Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKızlar çok paylaşır en ince ayrıntıyı bile bir birlerine anlatır erkekler hoşlanmadığı bir bayanı anlatır hoşlandığı ve sevdiği bir bayansa böyle muhabbet yapmaz ardaşlarından biri sorarsa tersler ya da girmeyelim bu konulara şeklinde bir şey söyler konu kapanır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatımda en inanılmaz cinsel deneyimimi 3 sene önce yaşadım ön sevişme uzun sürdü ve cidden çok iyiydi sonra vajen kısma geçtik ama kızın cinsel organı inanızmaz dardı sokamadım bi türlü kızda bakireliğini kendi bozmus mast esnasında sokunca kaçıyor sokunca kaçıyor aşırı sinirlendim üstüne bastırdım evire çevire düzdüm kız sonra dediki aşırı zevk aldım ama beni kitlemen hoşuma gitmedi başka türlü kaçıyosun dedim sonra kız her dakika beni arıyor seks bağımlısı oldu manyak hala bile selam vermesem hemen koşar😂😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
+1 yılHayir.
cidden anlamsiz. daha ne kadar düşebilir bir insan merak ediyorum. iki kişi arasında yaşanan böyle özel şeyleri ne kadar yakın arkadaşın olursa olsun niye paylaşırsın ki? saçmalık.
bir konu olur (cinsel bir problem vardır, sana sorar ya da sorarsin) tavsiye alırsın / verirsin okey. ama bak yatakta böyleydi biliyo musun diye anlatmak ucuzluk.
ozel hayat diye birsey oldugunu bilmek lazim, neyi ispatlamaya calisiyosun yani hic sevmem boyle tipleri ki konuyu acan olursada durmam uzaklasirim gereksiz insan muamelesi gosteririm.160 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek gecelikler yapar evliler yapmaz.
Reklam filmi mi çekiyorlar eşlerini malzeme yapsınlar. Sonuçta evlenmişsiniz bitmiş ne yaşayıp yaşamadıklarınız kimseyi alakadar etmez.
Bir makina alırsın senin olur arkadaşlar sorar makina ne işe yarar iş görürse onlar da kendilerine yenisin alırlar yoksa sendeki nasıl iyimi diye soran sendekinde gözü vardır, sen nasıl kullanıyorsun diyenin de aklı yoktur kendi alsa napacağını bilmez.
Her kes anasının karnında öğrenmedi sonuçta zamanla öğreniyorsun. Belki neler yapılmaz zarar görmesin diye akıl alırsın ama uygulamazsın ne malum fesatlığından yanlış yönlendirmiş ola bilir.10 Yorumlaben anlatmam
neden anlatayım
bu ikimizin özelidir
başkalarınınkini de dinlemek istemem
banane
anlatanlar bana hep değişik gelmiştir
ne alaka yani
yatak odası maceralarını bana neden anlatıyorsun40 Yorumla
+1 yılBenim mahremim sonuçta ne kadar yakında olsak söylenmemeli
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet. Mesela ben ilk kez biriyle birlikte olmadan once en yakin arkadasimdan taktik almistim. Baska arkadaslarda benden. Normal bir sey bence
1323 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim detay mı veriyim allah allah nasılı mı var bu işin
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim iyi sordugum bir soruyu soyleyeyim o zaman. Üstte olursam alta göre farkli bir zevk alir miyim :D
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim ılk kez yapacak kizlara tavsiye asla denemesinler. Alışılmış bir durum olmadigi icin hepsini bir anda hissetmek hem canimi yakti hemde cok tuhaf hissettim. Once alismak lazim
O yuzden bir sure altta kalmaya devam :D
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim bilmem bunu sevgilime sormak lazim
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim yok ya 1 yıldır birlikteyiz toplasan iki elin parmagini gecmez. Bir halttan anladigi yok embesilin
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim o kulvarlarda pek becerikli degil aşık olmasam çoktan tekmeyi basardim
Cevap sahibi+1 yıl@sonnisim yok canım kalsın hiç 31 malzemesi olasim yok
- +1 yıl
Haha sonuniyidi 😂😂👌
- +1 yıl
😂😂😂😂 çok güzeldi
- +1 yıl
Aynen kapak diye buna derim 😂🤦
- +1 yıl
Tebrkler gorus sahibi
Cevap sahibi+1 yıl@bondbg :D
Kesinlikle hiçbir şekilde paylaşmam ve kimsenin cinselliğini duymayı da sevmem bana itici gelir özel bişi çünkü bu hani karşımdakini kullanıp anlatamam anlatan tipler tamamen gösteriş amacı güden tiplerdir
20 Yorumla
+1 yılHayır paylaşmam , biride bana anlatmasın kimsenin özel hayatını merak etmiyorum.
70 Yorumla
+1 yılKadınlar evli olsa da, bekar olsada her türlü anlatır. Ama erkekler sadece, kaşar olan kızları anlatır. Gerçekten sevdiği kadınla olan, ya da evli olduğu kadınla olan cinsel yaşamını, anlatmaz. Bu mümkün değil.
20 Yorumla
+1 yılYanı gerektiği kadarını paylaşıyorum ama detay vs vermem özel kalmalı biraz kişiler arasında gibi geliyor bana
51 Yorumla- +1 yıl
detay derken
+1 yılHic kimse paylasmiyor ama ifşa siteleri agzina kadar dolu :) espri bi yana erkekler genellikle ciddi olmadigi kisilerle ilgili konusur, kizlar ise hemen hemen bir cok konuyu en yakin arkadaslariyla paylasir.
10 Yorumla
+1 yılAnlatmam, sevmem böyle şeyleri..
Tavsiyede bulunabilirim sadece, o kadar..10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılBen kız arkadaşından ayrılmış üzülen arkadaşıma.
Eze eze ilişki nasıl olur ders verdim
Barışacaklarına emindim içime doğdu
Ve verdiğim taktiği çok beğenip yenilerinden feyaz alayım diye peşimde koşuyo.
Çok memnun kaldılar.00 Yorumla
+1 yılEğer anlatmamı isterse ve samimi bulduğum güvenilir biriyse anlatırım
52 Yorumla- +1 yıl
her ayrıntısını anlatırmısın
+1 yılasla özel anları anlatmam. ama bilgi vermek açısından kendimden bilgi aktarmadan normla önerilerde bulunurum. özel yaşamımı mahremimimi kimsey anlatmam. o alçaklıktır yahu
11 Yorumla- +1 yıl
@duygusalhatun34
teşekkür ederim
+1 yılYaşadığım bir özel deneyimimi kimseye anlatmam erkek adam dediğin ağır olur sağda solda namusunu haysiyetini anlatmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet hatta eşlerimizin özel yerlerini çekip atarız 😊
76 Yorumla- +1 yıl
Yok artık harbi mi
- +1 yıl
Haha 😂😂
- +1 yıl
Bi kadın arkadaşlarına evli bi adamla ilişkisini anlatmış... kadınlara dert yanıyormuş... vay gününe Hatice nin nasil dayanıyor kocasina diye... çok büyükmüş hahaha
evliler hep bekar kızlara anlatiyorlar... evli ablalar masal anlatir gibi anlatir evli adamlarsa uygulamali anlatmaya calisir...
ama bekar erkeklere anlatmiyorlar😁00 Yorumlaonlar ıcın neden ozelımı arkadasıma acayım eksıklık gıbı hıısederım ınternet denen sey varken ya da sanalda bır erkege ya da kıza acılmak varken dılersen ekle
00 YorumlaYaşamadim ama yaşarsam da paylaşmam o benim özelim. Kimse de bana anlatmasin tiksinirim.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Paylaşmam.. bence iki kişinin arasında olanlar özel olmalı. Ama biri tavsiye isterse biliyorsam neyi nasıl yapması gerektiğini anlatırım..
10 Yorumlaya ilkse paylaşılır ama tutup da her ilişkimi anlatacak değilim yapan arkadaşım var mıydı vardı dinlerim de sıkıntı değil orası
11 Yorumla
+1 yılYok niye paylaşayım özelimi ama tavsiye babında söylenevek bir şey varsa ayrıntıya girmeden söylerim.
10 Yorumla
+1 yılBanane! Kendileri bulsun i. nelerin! Erler meydanı, hodri meydan 😄 Manitayla özelimi paylaşmam, etik değil 👍
10 Yorumla
+1 yılHayır, hoş değil. Anlatmaya çalışan olursa da dinlemem.
20 Yorumla
+1 yılBu özel bir konudur. Gevşekliğe gerek yok bence. Bu da özel kalsın.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nasil anlatcak ki yatakda beni cok guzel becerdi mi diycek
10 Yorumla
+1 yılZamanında birlikte olduğum kadın paylaşmış işyerindeki en samimi olduğu arkadaşına, sonra faydasını görmüştüm.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evlenmeden önce paylaşırdım ama evlendikten sonra hiç paylaşmadım
10 YorumlaPartnerimle yaşadığıklarımı anlatmam. Ama taktik isteyene veririm tabi :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yakin arkadaş isek arada siktigimiz kizlari konuşuruz. Ama tanıma sansi olmayan eski ilişkileri.
00 Yorumlasanirim bu konuda kadinlar daha paylasimci birbirleriyle. ben paylasmiyorum kimsyle
00 Yorumla
+1 yıleskide bi ıspatlama cabasına girerdim ama artık hic konusmam böyle seyleri kimsyle
04 Yorumla- +1 yıl
Büyümüşsün demek ki hehe
- +1 yıl
@ilaydaefsun yani insan olgunlastıkca sacma ve yanlış oldugunu anlıyo tabiki
- +1 yıl
E yani mantıklı bir şey değil bunu paylaşmak
- +1 yıl
@ilaydaefsun paylasmak derken tabiki isim vermeden yasadıklarımı tecrübesiz birine aktarmak bilgi akışı diyelim yine birilerinin ismini vererek degil tabiki
+1 yılÇevremde acan çok var ama benim için bunlar Pandora'nın kutusunda durur
00 Yorumlaevet paylaşırım :) özellikle baskın ve dominant bi kadınla olduysam :)
00 Yorumla
+1 yılPaylaşacak bir deneyimim yok olsaydı yine anlatmazdım kimseye, bunlar özel şeyler ve özel kalmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHa böyle yaptım böyle oturttum böyle domalttım ne varsa her şeyi anlatıyorum tecrübe edinsin fukaralar
00 YorumlaBaEn çok heyecanlı birimi olduğunda üstü kapalı
81 Yorumla
+1 yılHayır asla bu benim özelim sonuçta
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkeste paylaşmam demiş :)
O zaman bu ulu orta paylaşılan seks fantezileri neyin nesi?10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOrada olan orada kalır. Paylaşacak olsam kitap yazar para kazanırdım bu durumdan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbısexuel bıreyım ve ılk ve ondan sonrakı deneyımlerım erkeklerle oldu o yuzden pek paylasacak degılm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlarla paylaşırım ama hemcinslerime sırrımı vermek istemem🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılEvet hepimizin hoslandigi zevk aldigi durumlar vardir ve paylasiriz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyle ustune cikacam verecem pirasayi verecem pirasayi
10 Yorumla
+1 yılEşimle yaptığım şeyi arkadaşlarıma mı anlatayım? Ne saçma bir soru bu
10 Yorumlakimle ne yaşadığım kimseyi ilgilendirmez, herşey bende saklı kalır
00 Yorumla
+1 yılYakın arkadaşımsa anlatırım.
31 Yorumla- +1 yıl
Hmm ne kadar yakn mesela
- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılevet paylaştıklarım var
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHazzi verecek olana anlatirim arkadasa anlatmam sen bana o hazzi verecek olsan sana da anlatirim misal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece çok yakın arkadaşım ile yüz yüze iken
10 Yorumla
+1 yıladam olan adam paylaşmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYardımım olacaksa neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılpaylaşmıştım zamanında
14 Yorumla- +1 yıl
Nelerini
- +1 yıl
Sizene.
+1 yılArkadasi birak babamin ogluyla bile paylasmam
10 Yorumla
+1 yılHayır özelimi kimseye anlatmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler bunu pek yapmaz ama kadınların yaptığını duydum