Cinsellik muhabbetlerinden neden kaçıyorsunuz? Cinsellik konuşan herkes sapıksa cinsellik neden var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKonuşulacak bir tarafını söyle bakalım olayı sextinge getirmekten başka bir amaç gütmüyor çoğu kişi senin gibi.
Kaç cinsel hastalık hakkında bilgin var
Kaç dünyada yaşanmış Kriminal cinsel suçlar hakkında bilgin var
Kadın anatomisi hakkında ne kadar bilgin var
Kıyafet renk uyumu ve bunlara bağlı kadında oluşan hissiyatlara analizin var.
Daha bir sürü şey sayarım sana cinselliği bilimsel ve istatistiksel konuşmayıp kadınları zevk aracı olarak kullanacak dürtülerle yaklaşınca neden konuşsunlar
Karşılıklı kendileri dahil etmedikten zaaf olarak göremedikten sonra özel hiç bir şeyin peşine düşmedikten sonra kadınlar öcü değil elbette konuşur yeterki konuşmayı bilmek lazım06 Yorumla- 1 yıl
Benim sexting amacı güttüğümü nerden çıkardın?
- 1 yıl
Analiz sonuçta benim saydığım konular aklına bile gelmeyecekti bilimsel konuşacaktım mı diyeceksin
- 1 yıl
Ben öylesine soruyorum birader senin benim hakkımda böyle düşünmeye ne hakkın var? Şahsıma yazdıklarınla alakalı durumu çözemedim
- 1 yıl
Soru başlığına göre karar kıldım bir çok kişide böyle anlayacaktır kendini ifade etmemişsinki detayda
- 1 yıl
Şahsına hakaret yok burada. Onuda Belirteyim düşüncelerde de özgürdür insanlar kategori cinsellik ve konuşulmak istenen cinsiyet kadın olunca sapık değiliz ibareleri yer alınca
Doğru düzgün detayda olmayınca analiz yapmak doğal bir şey.
Ayrıca diyorsun ya neler konuşacağımı bilmiyorsun diye onuda belirtmemişsin soru olarak yönettim yorumumda doğal olarak varyasyonlar devreye giriyor. - 1 yıl
Öylesine sordum cevabını başta yazsaydın detaya daha açıklayıcı olurdu soru için.
Bunu yorumlaşarak alınca netlik olmuyor sonuçta soruyu gören kızlar ve erkekler doğal olarak bakış açısı olumsuz olur.
En İyi Cevaplar
Herkes kaçıyor haklısın ama bu kadınlardan ya da erkeklerden kaynaklı değil hepimizden kaynaklı.. 😉👍 kızlar konuştuğunda kaşar, aranıyor gibi ithamlarda bulunuluyor.. erkekler konuştuğunda sapık, abaza gibi ithamlarda bulunuluyor.. bunun sebebi bize bu konuyla ilgili doğru düzgün bişey hiç anlatılmadı.. kadınlar göğüsünün ve kalçasının boyutuna şekline bakıyor cinsellik denince, erkeklerde penislerinin boyuna.. 😂 bu kriterler olunca cinsellikte iyi olunmuyor.. ve en önemlisi bu konuları konuşmak bizim toplumumuzda ayıp.. 😂😂😂 umarım düzeliriz.. sadece bu konuda değil her konuda düzeliriz..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılHaha kızlar s harfini duysa kaçıyorlar 😆 Zengin seksten bahsedince ne kadar kuğ adam oluyor Fakir bahsedince seksten sapık Ruh hastası oluyor hocam eğer kadınların sözlerine itibar ediyorsan vay hâline ömrün geçmez senin😆
10 Yorumla
1 yılniye güvenip konuşsunlar ki sevdiğin ve senin için özel biriyse konuşursun kızlar da haklı şey yapmayın hemen
00 Yorumla
1 yılKonuşma sende boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılneden konuşalım?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği