Cinselliği yaşamak ya da hakkında konuşmak , fantezileri yaşamak ve bahsetmek konusunda rahat mısınız? Sınır tanımaz mısınız yoksa insanlardan ve toplumdan çekinir misiniz?

Ben asla çekinmem dürüst olarak cevap veririm eleştiriye de açığım. Karşımdaki kadını mutlu ve tatmin etmek için her şeyi yaparım sınır tanımam 😏
Kanka ben de öyleyim de maalesef istediğimiz gibi bir kadın bulamıyoruz
Partnerimle konuşmak isteklerimizi konuşmak fantezilerimizi birbirimize anlatmak ne yapınca çok zevk aldığımızı söylemek senin kalitesini daha fazla arttırıyor
Cevap
33Cevap
Cinsellikte sınırım yok , rahatım ama özelimi paylasmam ulu orta. Sonuçta en güzel , gizli kalması gereken şey.
Aşırı rahatta değilim aşırı çekingen de değilim. Nabza göre şerbet nabza göre hareket. Çokta yakın olduğum bir konu değil.
Kocama rahatım toplumda değil
Tanıdığım hiç bir kadına kocamı anlatmam cinselliğimi döner kocaman göz koyar
Çekinme değil mevzu tedbir
Anlatmam bana anlatan oldu.
Kadın azgn diye uzaklaştım bence anlatmamalı 😀😀
Vala mesafe koydum iyi ki koymuşum aradan seneler geçti bir fark ettim kadın benim kocaya kuyruk sallıyor kimse kimseye özelini anlatmasın
Geçen 2elti birinin kocada iş yok diğeri hava atıyor şoyle kulağımı ısırıyor böyle ısırıyor. Ne oldu kadın dedıkı tayt giymiştim kaynım tamirci geldi diye bize geldi. Adam taytla görünce kadını arkadan dayamış sonra kıvırmıs kızar diye niye böyle şeyler giyiyorsun diye. Kaynı dayamış resmen yanlış anlatmak etrafta çok aç kadın erkek var,
Elti eltinin kocaya göz koymuş kocasıda kadına dayamış elbise üstü sonra kadını suçlamış tayt giyme bidaha demiş
Eltimin kocası kulağını yiyor benim pısırık haftada bir kere 5dakşka diyordu
Kız benimki değil bunlar başka kocaları ikiz birde diyor. Dedim belki onunki de bamya diyor ki yok karısı baya memnun
Olabilir ben kocamın sucugunu kimseye anlatmam 😀😀
Ben unursamam çok rahatımdır her şeyi tüm açıklığıyla konuşabilirim.
evet söylediğim tüm konularda büyük ölçüde rahatım uygun ortam ve kişilerle konuşurum ya da yaşarım
Ben oldukça rahatım. Ama bu işlerin en zor ve en yargılı olunduğu ülkeler sıralamasında ilk 10 a girer Türkiye.
Rahatlık derken icraat mi konuşmak mı vs.. ? İnsan gibi oturup konuşulabilir bazı konular, illa biyerlere çekmeye gerek yoktur.
Super rahatım
Oldukça
Kısaca BDSM Master ım
Çekinmem ama çok gizli tutarım.
Son derece rahatım. Utanılacak bir şey yok.
Evet cinsellik konularında gayet rahatımdır...
rahatım
deneyelim
Evet
Rahatım
Rahatım çekinmem
Utanma sıkılmaz yok sınırsızcs yaşamak isterim
Bazen
Her şeyin yeri var zamanı var
Partnerime karşı rahat olurum sadece
Bundan rahatsız olmayan herkesle konuşabilirim
Gayet rahatım rahat partner tercihim
Evet gayet rahatım