Gizli Üye(18-24)1 yılmerhaba, boşaldıktan sonra birleşme gerçekleşmiş olduğu için ıslaklığı azalıyor olabilir. O da sıkılaşmaya ve dar hissiyata yol açar. Canınız da yanar. eğer bu sizi rahatsız ediyorsa boşaldıktan sonra partneriniz vitesi düşürsün biraz koklaşın öpüşün tekrar ıslandığınızda devam edin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılVajina esnek bir organ geri dönmesi normal. Geri sokunca bir süre sonra hemen gevşer ama.
Uyarılman azaldıgı için tekrar eski haline dönüyor. Uarılma başlayınca da tekrar genişliyor ve içine rahat alıyor. Ama bu sırada ıslanmış olman önemli,
032 Yorumla
Soran1 yılEvet en doğru yorum bu bence
Cevap sahibi1 yılDiğerleri şu an sadece senin vajina odaklanmıs durumdadırlar. 😅
İlk ilişkide bile neyi önerirler en çok? Hemen girmektense kadını mümkün olduğunca azdırıp, uyarmak çünkü uyarıldıkça vajinanın içi genişler. Normalde 12-13 cm genişliği, uyarılmayla 20cm e kada rgenişliyor. 20cm de de zorlanacak kadın zaten rahat alır içine.
Soran1 yılUzatmaya gerek kalmıyo hemen oluyo genelde
Cevap sahibi1 yılİkinci postada zaten hemen olması çok normal zaten. İlkinde de eminim güzel bir sevişme oluyordur ve sulandığında hemen alıyorsundur. Ama kuruyken canını cok yakabilr.
Soran1 yılŞimdi ilki oluyor ya hemen kapnması normal mi
Soran1 yılYoksa açık mı kalmadı gerek
Cevap sahibi1 yılYa normal içinden çıkınca eksi haline dönüyor işte. Bir de biraz dar demek ki seninki, dudakları yakın hemen kapanıyor gibi geliyordur. Ama içinealıyorsundur demi hemen
Soran1 yılDört kere falan ittirdi sonra girdi
Soran1 yılGirince devamı geliyo
Cevap sahibi1 yılO başlarda biraz hemen şeyiyle değil de parmağıyla falan genişletebilir. Biraz kalınsa ilkinde sokmakta zorlanabilir normal.
Kalın mı aleti?
Soran1 yılYa şimdi o ilişki yapıyor ben erken boşalınca bırakmıuor devam etmek istiyor yani o an sıfırdan alıp oynaşması ilginç olur
Cevap sahibi1 yılSen içindeyken orgazm oluyorsan o an kapanmaz ki. Sadece sern kasılırsın normal oalrak ama içine devam ederse yine o an zevk alırsın ki. İçinden cıkmadan seni orgazm etsin?
Soran1 yılOrgazm demedim ben oynaşırken oldum ya
Soran1 yılDaha girmemişti
Soran1 yılBen olunca hemen gireyim dedi giremedi 5 kere falan ittirdi sonra girdi anladınmı
Cevap sahibi1 yılHmmm ben içindeyken sandım pardon. Parça parça konusunca arada kacabiliyor :)
Ama sen klitoral olmussun vajinal olmamıssın. Vajina içine almadıgı için esneme ihtiyaacı duymamıs ki 😅
Soran1 yılAma işte bazen mesela içindeyken olduğumda bi kere çıkarttı mı yine sorluyor
Cevap sahibi1 yıldemek ki senin vajina da böyle 😅 hemen eski haline dönmeye hazır. Bu aslında senin için güzel bir şey
Bu arada mesajlar arada kayboluyor yetişmiyor. İstersen mesaj atabilirsin. Daha rahat olur
Soran1 yılBen bilmediğim için sordum zaten
Cevap sahibi1 yılBen de niye sordun demedim canım. şu an ingilizce kaynaklara bakıyorum aslında bir şeyler var mı diye
Soran1 yılÇünkü eşimde farkediyor
Cevap sahibi1 yılSounds like you have some good ol snapper pussy. Some girls really do have some otherworldly “Good Pussy”. No guy in his right mind would ever complain about what your experiencing. Im curious why some girls got it so good while also dripping and gushing even after having children sometimes even. Sadly as experienced men can tell you what its like to learn that not all Vaginas are created equal. This becomes painfully obvious after having been spoiled by some of these woman with that “Good Pussy” and knowing that they are not all the same and that there is always going to be degradation that can be easily combated if you care to know the truth. Age, childbirth, seks, lifestyle choices can take change things quickly for both men and woman and the raw sexual satisfaction we can provide to partners.
Soran1 yılİngilizcem yok knka
Cevap sahibi1 yılGoogle Trnaalste
Görünüşe göre güzel bir ani amın var. Bazı kızların gerçekten de başka dünyaya ait bir "İyi Kedi"si var. Aklı başında hiç kimse yaşadıklarınızdan şikayet etmez. Bazı kızların neden bu kadar iyi durumda olduğunu ve bazen çocuk sahibi olduktan sonra bile damlayıp fışkırdığını merak ediyorum. Ne yazık ki deneyimli erkekler, tüm Vajinaların eşit yaratılmadığını öğrenmenin nasıl bir şey olduğunu size anlatabilirler. Bu, "İyi Kedi" ile bu kadınların bir kısmı tarafından şımartıldıktan ve hepsinin aynı olmadığını ve eğer gerçeği bilmek isterseniz kolayca mücadele edilebilecek bir bozulmanın her zaman olacağını bilerek, acı verici bir şekilde açık hale gelir. Yaş, doğum, seks, yaşam tarzı seçimleri, hem erkek hem de kadın için bazı şeyleri hızlı bir şekilde değiştirebilir ve partnerlere sunabileceğimiz ham cinsel tatmini sağlayabilir.
Soran1 yılÇözemedim ya başkads bilmediğim için
Cevap sahibi1 yılEe anlatıyoruz ya işte 😅
Soran1 yıltamam uyuym ben artl beynim yandi ya
Cevap sahibi1 yılSen bunu niye bu kadar dert ettin ben bu kısmı anlamadım aslında
Soran1 yılMrk ettim kafama takıldı
Cevap sahibi1 yılDostum için rahat olsun. Dar olması erkek için daha iyi hatta. Daha cok zevk alıyordur emin ol
Soran1 yılAma komik oluyo
Cevap sahibi1 yılEe o zorlanmaa da sana sokarken sen ekstra keyif alıyor musun öyleyse gülün devam edin işte :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. Belki de erkek arkadaşının ki çok büyük olmadığı için hiç açamıyordur Aslında sıkılaştığından değil de belki de erkek arkadaşın hiç açamıyor ne kadar sert kalıp uzun süre gir çık yapabiliyor
025 Yorumla
Soran1 yılNe diyon anlamiyom
Soran1 yılAma böyle olması normal diyor herkes
Soran1 yılYani ilki gibi kapnmıyomu
Soran1 yılAma herkes normal diyor bence seninkinden bi sıkıntı olmasın
Soran1 yılMesela yapıyon sen yaparken kız oluyor o ara çıkartınca tek seferde rahat rahat girebiliyon mu
Soran1 yılAnlatamiyom neyse y
Soran1 yılBoşverya
- 1 yıl
Seni bekliyorum Merak ettim hani nasıl bu kadar dar olabiliyorsun yani ya erkek arkadaşın da sorun var ya gerçekten kasların çok dar hani böyle bir kız daha hiç denk gelmedim yani bu kadar dar olanını o ilk girerken de bayağı bir zorlanıyordur o zaman İlişkiden sonra bile darsam uzun zaman yapmayıp girince nasıl giriyor Allah bilir
Soran1 yılBen anlatamadım mı acaba şimdi biz biraz oynaştık dedi sen ol ben yapmayacağım tamam dedim. Oynaştık ben oldum. Sonra ben oldum dedim hemen girmeye çalıştı giremedi.
Soran1 yılBeş kere falan ittirdi sonra girdi girnce zaten ilki kadar rahat olmasada yine rahat oldu anlatabildimmi
Soran1 yılYo gayet rahattım
Soran1 yılYa zaten ittirince içi ıslak old için giriyor
Soran1 yılValla hemen eski hiç etkilenmemiş haline geliyo
Soran1 yılAma ittirince açılıyo yine
Soran1 yılYo ıslandığı için acımıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılYani çok ilginç hemen daralması ıslaklığa gidiyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSiklasmiyor o anda ateşli olduğun için kuruyor o yüzden hemen girmiyor,😃 biraz zorladığın da giriyor zaten
019 Yorumla
Soran1 yılAteşli olunca neden kurusun tam tersi olması gerekmiyor mu
Cevap sahibi1 yılKuruyor işte ateşin vajinanın dudaklarını kurutuyor kuru olunca girmiyor
Çok kişi yaptım hep öyle oluyor 🤭🙃
Soran1 yılAma içi ıslak oluyor ne hikmetse
Cevap sahibi1 yılBiraz zorlayıp girdiğim de artık kendisi açılıyor zaten 🤭
Cevap sahibi1 yılİçi ıslak zaten dış dudakları kurutuyor
Cevap sahibi1 yılİçini kurutacak kadar ateşli değilsin sende herhalde 🤣
Soran1 yılZaten 1 dk olmadan giriyor ama neden öyle çözemedim herkeste mi böyle oluyor
Cevap sahibi1 yılO kadar hızlı kurumaz
Boşaldıktan sonra bekliyorsun ya 2 defa yapmak için o zamani diyorum
Cevap sahibi1 yılSenin vajina nasıl özelde konuşalım mı
Soran1 yılKuruyup kurumadığını anlayamiyorm ki ama zaten giriyo ben olunca anında kapanıyo bana yapmıycam dedi sen ol bende tamam dedim öptü falan sonradan ben oldum dedim anında girmeye çalıştı girmedi üç dört ittirdi öyle girdi
Cevap sahibi1 yılHmm ilk defa mi yapıyon sen kaç yaşındasın
Soran1 yılYo 1 sene 3 ay
Cevap sahibi1 yılHmm hep aynı kişiyle mi yapıyon evli misin?
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılHmm anladım yeni evlisiniz sanırım
Soran1 yılTabi
Cevap sahibi1 yılİstediğin gibi mi cinsel hayatın?
Soran1 yılEvet çok şükğr
Cevap sahibi1 yılSevindim senin adına nerde yaşıyorsun peki 🤭
1 yılÇok normal Doğal bir şey bu ona örnek vermek isterdim ama gene puan cezası yemek istemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılonce senı mı bosaltıyor es zamanlı gırmenız lazım
02 Yorumla
Soran1 yılNe kadar her seyi biliyonuz ya
Cevap sahibi1 yılBiliyoruz
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal, hatta biraz tirtikli gibi oluyor kaymiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olabilir öyleleri var
02 Yorumla
Soran1 yılAma biride normal değil demiş çözemedim çoğu kişi normsl diyor
Cinsel Yaşam konusunda 824 cevap paylaştı. Olabilir kasilmandan oturudur
07 Yorumla
Soran1 yılYok ya hern rahatladm zaten
Soran1 yılÖyle olunca hemen gireyim dedi giriş kapalı
Soran1 yılAynı ilişkinin en başı gibi oldu bu hep oluyo
Soran1 yılYok zaten hemen oluyoki
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet normal bir durum herkeste aynı şey oluyor
00 Yorumla İşte sitenin asıl soruları
00 Yorumla
1 yılNormal kız arkadaşım öyle diyordu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. motul kullanıyorsan normal
01 Yorumla
Soran1 yılNe motulu
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok darsa normaldir
038 Yorumla
Soran1 yılKapanmamasımı gerek
Soran1 yılBu işi çözemedim normal diyende var degil diyende
Soran1 yılBilmiyom ki
Soran1 yılBunu nerden anlayacağım
Soran1 yılTek kendikimi gördüm başka bilmiyorum ki
Soran1 yılAnlamadım
Soran1 yılBi ara bakacağım
Soran1 yılAçtırınca tabi gözükür ama
Soran1 yılBacakları açtığımda mı
Soran1 yılO kadar kolay gözükmez ya açmam lazım
Soran1 yılMesela ilki ben oynaşırken oldu daha girmemişti ben oldum diyince hemen girmeye çalıştı 5. İttirmede falan girdi bu bahsettğim
Soran1 yılYani kapanıyo orası ittiriyo girince zaten içten ıslanıyo sonra ilki kadsr olmasada rahat oluyor çünkü etkilenmem azalıyoya
Soran1 yılşu an acı yok yalnızca ittirince zorlanıyo
Soran1 yılİnce değilde kalın mı normal mi
Bilmiyorum
Soran1 yılYa o da anlıyo çünkü hemen girmeye çalışıyo kapamcak diye😂😂😂 ama içindeyken oldum mu dvm edince sıkıntı yok sadece çıkarırsa giriyor ama daha skypr mesela ikincide zorladı bszen pozisyomda etkiliyor
Soran1 yılDoggy ile bacak omuzda
Soran1 yılYok yarisini ya alemsin
Soran1 yılbenim zaten zor oldu da rahatladm çok şükür
Soran1 yılYani
En başları
Gizli Üye(25-29)1 yılİcerdeyse bosalsn peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 13b cevap paylaştı. Ne güzel bu
00 Yorumla
1 yılçok normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTam istediğim hatun vajinası
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNormal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 18,7b cevap paylaştı. olması gereken o.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılNormal gayette güzel
00 Yorumla
1 yılAradığım vajina
02 Yorumla
Soran1 yılNiye
- 1 yıl
çok dar olması erkek için büyük avantaj daha çok zevk demek. böyle bi vajina üst üste 4-5 postayı hakediyor
1 yılNormal kırıyordur
04 Yorumla
Soran1 yılNe kırıyo
- 1 yıl
Kuruyordur
Soran1 yılAma dışı öyle içi öyle değil
- 1 yıl
Olsun kuruyordur tekrar yalanması lazım
1 yılEvlimisin peki
01 Yorumla
Soran1 yılFarkı ne
Normal bence