Cinsel Yaşam İlişkiye girdikçe vajina neden sarkar ve koyulaşır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 İlişkiye girdikçe vajina neden sarkar ve koyulaşır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Aslında ilişkiyle sarkması uzun zaman alır, doğum vs gibi durumlar daha çok etkiler, vajinal kaslar eski sıkılığını kaybeder haliyle zamanla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay 10 senelik evliyim, eşimin vajinası zaten önceden sarkık ve büyük dudaklıydı, 3 çocuğumuz var, Labioplasti operasyonu yaptırdı gayet güzel oldu 0 0 Yorumla
H-b_a Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. ilişkiye girdikçe vajina sarkar bu bir. ama koyu olması ilişkiden değil hava almamasındandır. 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. normalde çalışan demir ışıldar derler ama onda ters etki yapıyor demek ki 0 0 Yorumla
Kosbishow Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Sarkmaz da koyulaşmaz da. Tahriş olan yüzey koyulaşır. Kıllarını jiletle alıyorsan mesela. 0 0 Yorumla
OzanKaya23 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Vajinası sarkan erkekler nedenini anlatmaya gelmiş asfffkkm 0 0 Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı. Yıpranır çünkü. Ama bilimsel olarak sebebini bilmiyorum. 0 0 Yorumla
KAYA93 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% 9 ay Görmedim, duymadım, bilmiyorum. Soruda hata olabilirmi? 0 0 Yorumla
Gvzmhlk Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Hurafe bunlar inanma ilişkiye girmekle sarkma renk koyulaşması olmaz olsa erkeklerin penisi uzardı😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay İlişkiye girmenin vajinjn şekli değişmesi ile hiçbir alakası yok 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 9 ay Saçmalik böyle bişey yok. 3 9 Yorumla Soran 9 ay Çoğu 40 üstü yaş kadınlarınki koyu ve sarkık ama genç yaştakilerin öyle değil. Nasıl oluyor Yorumla Cevap sahibi 9 ay Genç yaşta olup çok igrenç manzaralarla karşilastim canım , her duyduğunuza inanmayın. Yorumla Soran 9 ay Nasıl karşılaştın Yorumla Cevap sahibi 9 ay Saglikciyim Yorumla Soran 9 ay Hangi alanda Yorumla Cevap sahibi 9 ay Alan derken? Yorumla Soran 9 ay Hangi sağlık branşı? Yorumla Cevap sahibi 9 ay Genel cerrah Yorumla Soran 9 ay ? Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Koyulasmasi ilişkiden degildir 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ilk duyuyorum 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Onu bilmem amasyada 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. sürtünmeden 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok oynama bozarsın 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bakımsızlıktan :D 0 0 Yorumla
yelda41 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 9 ay Tamir ettir sende 3 3 Yorumla Soran 9 ay Nasıl yani Yorumla yelda41 9 ay Beyazlatma işlemi daraltme işlemleri vs var ya hani Yorumla Soran 9 ay Sağlıklı bir süreç mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay verdikce oyle oluyo 5 7 Yorumla H6335dem 9 ay Ne yapsin simdi bu mezarami gotursun gzgzgzhahshs Yorumla Cevap sahibi 9 ay @H6335dem yani mecbur Yorumla H6335dem 9 ay Viii e hepiniz mezara gotururseniz biz ne yapcaz olmazki oyle 🥹🥹🥹 Yorumla Cevap sahibi 9 ay @H6335dem merakbetme heo veriyorz Yorumla H6335dem 9 ay Bana veren olmadi daha kime veriyorsunuz ya bana niye yok 🥹🥹 Yorumla Cevap sahibi 9 ay @H6335dem uzulme Yorumla H6335dem 9 ay Gormeden tadina bakmadan ölucez galiba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Aslında ilişkiyle sarkması uzun zaman alır, doğum vs gibi durumlar daha çok etkiler, vajinal kaslar eski sıkılığını kaybeder haliyle zamanla
10 senelik evliyim, eşimin vajinası zaten önceden sarkık ve büyük dudaklıydı, 3 çocuğumuz var, Labioplasti operasyonu yaptırdı gayet güzel oldu
ilişkiye girdikçe vajina sarkar bu bir.
ama koyu olması ilişkiden değil hava almamasındandır.
normalde çalışan demir ışıldar derler ama onda ters etki yapıyor demek ki
Sarkmaz da koyulaşmaz da. Tahriş olan yüzey koyulaşır. Kıllarını jiletle alıyorsan mesela.
Vajinası sarkan erkekler nedenini anlatmaya gelmiş asfffkkm
Yıpranır çünkü. Ama bilimsel olarak sebebini bilmiyorum.
Görmedim, duymadım, bilmiyorum. Soruda hata olabilirmi?
Hurafe bunlar inanma ilişkiye girmekle sarkma renk koyulaşması olmaz olsa erkeklerin penisi uzardı😂
İlişkiye girmenin vajinjn şekli değişmesi ile hiçbir alakası yok 😂😂
özgüvensiz olmayın bu kadar da kafaya takmayın
Saçmalik böyle bişey yok.
Çoğu 40 üstü yaş kadınlarınki koyu ve sarkık ama genç yaştakilerin öyle değil. Nasıl oluyor
Genç yaşta olup çok igrenç manzaralarla karşilastim canım , her duyduğunuza inanmayın.
Nasıl karşılaştın
Saglikciyim
Hangi alanda
Alan derken?
Hangi sağlık branşı?
Genel cerrah
?
O vajina bunu yemez ondan
Koyulasma ic camasiri kaynakli
Eski haline geri döner vajina
normal degilmi sence :)
Kötü durmuyor ki neden dert ediyorsun