Sormak istediğiniz merak ettiğiniz konularda çekiniyor musunuz?
Hiç utanmam yok hiç vah
Hiç utanmam yok hiç vah
Bu karşımdaki insana bağlı. O rahatsa ben de rahat olurum, o değilse ben buyum ayağına yatıp asla rahat konuşmam. Cinsellik konuşmayı sevmeyen birisi ile de asla konuşmam. 3-4 yıldır sohbet edip de tek kelime cinsellik konuşmadığımiz arkadaşlarım var.
Ben cinsellik konuşmam ki.. yani benim umurumda bile değil cinsellik konuları herkesin aklı fikri cinsellik de olmuş zaten başka konu yok sanki. bu yüzden de kimseyle konuşmazdım sevgilimle bile konuşmayı istemezdim bundan önce çok konu var çünkü konuşacağımız..
Ben her konuyu cinselliğe bağlar mısınız diye sormadım zaten 😂
Zaten sordular demedim ki :D yani kendimce fikrimi söyledim insanlar hakkında böyle düşünen kim varsa yani
Teşekkür ederim :)
Rica ederim 💖
🌹🌺
Çekinecek bir şey yok kendi adıma konuşmak gerekirse.
iPhone kamerası nur getirmiş yüzüne ay memoş
Teşekkürler canım :) 80 kiloya kadar düşünce böyle oldu :)
Kaç kiloydun
97 belki 100 olmuşumdur :D
Hey masallah
Sağol ya :D
Rica memos
Cevap
45Cevap
Kiminle konuştuğuma göre değişir bu durum. Herkesle konuşulmayacak kadar özel benim için.
Tabi kiiii
:)
Soracağım kişiye bağlı olarak değişir. Her önüne gelenle konuşmam, konuşabileceğimi düşündüğüm kişilere aklıma gelen herşeyi sorabilirir
Utanılacak bir şey yok
Oldukça rahat biriyim
çok utanıyorum günümüz karaktersizleri ile aynı kefeye konmaktan çok korkuyorum ama karşımdakiler bunu anlıyo bi şekilde ve ilk onlar açıyo konuyu çok şkrrr şkrrt
Çok utanıyorum diyen çocuk cinsel konuya 1.7b cevap yazmiş komik
Neden çekineyim ki doğanın kanunu bu doğar büyür yer içersin gezer tozar ve oda yaşamak gibi ihtiyaç sonuçta ürümek zevk almak eşler arasında mutluluk zevk almak
Ne kadar sorarsan o kadar iyi tanırsın ne kadar tanırsan o kadar zevk alır ve tâbi karşındakine zevk vermiş olursun yani iletişim önemli
Sosyal medyada utanmadan cevap veriyorum soruyorum ama reelde kimin nasıl tepki vereceğini bilmiyorum
Çekiniyorum evet her konuyu rahatça konuşmak istiyorum ama yanlış anlaşılma korkusu sebebiyle konuşamıyorum... maalesef:(
Normal şeyler bunlar seks de hayatın içinden bir şey
zaten birçok sorun cinsellik konuşulmadığı için çıkmıyor mu
Herkesle konuşabileceğim bir konu değil benim için.
Valla benmde. Insaniz sonucta dunyaya bir defa geliyoruz nedir yani. Hallah hallah
Herkesle konuşmam , özel şeyler Özel kalmalı
Rahatım sıkıntı yok, ne ben rahip ne sen rahibe. 😂
Aşırı rahatımdır. Hayatımı da anlatırım fantezilerimi de.
Cinsel yol ile dünyaya gelmişsim neden utanayım kalk ekranı sağ çevir sevişeceğiz😮
Elbette herkese karşı rahat olmam olmakta istemem lakin sormak istediğime rahatım.
Normal bir olay olduğu için, normal yaklaşıyorum, çekinmem…
Cinsellik konularını konuştuğum birileri yok. Açıkçası olmasınıda istemiyorum. Sonra araya soğukluk, gevşeklik giriyor
Konuştuğunuz kişiye göre değişir bence herkese her şey anlatılmaz:) Bu konuları konuşabileceğini düşündüğünüz kişilere açın cinsel muhabbetleri sonra çok saçma sapan kişilere muhabbet gitmiş olabilir.
Ben pek sevmiyorum bu konuları konuşmayı. Direkt uygulamaya dökmek lazım ağzım laf yapacağına başka yerlerim iş yapsın :)
Herkesle konuşulmaz bu özel konular..
Rahat olurum muhtemelen
Hayır utangaç değilimdir
Kişiye göre değişir
Rahatımdır konuşurum
Sürmek gerek wma biraz çekince oluyor
O konularda hiç cekinmem
Eğer kadın evli ise evet
fazlasıyla. Çekinme yok. Relax
Kiminle konustuguma bağlı.
Öyle ayıp şeyler konuşmam ben asla
Neden utanayım, bunlar normal şeyler