Cinsel Yaşam Cinsellik konuşmak kötü bir şey mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Bence değil Sizce? Cinsellik konuşmak kötü bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bencede değil galiba hiç sıkılmadan yapacağım hep bişey 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. bence de değil ve hatta aksine normal ve sağlıklı bir şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gayet doğal bir şey ihtiyaç istek sonuçta ve konuşurken de zevk alınan bir şey 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. cınsel sağlık olarak iyi olabilir 1 0 Yorumla
chnyldzz266 Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl doğru zaman da odoğru insanla aklın ve kafan rahatsa bitince kötü degıl 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Neden kötü olsun ki doğal bişi bence 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bencede.. Yorumla aku14 1 yıl O zaman bizde konuşalım mı hahahaja Yorumla aku14 1 yıl Fırsatı kaçırmayım dedim ama sanırım kaçırdım ) : Yorumla
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. yani konuşulamlı tabikide dozunda ihtiyaç halinde 1 0 Yorumla
вʟαcкנαcк Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kötü olsa Türkiye'nin 90m nüfusu olmaz seviyoruz 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bencede degil amasyada 0 0 Yorumla
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 73% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişiyor bu 0 0 Yorumla
İyibirsi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 91% 1 yıl değil ben eşimle KS hesabi açtık bu yüzden 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bunca insan kötü olduğu için mi konuşuyor? 0 0 Yorumla
X_x16 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl manevi acidan kötü sadece 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla X_x16 1 yıl Çünkü günah ve ruha zarar veriyor Yorumla
İzmirlicocuk30 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Hayir sucluluk mu hissediyon 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok bazı insanlar öyle diyorda Yorumla İzmirlicocuk30 1 yıl Rahatca konuş bence Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır neden kötü olsun ki 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. neden kötü olsun 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Harika bişey 0 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hayır değil 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok kötü 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bencede değil konuşmak istersen çekinme söyle 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Bencede değil galiba hiç sıkılmadan yapacağım hep bişey
bence de değil ve hatta aksine normal ve sağlıklı bir şey
Gayet doğal bir şey ihtiyaç istek sonuçta ve konuşurken de zevk alınan bir şey
Biraz konuşsak fena olmaz aslında merak ettiklerim de var
cınsel sağlık olarak iyi olabilir
doğru zaman da odoğru insanla aklın ve kafan rahatsa bitince kötü degıl
Neden kötü olsun ki doğal bişi bence
Bencede..
O zaman bizde konuşalım mı hahahaja
Fırsatı kaçırmayım dedim ama sanırım kaçırdım ) :
yani konuşulamlı tabikide dozunda ihtiyaç halinde
Kiminle konuştuğun önemli
Kötü olsa Türkiye'nin 90m nüfusu olmaz seviyoruz
Bencede degil amasyada
Kişiden kişiye değişiyor bu
değil ben eşimle KS hesabi açtık bu yüzden
bunun cevabını yıllar önce verdim
Hayır çok zevkli ve harika bir şey :)
Bencede degil cok hosuma gidiyor
Sapıklik olmadığı sürece sorun yok
Güzel be sessiz sessiz nereye kadar
Bunca insan kötü olduğu için mi konuşuyor?
manevi acidan kötü sadece
Nasıl
Çünkü günah ve ruha zarar veriyor
Hayir sucluluk mu hissediyon
Yok bazı insanlar öyle diyorda
Rahatca konuş bence
Hayır neden kötü olsun ki
Değil tabıkı 😀
neden kötü olsun
Değil
Harika bişey
Bence çok iyi bir şey