Evet, bildiğimiz gibi bekaret kadınları iç hastalıklardan dış etkenlere karşı koruyan ince bir zardır ve toplumumuzdaki erkeklerde bakire bir kadınla evlenme düşüncesi daha ağırlıklıdır. Bekareti olmayan kadın ve ilişkiye girmiş bir erkek denk olduğu için erkeğin böyle bir talepte bulunması manasızdır. Erkeğin bozulmayan bir zarının olmaması onu kadından farklı kılmaz iki tarafında geçmişinde ilişkisi olduğu anlamına gelir ve denktir fakat erkeklerin de yanlış olduğunun farkında olduğu ama bir türlü vazgeçemediği bir düşünce yapısı vardır: Evleneceğim kadın bakire olsun. Evet beyler siz bu konuda düşünceniz nedir evleneceğiniz kadın bakire olmalı mı? (Samimi olmanızı istiyorum) ve bakire olmayan bayanlar evlenmek gibi bir durumunuz olursa bu konu hakkında endişe ve kaygınız var mı?
Burda tabii bakireliğin bir rolü var ama bu konu göreceli bir kavram bakirelik yoktur belki zamanında yapılan bir hata sonucu ama nasılsa bakirelik yok deyip bunu eğer zevke çeviren bir kişiyse tabii de evlilik bu kişiyle biraz sıkıntılı olabilir hatta düşünüleyebilir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Davul dengi dengine. geçmişim temiz ise, kendim gibi birini isterim. ama bakire olup anal yapan var,öpüşen var. sürtüşen var. onların ahlak zarı bozulmuş. fiziken bakire olsa ne yazar, benim için diğerlerinden hiç bir farkı olmaz..
biraz kolaya kaçıcam kusura bakma ben senin söylediklerinin hepsine zaten katılıyorum o yüzden bir şey yazmama gerek yok samimi olarak katılıyorum ama şüphen olmasın