Önemli diyen sahıslar bakire olup ta ters ilişkide rekor kıranlara ne demeli?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence önemli. Ben kimseyle ters ilişki vs vs yaşamadım. Olacak kişinin ilki olmak istiyorum, o da benim ilkim olsun istiyorum. Hep cinsellik isteyen kişileri şimdiye kadar reddettim. O işin sonunda bırakırsa veya terkedip giderse diye korktum. Çünkü duygusalım kaldıramam diye.
31 Yorumla- +1 yıl
Harikasın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasının altına yatmış kadını almam ateistim bu arada. Kadınlar duygusal varlıklar ya geçmişten travma kalır ya da his kalmaz gerek yok yeni nesli sosyal medya vs çok bozdu. Bir sürü bakire olmayan tek gecelik ilişkim ve arkadaşım oldu bakire bir kız gibi bağlanamıyorlar çok net. Bu arada birilerinin karımın arkasından bunla şunu şunu yaptım demiş olması beni rahatsız eder belki rahatsız edici mesajlar atacak belki fotoğraf video var elinde örneği çok. Yeri geliyor ağzına yüzüne boşalıyorum yeri geliyor eve götürüp grup yapıyoruz ama bunlar zaten onu isteyen kadınlar ben düzgününü aşık edip yoldan çıkarmıyorum. Feministler şeyiniz ufak kıyaslanmaktan korkuyorsunuz diyor öyle bir şey mümkün değil yaptığım aşık oluyor veya tekrar görüşmek istiyor. Her şey tercih meselesi nasıl ki kadın boyu 180 olsun mesleği şu bilmemneei bu olsun diyor benim de böyle kriterim olabilir vurup geçiyoruz yani ben olsam evlenmeden vermem erkek ortamına meze oluyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli, ters düz hiçbir ilişkim olmadi, öyle de birini arıyorum inşallah bulurum, inşallah benim gibi olanlar ve düşünenlerde hak ettikleri şekilde bekledikleri birini bulurlar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Dogru diyor ellenmemiş garantisi varsa bile tersten rekor kırmış olabilirler ama genelleme yapmamak lazim toto onemli...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılBence çok fazla kişiyle yatmış olması daha iyi , tüm fantezilerini gerçekleştirebilirsin mutlu olursun onunla
00 Yorumla Çok doğru her boku yesin ama bakireyim diye gezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu erkekler anlamak istemiyor cogu kör ve görmuyor
Soran+1 yılBeyni gelısmemıs yorumlaro görunce deli oluyorum anlatsan da anlamazlar
Bekareti olmayan kadınlar babasının evinde kalmaya devam etsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBakıre olanları cok mu temız arkadan veriyor onlarda ne farkı var sımdı sen cok mu temızsin bırıyle öpısup sevıssen bıle sende temız degılsın sımdı burada kımseye laf atma
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bekaret önemli olsa peygamber dul kadın ile evlenmezdi
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte önemli ama karşı tarafın haberi olması şart
01 Yorumla- +1 yıl
Ama bu eskiden yaptığın bir hata diye düşünüyorum bunları anlatırsın karşı tarafa 🙏
+1 yılOnlara bisey diyemessin cunki karda yurur izini belli etmez
00 Yorumla
+1 yılYani bilemiyorum. Ben şahsım adına konuşayım ters düz hiç bir ilişkiye girmedim bu yaşıma kadar.
00 Yorumla
+1 yılBence önemi yok, hiçbir zaman önemsemedim. ben karşımdaki ile uyumlu olup olmadığına bakarım. Bedensel durumuna değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu yasamıs olman lazım yasamayan kabul etmıyor.
- +1 yıl
Bir kez evlilik geçti başımdan. Bakirdim ama bakire değildi, umurumda da değildi zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlık zarının amacı bebeklik döneminde rahmi enfeksiyondan korumaktır. Bu kadar bence.
00 Yorumla
+1 yılDeğil ama bakire değil diyede önüne gelenle yatmış olmayacak
00 YorumlaNe kadar ayıp aynısını senin bacına yapsalar hoşuna gider mi
00 YorumlaDeğil ve istediğin gibi yaşa boş ver kulaklarını da tıka
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli ben temizsem temiz isterim ☺️
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum ama bakire olup ta farklı sekılde ılıskı yasıyor herkes bu da bı gercek
- +1 yıl
Tabikide buna inkar etmiyorum ama..
İnşallah Oyle kişiler benden uzak durur..
+1 yılBenim için önemli olmayan biriyle asla istemem
00 YorumlaKişiye göre değişir. Yaşa göre hatta
00 YorumlaNe kadar kullanıldığına bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBakir insanlar için önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılÇok önemli
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli
10 Yorumla
+1 yılBenim için bir önemi yok
00 Yorumla
+1 yılDegil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı işler demeli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
+1 yılÖnemli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği