Bana göre seks para karşılığı bile yaşanmış olsa bu eylemi yapan kişiler arasındaki özel bir durumdur ve başkalarına anlatılmasını kesinlikle etik bulmuyorum.

Bana göre seks para karşılığı bile yaşanmış olsa bu eylemi yapan kişiler arasındaki özel bir durumdur ve başkalarına anlatılmasını kesinlikle etik bulmuyorum.
Seks hayatı kişisel ve özel bir konudur. Bu nedenle, paylaşma kararı tamamen bireye bağlıdır. Bazı insanlar özel hayatlarını başkalarıyla paylaşmayı tercih ederken, diğerleri bu tür konuları tamamen gizli tutmayı tercih eder. Eğer böyle bir durum hakkında konuşulacaksa, güven ve karşılıklı saygı her zaman ön planda olmalıdır.
Biz kadınlar aramızda ara ara mutlaka anlatır, danışır ya da bilgilendiririz. Oda en yakınlarımızla. burada aslında amaca bakmak gerekiyor. Erkekler değer vermediklerini anlatıp onlar üzerinden hava yapıp egosunu tatmin ederken değer verdiklerini saklayıp, kimseyle paylaşmıyor. Çünkü diğer erkeklerde o gözle bakabilir, ne de olsa erkek. Aksine kadınlarda önem vermediği gereksiz bulduğu şeyleri anlatmıyor, konuşmaya değer bulmuyor, kendi bile düşünmüyor. Ama onlar için önemli, konuşmaya değer buldukları şeyleri birbirleriyle paylaşıyor, gerekirse danışıyor, ya da heyecanlıysa anlatıp rahatlıyor.
Mesela en yakın arkadaşım ve ben durup durup bu konuyu konuşup açmaya can atmayız. Ama ayda bir bir konu olur, birbirimizin hayatını zaten biliyoruzdur örneklemeler yaparız, ne kadar oldu konuşuruz, işte hangi partnerin nasıldı kıyaslamaları yapılır. Bazen bir gece buna ayrılır, uzun uzun tecrübeler paylaşılır. Birbirimizi asla bunla yargılamayız. Paylaşmış oluruz daha çok şeyi ve belki içimizde tutamadıklarımızı.
Elbette öyle tatlım. Kadınlar heyecanlanır ve paylaşmak ister
Öyle bi hayatım yok ama olsaydı da hayir anlatmam gereksiz ve mantıksız bir sey bunla övünüyor çoğunluk ama çok saçma 😂 bence 2 kişi arasında olan bir şey özeldir millete ne yani
Hiçbir zaman anlatmam.. konuştuğum veya ilişki yaşadığım bir kadınla aramızda olacak her şey özeldir ve sır olarak kalmalıdır
Doğru olan da budur kadınla yaşadığı özel durumları anlatmaları erkekliğe adamlığa yakışmaz yayan çok var ama
@KelebekBlossom bununla övündükleri için yayıyorlar işte
@KelebekBlossom ben anlatmadığım gibi bir başkasından da duymaktan nefret ederim.. banane kiminle ne yaptığın , yani çok saçma sapan muhabbetler
Haklısın doğrusu bu🙏
@KelebekBlossom 👍 doğrudan ayırmasın Allah
Evet😓ben evlenip ayrıldım kimseyle olmadım ama empati kurmalı insan bu kötülüğü pisliği yapınca rezil edince anlatan kişi rezil olmuş oluyo aslında
@KelebekBlossom onun sana çamur atarak kendini aklamaya çalışması zaten onun ne kadar karaktersiz ve rezil olduğunu gösteriyor.. kimse seni bu konuda da ayiplamaz , ayrıca böyle zavallı bir varlıktan kurtulduğuna sevinmelisin.. sen herşeyini ona vereceksin ömrünü ve sevgini o ise sadece şikayet edecek ve ayrıldıktan sonra seni bu konuda kinayacak insanlara şikayet edecek öyle mi!!! Sen mi döversin yoksa ben mi!!
@Gabriel_Pasternak aynen öyle, ben de dinlemeyi sevmem ve anlatan cok fazla sonrasinda birde sana da sorarlar ya senin oldu mu yok ilk ne yaptin falan diyorum ki sanane ya hu seni ne ilgilendirir böyle yapinca da kucumsuyorlar veya hic yasamayani da kucumsuyorlar gülüyorlar falan hala milli olmamis hahaha falan diyorlar sanki başka işimiz yok ve cok buyuk bir seymiş gibi bı gıcık oluyorum 😂
Cevap
29Cevap
Anlatamam ki 🙄 denesem de olmaz insan nasıl anlatcak
Genç jenerasyonda anlatanlar o kadar çok ki artık :(
Anlatış biçimini canlandıramadım 😄 partnerin her yaptığını her tonu mu anlatcaz ne saçmalık
Geçen günü uzun bir aradan sonra belediye otobüsüne binmek durumunda kaldım. 18-20 yaşlarındaki gençler ulu orta birbirine çevresinde kimlerle nasıl seks yaptığını anlatabiliyordu. Üstelik anladığım kadarıyla hepsi de sınıf arkadaşı. Bahsi geçen herkes birbirini tanıyor gibi görünüyordu.
Ayrı ayrı buluşma zahmetine katlanmasalardı toplu bir görüşmeyle halolurmuş aslında nasılsa gizli saklı yok
Hayır, mahremiyet çok önemli benim için.
Seks iki kişi arasındaki en büyük sırdır gadası
Şöyle oldu böyle oldu diye değil de problem olduğu zaman fikir verebilecek arkadaşımdan yardım alırım
🗯🗨🗯
O dediğin dert dökmek. Seksin içeriğini, kimin kime ne yuaptığının ayrıntısını anlatanlardan bahsediyorum. 👽
Bende hayır diyorum o zaman 🗯🗨💬
Hayırda hayır vardır diyorum. Hayırlısı olsun 👽
Olsun olsun
Olur tabi. Duruma göre olursa ekime olmazsa kadıma demeyi de bilmek lazım 🤣
Öğrenirsiniz canım bilmeyene
Bu yaşta buralara gelmişsiniz vakit ayıriyorsunuz 😃
Biz bildiklerimizi paylaşıyoruz. Nasibi olan alır, nasibi olmayan da Süleyman Demirel’i alır 👽
Abdurrahman Çelebi değil miydi o 😀😀😀
O başka hikaye. Süleyman Demirel siyasette Baba diye bilinirdi 🤣🤣
Ona yaşım yetiyor canım
Hatırlıyorum az çok 😀
Ben doğduğumda İsmet paşa hayattaydı. Tarihe dair her naneyi bilirim 🤣👽
Tarih sevmem evet büyük eksiklik ama
O zaman size hürmette kusur etmemek lazım 😀
Taaabi caaanım. Arkeolojik eserim ben. İsmet paşayla Çerkez Ethem itişirken ben de Karabekir paşayla tavla atuyordum. O derece 🤣🤣🤣🤣
Hürmetler efendim o zaman
😀😀😀
Hürmet bizden efenim. Daha birçok sorum var güzel yorumlarınızla müşerref olmayı bekliyorlar. 👽
Teşekkürler Teşekkürler
Sorular güzel evet de bende cevap verecek kadar tecrübe var mı tartışılır 😀😀😀
O zaman bencelerime beklerim. Tecrübe yoksa da bilgi sahibi olursunuz 👽
Hay hay efendim
Biz buradayız, bekleriz efendim. 👽
Biz her zaman gelmiyoruz ama
Size uğrarız efendim
Peki, en güzel akşamlar sizlerin olsun 👽💐
Bilmukabele efendim
Hürmetler
anlatmam sanirim. gidipte mesela bir sorun olunca aileye anlatan var. eğer bir sorun varsa ya eşle ya da doktora gidilip konuşulmalı. aile doktor mu yardımcı olabilecek shshdg
Anlatmam anlatilmamasi gerek sağlıklı biri anlatmaz saçma ayıp bişey bukadarida yogğğ artık yani
Anlatmam ya neden anlatayım kendi partnerimi neden bir başkasına hayal ettireyim mi ettirmem
Özel hayata girer ne olursa olsun soylenmemeli yasandi ve bitti olarak gorulmeli kisiler arasinda sakli kalmali kesinlikle
Yani alakasız olanları anlatırım, o bile yüzeysel. Alakalı olanları da çok çok yüzeysel.
Erkekler karısı ile olan özel hayatını bir başkasına anlatmaz ama kadınların çoğu anlatır
Anlatacağım bir şey yok orta da seks de sevişme de yok
Kesinlikle hayır hem kendime hem partnerime saygısızlık.
Arkadaşlarıma anlatırım sevgilimle olsa, eşimle olsa anlatmam
Sevgilin ya da eşin dışında ki insanlar ne oluyor da onları anlatırı diyosun onlarda sevgilin flört ettiğin ilişkin
Sevgilinle birgün evlenirsen nasıl olacak?
Bütün arkadaşların sizin özelinizi her ayrıntısıyla bilecek. Belki daha fazlası da olacak, onlar da anlatıp yayacak.
Evlenmiyeceğim kişileri anlatırım sadece
Çok büyük bir problem yoksa anlatmam elbette
Hayır doğru bulmuyorum doğru bir şey de değil zaten
asla anlatmam. sevgilidme olsa fbym de olsa sadece ben bilirim kiminle yattığımı
Sanalda mı reelde mi 🤷♂️
Sanal veya reel fark etmez.
Aldatmak yok aslaa o nerden çıktı
Cinsel hayatım yok
@Aytac03 değilim evlenip ayrıldım kimseyle olmadım
@Aytac03 ha haaa 😀😀ben bakireydim eski eşim de bakirdi yolu herkesin açık olsun
Evet kız kıza bazen samimi olduguma
Hayir asla anlatılmaz
Mahremiyet sonuçta anlatılmaz bence kimseye
gerek yok
Paylaşmak güzeldir :)))
Mesir macunu yesin
Hayir sadece partnerle aramızda kalir
anlatmam anlatılmamalı anlatanı da sevmem
Ozel konular aranızda kalmalı.
Seks hayatı diye bir hayatım hiç olmadı ki
Anlatirim herkrse
Yaşanılan her şey 2 kişi arasında kalmalı.
Kimseyi ilgilendirmez sırlarım
yasarsam anlatmam
Kadinlar anlatiyor erkekler anlatmaz
Anlatmam
Hayır
Hayatta
Anlatmam
anlatan deyyusdur.
İmkansız
Hayatta anlatmam
Anlatmam
Yok gizli :))