Cinsellik hakkında açıkça konuşmak bazen zor olabilir. Sen partnerinle bu konuda ne kadar açık olabiliyorsun? İsteklerini ve sınırlarını nasıl ifade ediyorsun?

Cinsellik hakkında açıkça konuşmak bazen zor olabilir. Sen partnerinle bu konuda ne kadar açık olabiliyorsun? İsteklerini ve sınırlarını nasıl ifade ediyorsun?

Bu konuda bir problemim yok😄
Yaşım sebebiyle zorbalayanlar oluyor. 18 yaşından sonra kişi cinsel hürriyete sahip diye biliyorum ben ama, yanlış biliyorum demekki😂🤣
Kaç yaşına kadar cinselliği ayıp, pis bir şey olarak görmeliyim😂?
Açıklık kavramına bağlı bu.
Şöyle benzetme yapayım.
Marketten ped aldınız. Pedi, normal bir poşete koyarak evinize gittiniz.
Hiç bir sorun yok değil mi? Siyah poşete sarıp koynunuza soka soka, utana sıkıla götürmenize gerek yok değil mi?
Bir de şöyle bir örnek vereyim.
Marketten ped aldınız. Pedin ayıp olmadığını belirtmek amacıyla pedi elinizle havada sallamaya ve "ped almak ayıp değil, ben bugün regl oldum, herkes bilsin!" Diye bağırmaya başladınız.
İnsanlar size garip garip bakacaktır. Ped aldığınız için değil, yaptığınız hareket gereksiz ve saçma olduğu için.
Ben birinci örneğim. Yani cinsellik benim için normal. "Yeri geldiğinde" konuşmam da normal.
Ama insanların gözüne soka soka, cinsellik konusunda tan tun, apaçık ve yersiz muhabbet etmem.
karşımdaki kişinin bu konuda ki açık olmasına bağlı bir durum, bu konuda kendimi sınırlayan biri değilimdir ama karşımda ki insan bu konuda açık değilse benimde bu konuda kapalı kalmama neden oluyor
Cevap
26Cevap
konuşurum eşimle
Cinsellikten çok uzağım, beni tanıyan arkadaşlarım bu bezlerde tarağım olmadığını iyi bilirler.
@Serenia çok içmişsin ondandır, azcık azalt şu mereti 😝
@Serenia o ne öyle be incir reçeli duygu gibi 😂😂
Ben konuşuyorum gayet açık. Millet neyinden kaçıyor bunun anlamıyorum hele öyle tip kizlar var ki direk engellenesi
Ok yaydan çıktıktan sonra acayip pisleşiyorum, sadece inlemek dışında sesi çıkmayan kızı da sorularla konuştururuyorum
Hayatın oldukça özel bir bölümü olduğu için konuşmuyorum
Baya açık konuşuyoruz istediğimiz her şeyi birbirimize söylüyoruz
Her şeyin bir sınırı vardır limit arttıkça sıkıntı yok
Tüm isteklerimi söyleyemiyorum tabi, belirli sınırları gözetmek gerekiyor.
Yani eğer yattiğim bi kadinsa onunla bu konuları konuşmaktan çekinmem
Fazlasıyla açık konuşabilirim ama artık tercih etmiyorum
cinsellik hakkında bilgim pek yok ve kimsede konusmadım ama konusmakta istiyorum
ben gayet açığım. ayrıca latin ya da yabancı kelime de kullanmam direk türkçe
Karşımdaki hanım ne kadar açık ifade severse o kadar
Partnerimle konuşuyorum bir yere kadar fakat devamı gelmiyor. Çıkmaz bir durumun ortasındayım
Karşındakine bağlı değil erkekler ile konuşmam zaten
Eşim beni şaşırttı ve başka birilerinden yatakta bahsetti
Çok açık konuşabiliyorum.
Kişisine göre çok açık olabilirim
Tamamen açik konusabiliyorum sorun gormem ki
Herşeyi konuşabilirim
Gerçekten mi 🥰
Hiç çekinmem 💁♀️
Çok açıkkk
gayet açık.
açık Seçik konuşurum
Konuşurum