi olabilirim diye soruyolar
Çok mu isteklisin
@kkartalgibii yani var biraz
Yaz ozmaan bakalım nekadar isteklisin neler yapabiliyorsun görelim
Niye anlatalım tamam bazen üstü kapalı şaka yollu konuşuruz ama detay olmaz.
Erkek adam yaşamış oldugu ilişkiyi ortalık yerde kimseyle konuşmaz. Konuşuyorsa onun adamlikla alakası olmaz. Gevşek herifin biridir
Anlatmama genelde nadiren yuzeysel belki nadir bir iki kisiyle konusurum
Hayır. Çolmeski bi iki hşkayeyi bi iji kadına anlatmışımdır sadece
Anlatılmaması lazım bence ancak kadınlar hep dedikodu yaparak anlatıyor bu şeyleri.
Çok güven varsa belki
Partnerim, ben ve Allah arasında kalır
benimle yaşanılan benimle kalır, anlatmam
Ağzı gevşek ruhu kardeşim değilim çok şükür
Genelde kadınların yaptığı bişey diye biliyorum
yok gereksiz neden anlatayım
anlatılmaz sadece yaşanır ve orada kalır
Karşılıklı olursa severim
hayatta anlatmam anlatandan da hazetmem
her şey herkese anlatılmaz
Anlatmam özelim o benim.
Niye anlatıyım, erkek adam yapmaz