Karşı taraf bakire ise kendisi gibi bakire birini isteye bilir ona göre ilişkisini kurar ama bence önemli değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Önemli değil diyen midesi geniş kaç erkek varsa senin şansın da sadece onlardır. Ben başkasının altından çıkmış birini istemem. Bu namussuzluğu normalleştirmeyin.
@hortlaklalaa Ben galiba anladım, Tencere ile kapağı aynı ortamlarda yaşıyorlar. Al birini vur ötekine. Ben erkekleri de korumuyorum, onlar ne kadar şerefsizse yakınlarındaki kızlar da o derece Orsp. Onun için layığınızla beraber yaşıyorsunuz. Şimdi kafama dank etti.
@hortlaklalaa Umarımki Allahtan belanı bulasın, hayatın alt üst olsun. Ne osbu kızlarsınız yaa. Kaç yaş büyüğüm senden ne pislik ne ahlaksızlık ne kendinden büyüklere saygı. Yerin cehennem senin haberin olsun.
@Musti423 milletin ahlakı sana mı kaldı? Kim bilir belki evli barklı adamsındır hatta belki kızın bile vardır. Kendi ailene, eşine, kızına söylenmesini istemediğin lafları başkasına rahatlıkla söyleyemezsin. Ettiğin belalar dönüp dolaşıp seni bulur
Paylaşım sahibi şu pisliği engelle ya namuslu geçinen ama namusumuzun önde gideni namus bekçisi yaşlı bunağı engelle böyleleri yüzünden ülke cehaletten kurtulmadı gitti
@tutkidogru Kusura bakma da benim kızım olsa bu manyak gibi yetiştirmezdim, Bana büyük konuşturmayın. Etrafa dağıtıp da kendini haklıymış gibi gösteren, kendi nefislerini haklı görüp Allahın emirlerini yok sayan kişinin artık dini inancın ne senin bilmiyorum, onu da geçtik aramızda yaş farkı var anlatsam da büyüklere karşı saygı hayatta yok. Yarın sen de büyüyeceksin senin yarı yaşındakiler de sana saydırınca anlarsın sanırım nerede yanlış yapıldığını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
benim için değil.. geçmişe bakmam ben
Karşı taraf bakire ise kendisi gibi bakire birini isteye bilir ona göre ilişkisini kurar ama bence önemli değil
Önemli değil diyen midesi geniş kaç erkek varsa senin şansın da sadece onlardır.
Ben başkasının altından çıkmış birini istemem. Bu namussuzluğu normalleştirmeyin.
Bekaretin zerre kadar önemi yoktur erkek nasıl rahatça ilişki yaşıyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum
arkadaş evlilik için bekaret hiç bir zaman önemli değildi ki
yahudilerden kalma adet sürdürüldü
bekaret önemli değil
peygamber 3 eşten ayrılmış 3 çocuklu kendinden 20 yaş büyük kadın ile evlendi.
ne bekareti yahu
Evet önemli o yüzden kızlar evlenmeden önce iki dakikada diktirin uğraşmayın öküzlerle
jfjsjndnsnnsns
@OyunBitti-_- namus önemli aptallar oldukça namus diktirmekten geçer 😂
Böyle bir cevap beklemiyordum znxjdkdbfn
Ahlak ve vicdan sahibi olmayan kızlara bir örnek.
@Musti423 teşekkürler
@hortlaklalaa Ben galiba anladım, Tencere ile kapağı aynı ortamlarda yaşıyorlar. Al birini vur ötekine. Ben erkekleri de korumuyorum, onlar ne kadar şerefsizse yakınlarındaki kızlar da o derece Orsp. Onun için layığınızla beraber yaşıyorsunuz. Şimdi kafama dank etti.
@Musti423 inşallah herkes layığıyla yaşasa sen dahil de görsek k. Şr erkek şölenini hadi uza şimdi.
@hortlaklalaa Umarımki Allahtan belanı bulasın, hayatın alt üst olsun. Ne osbu kızlarsınız yaa. Kaç yaş büyüğüm senden ne pislik ne ahlaksızlık ne kendinden büyüklere saygı.
Yerin cehennem senin haberin olsun.
@Musti423 beddua sahibine aittir dilediklerin seni bulsun inşallah senin yerin cennet alkışş hadi yazma yıkık
@Musti423 milletin ahlakı sana mı kaldı? Kim bilir belki evli barklı adamsındır hatta belki kızın bile vardır. Kendi ailene, eşine, kızına söylenmesini istemediğin lafları başkasına rahatlıkla söyleyemezsin. Ettiğin belalar dönüp dolaşıp seni bulur
@Musti423 beddua sahibine aittir dilediklerin seni bulsun inşallah senin yerin cennet alkışş hadi yazma yıkık ayrıca senin 7 sülalendir o... Bu
Paylaşım sahibi şu pisliği engelle ya namuslu geçinen ama namusumuzun önde gideni namus bekçisi yaşlı bunağı engelle böyleleri yüzünden ülke cehaletten kurtulmadı gitti
@tutkidogru Kusura bakma da benim kızım olsa bu manyak gibi yetiştirmezdim, Bana büyük konuşturmayın. Etrafa dağıtıp da kendini haklıymış gibi gösteren, kendi nefislerini haklı görüp Allahın emirlerini yok sayan kişinin artık dini inancın ne senin bilmiyorum, onu da geçtik aramızda yaş farkı var anlatsam da büyüklere karşı saygı hayatta yok.
Yarın sen de büyüyeceksin senin yarı yaşındakiler de sana saydırınca anlarsın sanırım nerede yanlış yapıldığını...
Elbette herkes bakir ve bakire biri ile evlenme hayali kurar ve ister ve hakkıdır da.
Bakire olmamak sorun değil.. Ama bakire olmak mükemmel..
Bazıları bekaret benim için önemli değil der
Kişiye göre değişir, motor seven de var sevmeyen de
Çoğu için değil ama ne hikmetse erkeklerin yemediği bk kalmayıp evliliğe gelince bakire kız kalmadı diye ağlıyorlar
Önemli bozuk kızı istemem şahsen
İsterim diyenlerde avcı bence
@saygıherseydir onlar kullanıp atacak olan elemanlar
Aynen öyle kardeşim
Birbirlerine Bakıś Açıları Önemli Bu Durumda
benim için kesinlikle önemli
Kimsenin umrunda dehil artik
Ben bakir değilsem önemi yok. Ancak ben kimseyle yatmadıysam evet bekarete önem veririm.
Aşırı
Evet önemli
Evet
sanmıyorum
Sanmıyorum.
Değil
Degil
Siz erkekleri ne sanıyorsunuz acaba
Yemediği bk kalmayan ama bakire arayan ikiyüzlüler
Sen bakire değilsin anladım
Değişken
Önemi yok.