Bakire değilim. İleride evleneceğim biri karşıma çıkarsa nasıl açıklayacağım ya da bakire olmadığım için hayatımdan çekip giderse diye düşünüyorum. Erkekler bekarete gerçekten önem veriyorlar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin ne olduğun değil, sana nasıl baktıkları önemli ülkemizde.
Dolayısı ile çoğunluk kabul etmez , eden varsa detay sorar ve ilerde o detaylar yüzüne vurulur.
Bakir erkekler bakire kız istemekte haklılar. Ama bakir olmayan erkekler istemekte haklı değiller. Fakat bakire kız ister herkes.. yanlis..
Bence diktir , asla 'da ilişkilerinden bahsetme.. kimseye.. olsun bitsin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan insanın ruhu kalbî bakire olup evlendikden sonra eşine boynuz takani da var bakire olmayıp eşine sadık olanı da önemli değil yanı ruhunu kalbini seviyorsun et parçası ni değil onu seven için önemli dri
00 Yorumla
Bakire olsan cevabım evet olabilirdi ancak değilsen neden düşünüyorsun? Olmayan birisini bulur, evlenirsin. O da bu durumu sorun ediyorsa zaten geri kafalıdır, işin olmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
Veriyorlar. Akıllarına binbir türlü şey geliyor. Her halti yiyip el değmemiş arıyorlar falan filan. Güvenme hiçbirine
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru kardeşim
+1 yılKültüre göre değişir. Değerlerinizin benzer olmadığı biriyle zaten uzun süreli bir birleşim yaşayamazsın. Herkes dengi dengine.
Önem veren başkasına gitsin, sanane yav.00 YorumlaHayor değil. Oof amma sordunuz şu soruyu. 10snde boşalan ezik erkeklerin olayıdor bekaret takıntıso, rahat olun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Söylersin bir şey olmaz yaptığın şeyin arkasında dur
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha evleneceğim kişi çıkmadı karşıma
+1 yılVerseler ne olacak bakire hatun mu var sanki? Hadi onu da gectin evlenmeden once diktirirsen kim anlayabilir ki bunu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılVermiyorum diyen yalan söylüyor evet düşünce yapısı değişti eskisi gibi insanlar artık o yönlü düşünmüyor olsa da evleneceğin kişide seçici olursun maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskasinin altinda inleyen birini alipta eve esim falan demem ben bakirim oda tutsaymis bir yerlerini 😀
00 Yorumla
+1 yılKirlete göre değişiyor. Çoğu için önemli değil. Anlayın ve sorup durmayın ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok abartmaya gerek yok yalnız bekarete önem veren var önem vermeyen var. Ben önem verenlerdenim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire kız sayısı %20 falan. ha çok mu problem oldu 5bine kralını dikiyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence değil ailen yurt dışına seni verirse gelip seni isteyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende bunu gerçekten soruyor musun yani ciddi anlamda? Başkasının iktiği kadını hiçbir şey olmamış gibi getirip karımmı yapacam onu?
00 Yorumla
+1 yılVeren var vermeyen var ;) senin gibi. Sen veren tarafsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi adıma konuşayım ben önem veririm. Şahsen bakire olmayan bir kızla da evlenmek istemem. Allah nasip etmesin. Bence sende tövbe et ve seni böyle kabul edicek birini bul. İnşAllah hakkında hayırlısı olur
00 Yorumla
+1 yılÖnemli. Niye evleneceğim kiz başkasına vermiş olsun
00 Yorumla
+1 yılkimle nasil neden yaptiysan anlat kabul ederse senindir
00 Yorumla
+1 yılonlar eskidendi şimdi neler var anlatırdım da neyse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılO boku yerken bize sordun mu?
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHataydı falan diyeceksen hiç girme o toplara
02 Yorumla
Soran+1 yılHata değil sevdiğim insanla birlikte olduk yalan söylemem zaten
- +1 yıl
Heh bunu güzelce izah et işte
+1 yılönemli tabi bir acidan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli benim için benimde ilkim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence değil ama evleneceğin kişiye göre değişir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılçekip giderse sende çekip gitmeyen erkekle evlen
00 Yorumla benim için çok önemli
00 Yorumla
+1 yılönemlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiktirisiniz yapmadığınız şey mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek önemli olan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım