Sosyal medyada yeni biri olarak soruyorum …. bu nomalleşti mi sizce? Çinsellik konuşmayan var mıdır…. Konuşmak gayet normal mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sosyal medyada yeni biri olarak soruyorum …. bu nomalleşti mi sizce? Çinsellik konuşmayan var mıdır…. Konuşmak gayet normal mi?
Maalesef bu devirde herkes konuşuyor karşı tarafla hemde tanıyor ya da tanımıyor fark etmez (tabi herkese ait etmiyorum) eğer karşındaki kişi sevgiliniz veya kocişinizse konuşa bilirsiniz istediğiniz kadar. Yok eğer değilse çok çok çok yalnış bir şey.
Çokta yeni birisi sayılmazsın.
En doğru zaman da sevgilin ile konuşabilirsin bence, eğer o da isterse. Bana göre güzel ve normal.
Yıllar sonra yeminimi bozup girdim … ilk defa … sosyal medyaya karşı biri olarak ….
2ay falan oluyordur gireli ….
Sevgilim yok….. ama yorumun için teşekkür ederim
Neden böyle bir karar aldın ki?
Bir bakalım dedim ne varmış burada bu kadar ….
Yemin etme sebebini merak ettim.
İdealist bir gençlik grubumuz vardı almanyada kolejde …. Facebook’a karşı olan…. Sosyal medyanın kimseye faydası olmadığını savunan…. Öyle sosyal medyasız büyüdüm herkese tavsiye ederim
Sosyal medya'ya hayatı kaçırmamak için gir. Siyasetçiler ile ilgili çok ifşalar dönüyor. Kendini geliştirmeni sağlar.
Haha kendimi geliştiremezdim bu kadae bence sosyal medyam olsaydı inan bana …. 1 üni daha az bitirmiş olurdum bence ….
Ama burdayım artık faydalı faydasız i * here
Okul olduğu zaman çok zaman ayıramıyorsun doğru.
normal
Cevap
6Cevap
Çinsellik konuşmak doğru değil
Sadece kocamla konuşmak normal de gerisi yanlış bana gore
Cinselliği hayatındaki kişi ile konuşursun. Özel bir mevzudur. Toplum içinde veya başka insanlara konuşmazsin
Yani giderek büyüyen ekonomilerine ve işgücü potansiyeline bakarsak konuşmamak için bir sebep göremiyorum, gayet normal.
Uzun süreli ilişkide konuşman bence normal. 2 günlük tanışdığın biriyle normal değil tabii ki
Anladım ….
Normal olup olmaması, kiminle konuştuğuna göre değişir
Gizliyim konuşuyorum o yüzden
Normal demi …
Cinsellikte o çinsellik olsa duramazsın
Hahah o ne demek
Cokta konuşmak normal değil
Çok az ayrımı nasıl oluyor…
Whats the line?
Çinsellik ne yanhehdheh
Baya tanıdık dan sonra ama sırf zevk için olmamalı
Normal değil