Cinsel Yaşam İlişkide vajinam uyuşuyor neden sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 İlişki esnasında vajinam uyusuyor hissetmiyorum bunun nedeni ne olabilir nasıl düzelir İlişkide vajinam uyuşuyor neden sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Geciktirici sprey kullanıyorsanız sebebi o olabilir ya da partnerim kullanıyor sana söylemiyor olabilir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok kullanmiyor sadece macun Yorumla KaramCan06 1 yıl O zaman uyuşması enteresan Yorumla
brakask Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Partnerin geciktirici sürüyordur şeyine. Onun içindeki kimyasal seninkinide uyuşturuyor. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sürmüyor ama biliyorum Yorumla brakask 1 yıl O r a l yapıyorsan anlarsın, başka türlü anlaman zor. Gün içinde sürüyordur bence. Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Erkek geciktirici krem falan sürüyorsa penisine sana da etki eder hissizlik verir 0 0 Yorumla
Cehennet_26 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Geciktirici kullanıyor muhtemelen, aksi bir durumsa bir jinekoloğa görünmelisin 0 0 Yorumla
MoNeRa Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Partnerinin performansında artma var mı geç boşalma gibi bu uyuşma ne zamandır var ilk baştan beri mi 0 0 Yorumla
dobraerkek1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kasılma olabilir çok mu sert iliskidesiniz? 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Yok çok sert değil aslında Yorumla Soran 1 yıl Derinlerde olduğu hissediyorum ama giriş kısmı uyuşmuş oluyor Yorumla dobraerkek1 1 yıl Bir korkun var mı peki sen farketmemis olabilirsin ama Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi bi korku Yorumla dobraerkek1 1 yıl Derinlerde olsun yani dışardan zevk almamak kötü yanı Yorumla Soran 1 yıl Evet hissizlik kötü çok istiyorum ama hissedemiyorum yani zevk almıyorum Yorumla dobraerkek1 1 yıl Ne bilim acaba karşıtı mutlu edecekmiyim acaba bosalacakmiyim acaba o boşalır mi seks esnasında düşünmüş olduğun her şey çünkü ilk başlangıcında var mı uyuşma Yorumla Soran 1 yıl Başlangıçta yok Yorumla dobraerkek1 1 yıl Tamam sen kendini vermiyorsun ilişkiye korkma ve düşünme kendini bırak ve kimle yapıyorsan eğer ona anlat yardımcı olsun oda Yorumla Soran 1 yıl Diyemem ona Yorumla dobraerkek1 1 yıl Neden diyemezsin ki Yorumla Soran 1 yıl Çekinirim Yorumla dobraerkek1 1 yıl Neden çekiniyorsun onuda anlamıyorum ki Yorumla dobraerkek1 1 yıl Naptın Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Geciktrici sprey kullanıyor olabilr mi? 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sert yapıldığı için olabilir 0 0 Yorumla
_Leonidas_ Takip Et Yoda Yaş: 32 1 yıl Yalama olmuş artık 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İyk o nasıl laf Yorumla
furkanbnt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Sevgilin ilaç kullanıyor muhtemelen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok kullanmıyor Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zevkten 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Doktora git amasyada 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Geciktirici kremden 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkes ile aynı mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kasılıyor musun 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum kii Yorumla ByAlfonnso 1 yıl İlk mi Yorumla
Handsome_devil Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı. Güzel bir his olmalı 0 0 Yorumla
Apdate_Available Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Kocan nı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Apdate_Available 1 yıl Orgazm olmadan önce mi Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Birseymi kullaniyon 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir şey Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geciktirici ya da partnerin Yorumla Soran 1 yıl Partnerim ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bir şey sürmüştür seni uyusturmustur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Geciktirici sprey kullanıyorsanız sebebi o olabilir ya da partnerim kullanıyor sana söylemiyor olabilir
Yok kullanmiyor sadece macun
O zaman uyuşması enteresan
Partnerin geciktirici sürüyordur şeyine. Onun içindeki kimyasal seninkinide uyuşturuyor.
Sürmüyor ama biliyorum
O r a l yapıyorsan anlarsın, başka türlü anlaman zor. Gün içinde sürüyordur bence.
Erkek geciktirici krem falan sürüyorsa penisine sana da etki eder hissizlik verir
Geciktirici kullanıyor muhtemelen, aksi bir durumsa bir jinekoloğa görünmelisin
Partnerinin performansında artma var mı geç boşalma gibi bu uyuşma ne zamandır var ilk baştan beri mi
Kasılma olabilir çok mu sert iliskidesiniz?
Yok çok sert değil aslında
Derinlerde olduğu hissediyorum ama giriş kısmı uyuşmuş oluyor
Bir korkun var mı peki sen farketmemis olabilirsin ama
Ne gibi bi korku
Derinlerde olsun yani dışardan zevk almamak kötü yanı
Evet hissizlik kötü çok istiyorum ama hissedemiyorum yani zevk almıyorum
Ne bilim acaba karşıtı mutlu edecekmiyim acaba bosalacakmiyim acaba o boşalır mi seks esnasında düşünmüş olduğun her şey çünkü ilk başlangıcında var mı uyuşma
Başlangıçta yok
Tamam sen kendini vermiyorsun ilişkiye korkma ve düşünme kendini bırak ve kimle yapıyorsan eğer ona anlat yardımcı olsun oda
Diyemem ona
Neden diyemezsin ki
Çekinirim
Neden çekiniyorsun onuda anlamıyorum ki
Naptın
Geciktrici sprey kullanıyor olabilr mi?
Sert yapıldığı için olabilir
Yalama olmuş artık
İyk o nasıl laf
Sevgilin ilaç kullanıyor muhtemelen
Yok kullanmıyor
Zevkten