Daha çok kadınlar çekiniyor galiba. Sorularda da dikkatimi çekiyor genelde gizli cevap veriliyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Daha çok kadınlar çekiniyor galiba. Sorularda da dikkatimi çekiyor genelde gizli cevap veriliyor.
Aslında çoğu insanın cinsellikle ilgili ya sormak istediği, ya da söylemek istediği şeyler var. Ancak rahatsız edilmemek ya da olumsuz algılanmamak adına içine atıp söylemez. Burada ise, kimliği gizli olduğu için rahatlıkla dile getiren çok insan var. Bazıları birileri ile iletişime bile geçiyor.
Cinsellik konuşulduğu zaman bende anında soğuma oluyor. Sevmiyorum. Çünkü ; belki de farklı bakış açısından. Eğer ki arkadaş kazanmaksa bunun belli çizgiler doğrultusunda saygı ve edep çerçevsşde konuşulur. Sevgili veya evlenmek niyetli olsan da bunun konuşulması bence hiç uygun olmaz. Aslında şöyle sonlandırayım. İnsanlar konuşacak konu bulamadıklarından bu tür saçmalıkları konuşuyorlar. Ben o konu olunca iletişimi anında kesiyorum. Basitlik.
Çok doğru..🌸
Kadınlar bilerek gizli soru soruyor ve sorulara gizli cevap veriyor. Çünkü burada bakıyor sorulara cevap verenler kimler , özelden yazıyor ve biz bilmiyoruz kim kimdir. Çok fena burası bakma ben özelden sohbet etmiyorum.
Cevap
46Cevap
Ben cinsellik konuşmayı sevmem. sadece ileride eşimle konuşurum o kadar.
Yani bunu bende anlamıyorum. Zaten kimse kimin kim olduğunu bilmiyor herkes anonimken kimden çekiniyoruz ki üstüne birde gizli üye olarak sormak.
Şöyle ki anonim olanlar takiplestikten bir süre sonra tanisabiliyor daha yakindan tanişabiliyorlar. Bu ihtimalleri yaşayanlar artik gizli cevap veriyor basit kadin gibi görünmemek için sanirim. 🫠
Hayır, gayet doğal olan bir konuda konuşmaktan cekinmem, ama bu özellikle evlilerin cinsel hayatını eşine dostuna anlatacağı anlamına gelmemeli
Igrenc bence de
Evet
Aşık olduğum kişiye karşı çekinmem diğerleriyle konuşmak istemediğimi söylerim direkt.
Karşımdaki kadın çekinirse çekinirim çekinmezse çekinmem. Genelde ortama uyum sağlamamla tanınıyorum :D
En tehlikeli tipler.
Yani öyleyiz evet ama sonuçta karşıdaki kadına bir zararım yok ki. O istemezse konusu 10 yıl açılmaz yani. Tabii bu halim sayesinde istediğim kişiyi etkileyebiliyorum.
Ben çekinmem de, ben konuşuyorum diye benden çekiniyorlar😄
Nasıl yani pdmxlzls
Gizli cevap veriyoruz çünkü profilimize bir sürü abaxa doluşuyor
Kimse çekinmiyor aslında ama özelden yapılması daha uygun oluyor kadınlar için çünkü erkekler beklenti içerisine giriyor genelde
Hayır çekinmiyorum, bir de burada anonim olduğumuz için daha da kolay oluyor
Hayır doğma sebebimden niye çekineyim. Hepimizin hayatının önemli bir yerinde sonuçta
Çekinmem, her cinsellik konuşanı seks istiyor diyede etiketlemem. Cinsellik mantıklı insanlarla konuşulur her kişiyle konusulacak konu değil.
Ben cekinmemde önemli olan karşı ciňs partnerimin buna hazır olması o hazır olmadık ca her zaman ters teper 😉
yiooo görselde kadın kendini çok açık ve net şekilde ifade etmiş bence. fazla argoya gerek yok.
Cinselliğin c sini görünce öcü gibi davranıyorlar... sadece bizim ülkemize özgü bir şey.
Konusup konusmamak cok umrumda degil. Onemli olan yasamak
Dingillerle muhattap olmamak için genelde gizli üye olarak cevaplarım.
İçimde kalıp kanser olacağıma söylerim daha iyi 😂😂🤷♂️🤷♂️🤷♂️
hiç konuşmam karşımdaki konuşursa sogurum ve biter
Hayır neden cekineyim ki karşımdaki istedikten sonra
Evet açılıp konuşmak güzel konuştukça açılır açıldıkça guzellesirsin
Valla mesajlarda olay öyle değil pek, teke tekte çok cesurlar 😁
Kadınlar çekinmekte ćok haklı, ben asla çekinmem. burada da, birebirde de...
Ben de kızlardan kaçıyorum istek olmasına rağmen 😂
Cinsellik de her konu gibi konuşulabilir bir şeydir. Ama karşıdaki kişinin de buna katılması ve bazı şeylerin denk olması gerekir.
Kadınlar rahatsızlık edilememek için gizliden cevap veriyor olabilirler
Hayır çekinmenin doğru olduğunu düşünmüyorum
çatır çutur yaptığım şeyi konusmaktan neden çekineyim
Herkese konuşamayacağını kesin onu hissetmek gerekiyor
Cekinmemek lazım aslında
evet. evlenmeden olmaz. konuşulmaz bile
direkt konuya girerim konuşurum
Çekinmem. Kadınlar çekinmekte haklı.
Cekinmedim hiç bugune kadar
Çekinmem.
Aynen😅
asla ;)
Çekinmem direk söylerim
Çekinmem hoşuna gider
Neyinden çekineceğiz
asla
Neden
psıkologum
cınsel seylere acıktan cevap yazınca yanlıs anlasılabılırım cekıncesı var
Anlıyorum mantıklı..
hayır doğal bi şey
Ben çekinmiyorum
Çekinmem
Çekinmem.
Yine yazıyordum 😎.
İmaj mı bozulur 😛?
Moderatör olmama rağmen bir tane sapık peşime takılıp "Seni koklamak istiyorum." gibi şeyler yazıyordu yorumlarda 😹. Kölem olmak isteyen de vardı 😹.
Kaka mı kokuyorum deseydim acaba 😹?
Kaka 😹.
Yok cekinmem ya sen
Sen utaniyonmu cekiniyonmu peki😊
Çekinirken ama açılınca bomba
Hayır
hayır çekinmem sen peki
Çekinmem
Hayir, çekinmem
Sen çekiniyor musun peki?
cekinirim
Hayır