1 yılEvlilkten önce cinsellikle işim olmaz. Evliliğe karşı değilim ama resmi nikâhlı bir evlilik ilede işim olmaz. Günümüz k. a. n. unları ile erkeğe atılmış en büyük kazıktır resmi nikâh. Eşitlik denen bir şey yok. İllede evlilik olacaksa i m * nikâhı kafi benim için.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Sağlam kız nasıl bir ilkel tabirdir yahu. Tersine evlilik öncesi yaşanmalı ki çiftler birbirlerine ten anlamında da uygun mu baksınlar ona göre hayatlarına devam etsinler. Sonra evlenip mutlu olamıyor ya aldatmalar oluyor ya da boşanmalar.
05 Yorumla- 1 yıl
Sizde biraz geri kafalılık var mı? şu an yapan herkes evleniyor mu sanıyorsun? Veyahut eskiler anneler babalar hepsi evlenmeden ilişkiye girip mi evlenmisler yeni yeni adetler çıkarmayın başımıza zaten zinakar olmuşsunuz bari daha çok rezil etmeyin kendinizi evlenmeden önce bakılması gerekilen bir çok şey var önce onlara baksın bu millet
- 1 yıl
Hahaahhahahahhahaahah aynen ya abicim zaten şu an ki evlenenlerin hepsi mutlu da ilişki yaşayıp evlenen bir çok kişi var ve hepside aldatmaktan boşanmış sen kimi kandırıyorsun önce insan öyle Adam karakterli olunacak siz bunları kaybedeli çok olmuş zaten
- 1 yıl
Hiç ugrasamicam siz istediğiniz yapabilirsiniz geniş insanlar
1 yılEvliliğin kötü giderse ne olacak? Yuvayı yıkmak zordur ama ilişkiyi bitirmek kolaydır.. Bunlarıyaşamadan bodozlama konuşmak gerçekten kolay büyüdüğünde belli bi olgunluğa geldiğinde kendinle çeliştiğini anlayacaksın ama geç olacak işte
05 Yorumla- 1 yıl
Hadi buyur bi dengesiz daha yahu kardeşim bakın yeni yeni adetler çıkaramayn başımıza ben böyleyim ben evlenmeden doğru bulmuyorum ben elin adamına ne diye güvenip kizligimi vereceğim? Benimle evleneceği ne malum? Hadi hepsini geçtim o zaman orada burada sağlam kız kalmamış diyipte zırlamayın bir kızın temiz kalmak istemesinde ne gibi saçmalık olabilir? Gerçi dünya artık tersine işliyor eskiden erkkrler derdi bana aileme yakışır temiz kız olsn şu an 10 kişinin girdiğini alırlar yataklarına karı diye yazık siz napiyirsaniz yapın her evlilik o yüzden bitmiyor hiç mi senin gibi evlenen olmadı sonra ne oldu ya aldatma ya da geçimsizlik ee noldu sevgili iken her şey yapıldı evliliğe heves kalmadı dimi. Biraz aileniz size eğitim versin.
- 1 yıl
Senin fikrin senin düşüncen sorun yok. Kızlığını her önüne gelene ver diyen de yok.. geleneksel kafa yapısından biraz uzaklaşmanı öneririm sadece başka diyecek bir şey yok.. Hayatını kızlık zarının değerine adamak ve siz erkekler şöyle diyosunuz böyle diyosunuz triplerinde yaşamak senin seçimin.
- 1 yıl
Elalem ne der diye yaşa hayatını
- 1 yıl
Elalem ne der diye değil Allah korkum var benim sizinde dini inancınız var ise zaten bu tür şeylerin yanlış olduğunu idrak edebilme kapasiteniz olabilir, ben sadece tek bir adamla usulünce yaşamak istiyorum bugün birine verdim desem aaa ptlk ahklsz yollu olurum gözünüzde lütfen ama bir öylesiniz bir böyle
- 1 yıl
Ben öyle değilim de boş ver çok düşünme bu konuları bildiğini gördüğünü kendi kültürünle yaşa işte
Kesinlikle katılıyorum. Zamanında bir hata yapmış insanlarda kendileri gibi olan insanlarla evlenirlerse mutlu olabilirler. İnsanlar birbirine denk insanlarla evlenmeliler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hatalı düşünüyorsun
evlenmek çok kolay bir imza yeter
ama boşanmak zor
ben 6 aydır boşanmaya çalışıyourm boşanamadım
evliliğin temel taşı cinselliktir. her kültürde her inanışta kural şudur
bir birliktelikte cinsellik yaşanacaksa nikah şartı evlilik şatyı vardır. eğer cinsellik yoksa zaten dosttur arkadaştır nikaha gerek yok
evlenmeden önce karşıdakinin cinsel yapısını öğrenmeden evlenmek büyük risktir
sapık olabilir bencil olabilir ruhsuz olabilir. eee nasıl boşanacaksınız
kolay mı
önce kötü sürprizle karşılaşmamak için karşıdakini tanıyın23 Yorumla- 1 yıl
Aynen eskilerimiz annelerimiz babalarımız hep cinselik yaşayıp evlenmisler zaten
- 1 yıl
ayrıca tamam sen evlen
belki bencil öküz cahil kadını horlayan kadını köle gören birine denk gelirsin
mutluluklar dilerim
bize ne yahu ne halt edeceğin ben sana akılcı çözüm sundum
belki eş değiştirme yapısı olan ruh bozuğu denk gelecek
seni komşunun kocasına sunacak buyur devam et
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Dilin kemiği yok her şeyi söyler parmaklar yazar gerçeği Allah bilir!
Haramdan uzak helale yakın olmalı!
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır!
Cinsellik yaşamak isteyen evliliği beklememeli!
Cinsellik için evlenmemelidir!
Evlilik eşittir seks değildir!
Ben günahıyla sevabıyla her şeyiyle severim iyisi ile kötüsü ile!10 Yorumla
1 yılNe alaka evlilik siz seks yapabiliriz diye toplumun verdiği bir izin sadece bir imzadan ibaret ne gereği var önemli olan kalpten bağlılık nikahla olmaz bu iş
11 Yorumla- 1 yıl
Ablam susar misn
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi araba almadan motoruna bakmam yani sadece dış görünüşe ve karaktere göre değerlendirmek yetmez maalesef bu da onun gibi birsey..
03 Yorumla- 1 yıl
Saçma bide bumu çıktı evlenmeden cinsel testi oldu önce o sorumlulugu alabilecek misiniz sadık misiniz onu test edin öyle evlenin
- 1 yıl
Peki sen öyle yap
- 1 yıl
Öyle yapicam zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOnlarca yüzlerce sayfa yazilsada insanlar yine bildiğini yapacak evlilikten önce fazlaca cinsellik yaşayanlar evlendikten sonra cinsel hayatın monotonlugundan şikayetçi oluyor
00 Yorumla Bence bu topluma kültürlere dini inançlara göre değişir herkesin kendi hür iradesine bağlı. Bana görede yaşanmamalı.
03 Yorumla- 1 yıl
Gelirler yine linclemeye
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. kötü seks yapıyorsa nolcak mkkk imzayı da attık geride dönemiyoruz nolcak 🤣🤣
07 Yorumla- 1 yıl
He anasını stym eskilerin hepsi zaten evlenmeden cinsellik yasadi test etti evlendi yemi nesil olarak ne kdr bozuksunuz ya
- 1 yıl
eski nesil bilmiyordu ortam müsait değildi bir sürü etken yani şimdi imkanlar varken niye körü körüne gideceksin ki alla alla cumhurbaşkanı gibi konuştun yani biz geldiğimizde elektrik yoktu biz getirdik der gibi 50 sene önceyle bugünü kıyaslayamazsın elbette değişecek ve gelişeceksin 😂😂
- 1 yıl
Knk siz namusu ahlaki bilmediğiniz için şu an temiz kalmayı ve evliliği beklemeyi isteyenleri saçma buluyorsunuz Allah korkunuzda mi yok iğrenmiyor musunuz sizin aileniz sizlere hiç mi yolu yormadi öğretmedi yemin ediyorum o kdr yaşınız var 1 gram aklınız yok hala yok halaa odunuz kopuyor zina edemeyeksiniz diye yazık çok yazık acıyorum sizlere
- 1 yıl
ne alakası var yahu sen öyle bir hayatı tercih ediyorsun ben etmiyorum beni yargılamak senin üstüne vazife değil ayrıca sen ne sanıyorsun sana gelecek adamın bakir mi olacak mümkün mü öyle bişi bakirim derse külliyen yalan zaten aynen aynen sen temiz kal biz kirliyiz biz kötüyüz aynen 👍🏻
- 1 yıl
Zaten kirlisin başkasının tenine dokunan adamı ben koca diye almam. işine bak midesi geniş adam.
- 1 yıl
Allah herkesin gönlüne göre veriyor merak etme sen.
Bu tamamen kişinin kendi kararıdır.. herkesin fikrine saygı duymak gerekir.. güncellemede dediklerinde sonuna kadar haklısın..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaşanmaz bence de, bende öyle istiyorum ama şimdi kızlar pek güvenilir değil inanıyorum ki Allah iyileri iyi ile karşılaştırır inşAllah 🤲
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yüzeysel olur sevişme öpüşme vs daha ilerisi evlenince
02 Yorumla- 1 yıl
Keser misiniz
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Tam bir kezban kafası. Evlilik sekse en uzak şeydir.
05 Yorumla- 1 yıl
Kessss hala konuşuyor ya bi kızla yapmayacaksınız diye ödünüz kopuyor dimi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHaklısınız ama dokundurmasınlar da her şey yapılıp sadece birliktelik kalmasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılYani kişiden kişiye göre değişir ama ben de seninle aynı fikirdeyim.
00 Yorumla kesinlikle doğru düşünü, yorsun 175 boyundaki güzel kız:)
00 YorumlaHerkes veriyor artık o yüzden bende evlilik için soğuk duruyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. genelde böyle diyenler evlendikden sonra daha çok vuruşuyo farklı kişilerle 😂😂
01 Yorumla- 1 yıl
Terbiyesizligin lüzumu yok
Gizli Üye(18-24)1 yılÖyle de yani bir dibi görüp alkol deneyeyim diyip sonra hop ilk deneyimin de elden gidebiliyor yani bunlar da yaşanıyor yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok güzel soru çok güzel ifade etmişsin. Çok güzel yorum. Çok güzel tespitler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin gibi düşünen kız kaldı mıydı ya hayret. Tebrik ederim
00 Yorumla
1 yılHaklısın bacım zina en büyük günahlardan biridir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEe benim bekaretini aldığım kızlar ne olucak evlenemiycekmi
09 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe alakası var ben bakire kızla evlencem
Cevap sahibi1 yılBana vermiyen bakire kızla evlencem
- 1 yıl
Aklı olan kız senin gbi kirlenmisi almaz
Cevap sahibi1 yılYakışıklıyim bu yetiyor
- 1 yıl
Çöp
Cevap sahibi1 yılHehe sen öyle san belki sen benimle evlencen nerden biliyon
- 1 yıl
Allah korurusn bak işine
Cevap sahibi1 yılNerden biliyon
Cevap sahibi1 yılBen yakışıklı boyumda fena değil sende güzel bakire bir kızsın neden olmasın
1 yılArtık yaşanır diyorum yap geç
04 Yorumla- 1 yıl
Senden beklemezdim
- 1 yıl
Umurumda değil
- 1 yıl
Sende yoldan çıktın bakıyorum - 1 yıl
Efendilik işe yaramıyor
Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Bu konu kişiden kisiye değişir
00 Yorumla
1 yılHatun haklı Dağılın eşek sıpaları 😛
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılKim dinliyor bu önerini peki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Yaşanmaz yaşanmamlı zina haramdır
00 Yorumlayaşanır
21 Yorumla- 1 yıl
O zaman bi o kdr kişiyle yatmış erkeği al koca olarak okey mi
- Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılAynen katılıyorum
24 Yorumla- 1 yıl
Birazdan gelir yine medenicler
- 1 yıl
Zina oluyor ve zina haram yine de kendileri bilirler
- 1 yıl
Yorumların igrencligine bakar misn
- 1 yıl
Evet şimdi bakabildim iğrenç cidden midem almaz benim
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgililik bile olmamali bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynen öyle diyorum. NOKTA
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. doğru dersin
01 Yorumla- 1 yıl
He aynen attığım yorumları görmesek tamam dicem
Haram zaten olmaz
05 Yorumla- 1 yıl
Cok konuşma geri kaflı nerem açik benim
- 1 yıl
Ya of he 2 dekoltesi açık birini görsen dibin düşecek hala konusuyosn
1 yılBence de kesinlikle
10 YorumlaKesinlikle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bencede yapılmaz
00 Yorumla
1 yılBilmem
00 Yorumla
1 yılDoğru
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doğru sayılır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. nikah şart.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar