Cinsel Yaşam Cinsel hayatınızı başkalarıyla paylaşır mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 yakın arkadaşınızı anlatır mısınız neler yaşadığınızı kimlerle yaşadığınızı? Cinsel hayatınızı başkalarıyla paylaşır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl hayır cinsellik benim yaşadığım kadınla aramdadır bu geçelik olsa da ömürlük olsa da böyledir o an özeldir ve sadece o iki insanın arasında kalmalıdır 0 0 Yorumla
Badboyalways Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl 33 yaşım bu güne kadar kimseye anlatmadim anlatmicam bize ters kadınlar anlatabilirler ama sahitte oldum 0 0 Yorumla
devletbaba34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl sen burada bu soruyu gizli sormuşken biz neden dökelim özelimizi demi bira bencilce olmuş 0 0 Yorumla
DJACUN Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Bu Benim Özelim her şey 4 Duvar Arasında Kalır Kimseyede Anlatmam 👍😉 0 0 Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. evlenecegim kizla konusuyorum o da anlatmali tabi 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Erkekler değil ama kadınlar bunu yapıyor diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
YLVKZ Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl anlatılmamalı ama bunu kadınlar çok yapıyor sonra anlattığı kişiyle kocası işi pişiriyor 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. erkekler anlatmıyor ama kadınlar anlatıyor genelde 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl kadınlar anlatıyor hem de en ince ayrıntısına kadar 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Olsaydı anlatabilirdim. Duruma bağlı. Karşımdaki kıza bağlı vs. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kimseye anlatmam bende gizli kalır böyle şeyler 0 0 Yorumla
34Derbeder34 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Kızlar belki anlatır ama bir erkek asla anlatmaz bence 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. paylaşıyorum. çok güvendiklerimle. izleyici oluyorlar 0 0 Yorumla
SezginAkın Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Paylaşmadım, ama şöyle tanımadığım biriyle paylaşasım var. 0 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl böyle şeyleri kimseyle paylaşmam. özelim sonuçta 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yok ki neyi anlatayım 😊 0 0 Yorumla
AşkDoktoruyum1 Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 87% +1 yıl İkili ilişkileri kimseye Anlatmam 0 0 Yorumla
OmenTonrimDidim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Önce olması lazım sonra paylaşırım 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kimseyle paylaşmam 0 0 Yorumla
akılsızçaylakk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl ben anlatmam ama cogu arkadasim bana anlatiyor 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sırdaşımla paylaşırım. 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır anlattmam 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Paylaşmam. 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. hayır paylaşmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sadece bir arkadaşım var o da evli... Peki sen? 1 2 Yorumla bahartanci +1 yıl Ciddi misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @bahartanci derinlemesine değil yüzeysel olarak Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. yok artık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
hayır cinsellik benim yaşadığım kadınla aramdadır bu geçelik olsa da ömürlük olsa da böyledir o an özeldir ve sadece o iki insanın arasında kalmalıdır
33 yaşım bu güne kadar kimseye anlatmadim anlatmicam bize ters kadınlar anlatabilirler ama sahitte oldum
sen burada bu soruyu gizli sormuşken biz neden dökelim özelimizi demi bira bencilce olmuş
Bu Benim Özelim her şey 4 Duvar Arasında Kalır Kimseyede Anlatmam 👍😉
evlenecegim kizla konusuyorum o da anlatmali tabi
Erkekler değil ama kadınlar bunu yapıyor diye düşünüyorum.
anlatılmamalı ama bunu kadınlar çok yapıyor sonra anlattığı kişiyle kocası işi pişiriyor
erkekler anlatmıyor ama kadınlar anlatıyor genelde
kadınlar anlatıyor hem de en ince ayrıntısına kadar
Olsaydı anlatabilirdim. Duruma bağlı. Karşımdaki kıza bağlı vs.
kimseye anlatmam bende gizli kalır böyle şeyler
Kızlar belki anlatır ama bir erkek asla anlatmaz bence
paylaşıyorum. çok güvendiklerimle. izleyici oluyorlar
Paylaşmadım, ama şöyle tanımadığım biriyle paylaşasım var.
Yaşadıklarım bana ozel
Bazen kız arkadaşlarımla paylaşıyorum
Hicbir zaman anlatmam
Özel yaşanan özelde kalır
böyle şeyleri kimseyle paylaşmam. özelim sonuçta
Yok ki neyi anlatayım 😊
Godôş muyum yavrum ben
İkili ilişkileri kimseye Anlatmam
Önce olması lazım sonra paylaşırım
kimseyle paylaşmam
Evet saklamam yani dürüstsen senle bile paylaşabilirim açıkçası
ben anlatmam ama cogu arkadasim bana anlatiyor
Sırdaşımla paylaşırım.
Genellikle kadınlar paylaşır
Orsp plan anlatır bence
Buradaki birkaç kadına anlattım sadece
Kimseyle paylaşmam
Hayır anlattmam
Paylaşmam.
hayır paylaşmam
Özelim bana özeldir sadece
Asla anlatmam
Niye paylaşayım yahu
Ne münasebet.
Sadece bir arkadaşım var o da evli... Peki sen?
Ciddi misin
@bahartanci derinlemesine değil yüzeysel olarak
hayır tabiki
evet paylaşırım
çok saçma
yok artık
Asla anlatmam